-
KONEČNÝ, Zdeněk and Tomáš JEŘÁBEK. CAPITAL TO LABOUR RATIO BASED ON THE CORPORATE LIFE CYCLE: EVIDENCE FROM CZECH HOSPITALITY ENTERPRISES. Studia Turistica. Jihlava: College of Polytechnics Jihlava, 2022, vol. 13, No 2, p. 9-17. ISSN 1804-252X.
-
BUREŠOVÁ, Pavla; Květoslava ŠUSTOVÁ; Stanislav KRÁČMAR and Katarína MRKVOVÁ. Eno-turismus ve vinařské oblasti Morava (ENO-TOURISM IN THE MORAVIA WINE REGION). In Vysoká škola obchodní a hotelová. Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová, 2022, p. 5-13. ISBN 978-80-7627-006-0.
-
BUREŠOVÁ, Pavla and Květoslava ŠUSTOVÁ. Jak se mění gastronomické služby (How the operation of catering services is changing). Výživa a potraviny. Praha: SPOLEČNOST PRO VÝŽIVU, Z.S., 2022, vol. 2022, No 3, p. 13-15. ISSN 1211-846X.
-
MALEK, Z.; Tomáš JEŘÁBEK; P. TVRZLÍK and K. VAŠÍNOVÁ. Management a marketing přípravy a realizace produktu cestovního ruchu (Management and marketing of tourism product preparation and implementation). In Vysoká škola obchodní a hotelová. Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu. Sborník příspěvků z patnácté mezinárodní vědecké konference 13. dubna 2022. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová, 2022, p. 59-65. ISBN 978-80-7627-016-9.
-
FIŠERA, Miroslav; Květoslava ŠUSTOVÁ; Pavel TVRZNÍK; Helena VELICHOVÁ; Eva LUKÁŠKOVÁ; Lenka FIŠEROVÁ and Stanislav KRÁČMAR. Reduce the Sulphur Dioxide Content of Wine by Biological Process in Relation to the Content of Polyphenolic Substances. Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. Nitra, Slovak: Slovak University of Agriculture in Nitra, 2022, vol. 11, No 5, p. 1-7. ISSN 1338-5178.
-
FIŠERA, Miroslav; Pavel VALÁŠEK; Helena VELICHOVÁ and Lenka FIŠEROVÁ. SELECTED SPECTROMETRIC METHODS FOR DETERMINATION OF IODINE IN BIOLOGICAL SAMPLES. In European Symposium on Analytical Spectrometry. 2022. ISBN 978-80-88195-41-2.
-
JEŘÁBEK, Tomáš. VYBRANÉ MOŽNOSTI UPLATNĚNÍ TECHNOLOGIE BLOCKCHAIN V HOTELNICTVÍ A CESTOVNÍM RUCHU (SELECTED POSSIBILITIES OF APPLYING BLOCKCHAIN TECHNOLOGY IN HOTEL BUSINESS AND TOURISM). In Kůdelková, Jeřábek. Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu. Sborník příspěvků z patnácté mezinárodní vědecké konference 13. dubna 2022. Brno: Vysoká škola obchodní a hotelová, 2022, p. 36-41. ISBN 978-80-7627-016-9.
-
MRKVOVÁ, Katarína; Kristína ŠAMBRONSKÁ; Daniela MATUŠÍKOVÁ; B. DUDIC and B. PARAJKA. Performances of regional tourism in the area of northern Slovakia. Agriculture and Forestry. Podgorica, Montenegro, 2021, vol. 67, No 2, p. 121-140. ISSN 0554-5579. Available from: https://doi.org/10.17707/AgricultForest.67.2.09.
-
KONEČNÝ, Zdeněk and Tomáš JEŘÁBEK. Taking Account of International Labour and Capital Flows by Cost Minimizing Input Choice. Czech Hospitality and Tourism Papers. Praha: Institute of Hospitality Management, 2021, XVII, 35/2021, p. 4-17. ISSN 2571-0389.
