Filtrování

    2022

    1. KONEČNÝ, Zdeněk a Tomáš JEŘÁBEK. CAPITAL TO LABOUR RATIO BASED ON THE CORPORATE LIFE CYCLE: EVIDENCE FROM CZECH HOSPITALITY ENTERPRISES. Studia Turistica. Jihlava: College of Polytechnics Jihlava, 2022, roč. 13, č. 2, s. 9-17. ISSN 1804-252X.
    2. BUREŠOVÁ, Pavla; Květoslava ŠUSTOVÁ; Stanislav KRÁČMAR a Katarína MRKVOVÁ. Eno-turismus ve vinařské oblasti Morava. In Vysoká škola obchodní a hotelová. Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová, 2022, s. 5-13. ISBN 978-80-7627-006-0.
    3. BUREŠOVÁ, Pavla a Květoslava ŠUSTOVÁ. Jak se mění gastronomické služby. Výživa a potraviny. Praha: SPOLEČNOST PRO VÝŽIVU, Z.S., 2022, roč. 2022, č. 3, s. 13-15. ISSN 1211-846X.
    4. MALEK, Z.; Tomáš JEŘÁBEK; P. TVRZLÍK a K. VAŠÍNOVÁ. Management a marketing přípravy a realizace produktu cestovního ruchu. In Vysoká škola obchodní a hotelová. Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu. Sborník příspěvků z patnácté mezinárodní vědecké konference 13. dubna 2022. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová, 2022, s. 59-65. ISBN 978-80-7627-016-9.
    5. FIŠERA, Miroslav; Květoslava ŠUSTOVÁ; Pavel TVRZNÍK; Helena VELICHOVÁ; Eva LUKÁŠKOVÁ; Lenka FIŠEROVÁ a Stanislav KRÁČMAR. Reduce the Sulphur Dioxide Content of Wine by Biological Process in Relation to the Content of Polyphenolic Substances. Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. Nitra, Slovak: Slovak University of Agriculture in Nitra, 2022, roč. 11, č. 5, s. 1-7. ISSN 1338-5178.
    6. FIŠERA, Miroslav; Pavel VALÁŠEK; Helena VELICHOVÁ a Lenka FIŠEROVÁ. SELECTED SPECTROMETRIC METHODS FOR DETERMINATION OF IODINE IN BIOLOGICAL SAMPLES. In European Symposium on Analytical Spectrometry. 2022. ISBN 978-80-88195-41-2.
    7. JEŘÁBEK, Tomáš. VYBRANÉ MOŽNOSTI UPLATNĚNÍ TECHNOLOGIE BLOCKCHAIN V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM RUCHU. In Kůdelková, Jeřábek. Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu. Sborník příspěvků z patnácté mezinárodní vědecké konference 13. dubna 2022. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová, 2022, s. 36-41. ISBN 978-80-7627-016-9.

    2021

    1. MRKVOVÁ, Katarína; Kristína ŠAMBRONSKÁ; Daniela MATUŠÍKOVÁ; B. DUDIC a B. PARAJKA. Performances of regional tourism in the area of northern Slovakia. Agriculture and Forestry. Podgorica, Montenegro, 2021, roč. 67, č. 2, s. 121-140. ISSN 0554-5579. Dostupné z: https://doi.org/10.17707/AgricultForest.67.2.09.
    2. KONEČNÝ, Zdeněk a Tomáš JEŘÁBEK. Taking Account of International Labour and Capital Flows by Cost Minimizing Input Choice. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha: Institute of Hospitality Management, 2021, XVII, 35/2021, s. 4-17. ISSN 2571-0389.
    3. BUREŠOVÁ, Pavla; Květoslava ŠUSTOVÁ a Jan CHROMÝ. Terciární vzdělávání v hotelnictví ve druhé vlně Covid-19. Media4u Magazine. Praha, 2021, roč. 2021, č. 1, s. 16-20. ISSN 1214-9187.

    2020

    1. FIŠERA, Miroslav; Stanislav KRÁČMAR; Květoslava ŠUSTOVÁ; Pavel TVRZNÍK; Helena VELICHOVÁ; Lenka FIŠEROVÁ a Vlastimil KUBÁŇ. Effects of the lactation period, breed and feed on amino acids profile of mare’s milk. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2020, roč. 14, Neuveden, s. 562-572. ISSN 1338-0230. Dostupné z: https://doi.org/10.5219/1344.
    2. BUREŠOVÁ, Pavla; Katarína MRKVOVÁ a Branislav DUDIČ. Changes in Gastronomy. Menadžment u hotelijerstvu i turizmu. 2020, roč. 8, č. 1, s. 79-88. ISSN 2620-0279. Dostupné z: https://doi.org/10.5937/menhottur2001079B.
    3. JEŘÁBEK, Tomáš. The Efficiency of GARCH Models in Realizing Value at Risk Estimates. Economic Studies and Analyses. 2020, roč. 14, 1/2020, s. 32-50. ISSN 1802-792X. Dostupné z: https://doi.org/10.37355/acta-2020/1-03.
    4. BUREŠOVÁ, Pavla; Miroslav FIŠERA a Květoslava ŠUSTOVÁ. Vzdělávání v hotelnictví. Media4u Magazine. Praha, 2020, roč. 2020, č. 2, s. 35-39. ISSN 1214-9187.

    2019

    1. FODRANOVÁ, I.; M. PUŠKELOVÁ; Katarína MRKVOVÁ a B. DUDIĆ. Incoming Tour Operators Perspectives in a Highly Competitive Environment - Case of Slovakia. Hotel and Tourism Management. 2019, roč. 7, č. 1, s. 25-36. ISSN 2620-0481.
    2. ŠUSTOVÁ, Květoslava; Miroslav FIŠERA; Stanislav KRÁČMAR a Pavla BUREŠOVÁ. Influence of starter culture to sensory quality of edam cheese during ripening. Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2019, roč. 9, SI, s. 422-426. ISSN 1338-5178. Dostupné z: https://doi.org/10.15414/jmbfs.2019.9.special.422-426.
    3. KRÁČMAR, Stanislav; Květoslava ŠUSTOVÁ; Pavla BUREŠOVÁ; Miroslav FIŠERA; Karol HERIAN; Vratislav KOZÁK; Jan KUCHTÍK; Eva LUKÁŠKOVÁ; Táňa LUŽOVÁ; Zdeněk MÁLEK; Katarína MRKVOVÁ; S. ŠÁMÁNKOVÁ; Pavel TVRZNÍK a Helena VELICHOVÁ. Kulinářský cestovní ruch-vybrané kapitoly. 1. vyd. Brno: Key Publishing, 2019, 124 s. ISBN 978-80-7418-315-7.
    4. TVRZNIK, P.; Zdeněk MÁLEK; Katarína MRKVOVÁ; Miroslav FIŠERA a Darina ELIASOVA. Marketing Analysis of Beer Tourism in the Czech Republic. Online. In Soliman, KS. VISION 2025: EDUCATION EXCELLENCE AND MANAGEMENT OF INNOVATIONS THROUGH SUSTAINABLE ECONOMIC COMPETITIVE ADVANTAGE. NORRISTOWN, USA: INT BUSINESS INFORMATION MANAGEMENT ASSOC-IBIMA, 2019, s. 9689-9699. ISBN 978-0-9998551-3-3.
    5. JEŘÁBEK, Tomáš a Pavel TVRZNÍK. Sarima model pro předpovídání poptávky po cestovním ruchu v Jihomoravském kraji. Studia Turistica. 2019, roč. 10, č. 3, s. 18-26. ISSN 1804-252X.
    6. JEŘÁBEK, Tomáš. Selected determinants of tourism demand - panel cointegration analysis. Scientific papers of the University of Pardubice. Series D. Pardubice, 2019, roč. 27, č. 2, s. 67-78. ISSN 1211-555X.
    7. BUREŠOVÁ, Pavla; Katarína MRKVOVÁ a Branislav DUDIČ. Shared accommodation services are changing the hospitality market in cities. Menadžment u hotelijerstvu i turizmu. 2019, roč. 7, č. 2, s. 97-104. ISSN 2620-0279.
    8. KONEČNÁ, Leona; Jan KUCHTÍK; Markéta SEDLÁKOVÁ; Květoslava ŠUSTOVÁ a Radek FILIPČÍK. The effect of the lactation stage on milk yield, composition and renneting parameters of milk in sheep reared under intensive nutrition. Acta Universitatis agriculturae et silviculturae Mendelianae Brunensis. Czech Republic, Brno: Mendel University in Brno, 2019, roč. 67, č. 1, s. 85 - 89. ISSN 1211-8516. Dostupné z: https://doi.org/10.11118/actaun201967010085.
    9. JEŘÁBEK, Tomáš. The Effects of Selected Macroeconomic Variables on Tourism Demand for the South Moravian Region of the Czech Republic from Germany, Poland, Austria, and Slovakia. COMPARATIVE ECONOMIC RESEARCH. University Of Lodz, 2019, roč. 22, č. 3, s. 25-43. ISSN 2082-6737. Dostupné z: https://doi.org/10.2478/cer-2019-0021.