-
BUREŠOVÁ, Pavla; Květoslava ŠUSTOVÁ and Jan CHROMÝ. Terciární vzdělávání v hotelnictví ve druhé vlně Covid-19 (Tertiary education in hospitality in the second wave of Covid-19). Media4u Magazine. Praha, 2021, vol. 2021, No 1, p. 16-20. ISSN 1214-9187.
-
FIŠERA, Miroslav; Stanislav KRÁČMAR; Květoslava ŠUSTOVÁ; Pavel TVRZNÍK; Helena VELICHOVÁ; Lenka FIŠEROVÁ and Vlastimil KUBÁŇ. Effects of the lactation period, breed and feed on amino acids profile of mare’s milk. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2020, vol. 14, Neuveden, p. 562-572. ISSN 1338-0230. Available from: https://doi.org/10.5219/1344.
-
BUREŠOVÁ, Pavla; Katarína MRKVOVÁ and Branislav DUDIČ. Changes in Gastronomy. Menadžment u hotelijerstvu i turizmu. 2020, vol. 8, No 1, p. 79-88. ISSN 2620-0279. Available from: https://doi.org/10.5937/menhottur2001079B.
-
JEŘÁBEK, Tomáš. The Efficiency of GARCH Models in Realizing Value at Risk Estimates. Economic Studies and Analyses. 2020, vol. 14, 1/2020, p. 32-50. ISSN 1802-792X. Available from: https://doi.org/10.37355/acta-2020/1-03.
-
BUREŠOVÁ, Pavla; Miroslav FIŠERA and Květoslava ŠUSTOVÁ. Vzdělávání v hotelnictví (Education in the hotel industry). Media4u Magazine. Praha, 2020, vol. 2020, No 2, p. 35-39. ISSN 1214-9187.
-
FODRANOVÁ, I.; M. PUŠKELOVÁ; Katarína MRKVOVÁ and B. DUDIĆ. Incoming Tour Operators Perspectives in a Highly Competitive Environment - Case of Slovakia. Hotel and Tourism Management. 2019, vol. 7, No 1, p. 25-36. ISSN 2620-0481.
-
ŠUSTOVÁ, Květoslava; Miroslav FIŠERA; Stanislav KRÁČMAR and Pavla BUREŠOVÁ. Influence of starter culture to sensory quality of edam cheese during ripening. Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2019, vol. 9, SI, p. 422-426. ISSN 1338-5178. Available from: https://doi.org/10.15414/jmbfs.2019.9.special.422-426.
-
KRÁČMAR, Stanislav; Květoslava ŠUSTOVÁ; Pavla BUREŠOVÁ; Miroslav FIŠERA; Karol HERIAN; Vratislav KOZÁK; Jan KUCHTÍK; Eva LUKÁŠKOVÁ; Táňa LUŽOVÁ; Zdeněk MÁLEK; Katarína MRKVOVÁ; S. ŠÁMÁNKOVÁ; Pavel TVRZNÍK and Helena VELICHOVÁ. Kulinářský cestovní ruch-vybrané kapitoly (Culinary tourism - selected chapters). 1st ed. Brno: Key Publishing, 2019, 124 pp. ISBN 978-80-7418-315-7.
-
TVRZNIK, P.; Zdeněk MÁLEK; Katarína MRKVOVÁ; Miroslav FIŠERA and Darina ELIASOVA. Marketing Analysis of Beer Tourism in the Czech Republic. Online. In Soliman, KS. VISION 2025: EDUCATION EXCELLENCE AND MANAGEMENT OF INNOVATIONS THROUGH SUSTAINABLE ECONOMIC COMPETITIVE ADVANTAGE. NORRISTOWN, USA: INT BUSINESS INFORMATION MANAGEMENT ASSOC-IBIMA, 2019, p. 9689-9699. ISBN 978-0-9998551-3-3.