    2018

    1. JEŘÁBEK, Tomáš; Zdeněk MÁLEK; Vladimír ŠEFČÍK a Jana ŠTOFILOVÁ. Analýza faktorů ovlivňujících úroveň turistických výdajů v Jihomoravském kraji. Studia Turistica. Jihlava, 2018, roč. 9, č. 3, s. 25-32. ISSN 1804-252X.
    2. JEŘÁBEK, Tomáš. Analýza poptávky po cestovním ruchu v České republice z vybraných zemí eurozóny – VECM přístup. Economics Management Innovation. Olomouc, 2018, roč. 10, č. 3, s. 87-97. ISSN 1804-1299.
    3. MRKVOVÁ, Katarína; Branislav DUDIČ; Z. DUDIČ; J. SMOLEN a V. MIRKOVIC. Beer and beer industry in Slovakia. Economics of Agriculture. 2018, roč. 65, č. 1, s. 349-354. ISSN 0352-3462. Dostupné z: https://doi.org/10.5937/ekoPolj1801349D.
    4. TVRZNIK, Pavel; Tomáš JEŘÁBEK; Zdeněk MÁLEK a Pavel URBIS. Customer Relationship Management (CRM) as an Essential Part of Hotel Management. Online. In Soliman, KS. VISION 2020: SUSTAINABLE ECONOMIC DEVELOPMENT AND APPLICATION OF INNOVATION MANAGEMENT. USA: INT BUSINESS INFORMATION MANAGEMENT ASSOC-IBIMA, 2018, s. 5341-5352. ISBN 978-0-9998551-1-9.
    5. ŠUSTOVÁ, Květoslava. Globalizace v gastronomii. In Tomáš Jeřábek, Vladimír Šefčík, Zdeněk Málek. Management služeb, hotelnictví a cestovního ruchu III - vybrané kapitoly. Ostrava: Key Publishing s.r.o., 2018, s. 41-42. ISBN 978-80-7418-301-0.
    6. ŠUSTOVÁ, Květoslava. Nutriční aspekty konzumace sýrů. Mlékařské listy-Zpravodaj. 2018, roč. 29, č. 5, s. 24-30. ISSN 1212-950X.
    7. MÁLEK, Zdeněk; Katarína MRKVOVÁ; V. ŠEFČÍK a Tomáš JEŘÁBEK. Řízení rizik v cestovním ruchu. In Vladimír Šefčík, Tomáš Jeřábek, Zdeněk Málek a kolektiv. Management služeb hotelnictví a cestovního ruchu II - vybrané kapitoly. Ostrava: Key Publishing s.r.o., 2018, s. 60-96. ISBN 978-80-7418-296-9.
    8. ŠEFČÍK, V. a Tomáš JEŘÁBEK. Řízení vybraných finančních rizik. In Management služeb hotelnictví a cestovního ruchu II - vybrané kapitoly. Ostrava: Key Publishing s.r.o, 2018, s. 97-114. ISBN 978-80-7418-296-9.
    9. JEŘÁBEK, Tomáš a V. KOZAK. Volatility as a Significant Resource of the Decision Making Uncertainty in the Tourism and Hotel Management. Online. In Soliman, KS. INNOVATION MANAGEMENT AND EDUCATION EXCELLENCE THROUGH VISION 2020, VOLS I -XI. USA: INT BUSINESS INFORMATION MANAGEMENT ASSOC-IBIMA, 2018, s. 6113-6120. ISBN 978-0-9998551-0-2.
Zobrazit podrobně