-
JEŘÁBEK, Tomáš and Pavel TVRZNÍK. Sarima model pro předpovídání poptávky po cestovním ruchu v Jihomoravském kraji (Sarima model for tourism demand forecasting in the Southn Moravian Region). Studia Turistica. 2019, vol. 10, No 3, p. 18-26. ISSN 1804-252X.
-
JEŘÁBEK, Tomáš. Selected determinants of tourism demand - panel cointegration analysis. Scientific papers of the University of Pardubice. Series D. Pardubice, 2019, vol. 27, No 2, p. 67-78. ISSN 1211-555X.
-
BUREŠOVÁ, Pavla; Katarína MRKVOVÁ and Branislav DUDIČ. Shared accommodation services are changing the hospitality market in cities. Menadžment u hotelijerstvu i turizmu. 2019, vol. 7, No 2, p. 97-104. ISSN 2620-0279.
-
KONEČNÁ, Leona; Jan KUCHTÍK; Markéta SEDLÁKOVÁ; Květoslava ŠUSTOVÁ and Radek FILIPČÍK. The effect of the lactation stage on milk yield, composition and renneting parameters of milk in sheep reared under intensive nutrition. Acta Universitatis agriculturae et silviculturae Mendelianae Brunensis. Czech Republic, Brno: Mendel University in Brno, 2019, vol. 67, No 1, p. 85 - 89. ISSN 1211-8516. Available from: https://doi.org/10.11118/actaun201967010085.
-
JEŘÁBEK, Tomáš. The Effects of Selected Macroeconomic Variables on Tourism Demand for the South Moravian Region of the Czech Republic from Germany, Poland, Austria, and Slovakia. COMPARATIVE ECONOMIC RESEARCH. University Of Lodz, 2019, vol. 22, No 3, p. 25-43. ISSN 2082-6737. Available from: https://doi.org/10.2478/cer-2019-0021.
-
JEŘÁBEK, Tomáš; Zdeněk MÁLEK; Vladimír ŠEFČÍK and Jana ŠTOFILOVÁ. Analýza faktorů ovlivňujících úroveň turistických výdajů v Jihomoravském kraji (ANALYSIS OF TRAVEL EXPENDITURE FACTORS IN THE SOUTH MORAVIAN REGION). Studia Turistica. Jihlava, 2018, vol. 9, No 3, p. 25-32. ISSN 1804-252X.
-
JEŘÁBEK, Tomáš. Analýza poptávky po cestovním ruchu v České republice z vybraných zemí eurozóny – VECM přístup (TOURISM DEMAND ANALYSIS IN THE CZECH REPUBLIC FROM SELECTED EUROZONE COUNTRIES - VECM APPROACH). Economics Management Innovation. Olomouc, 2018, vol. 10, No 3, p. 87-97. ISSN 1804-1299.
-
MRKVOVÁ, Katarína; Branislav DUDIČ; Z. DUDIČ; J. SMOLEN and V. MIRKOVIC. Beer and beer industry in Slovakia. Economics of Agriculture. 2018, vol. 65, No 1, p. 349-354. ISSN 0352-3462. Available from: https://doi.org/10.5937/ekoPolj1801349D.
-
TVRZNIK, Pavel; Tomáš JEŘÁBEK; Zdeněk MÁLEK and Pavel URBIS. Customer Relationship Management (CRM) as an Essential Part of Hotel Management. Online. In Soliman, KS. VISION 2020: SUSTAINABLE ECONOMIC DEVELOPMENT AND APPLICATION OF INNOVATION MANAGEMENT. USA: INT BUSINESS INFORMATION MANAGEMENT ASSOC-IBIMA, 2018, p. 5341-5352. ISBN 978-0-9998551-1-9.
-
ŠUSTOVÁ, Květoslava. Globalizace v gastronomii (Globalisation in gastronomy). In Tomáš Jeřábek, Vladimír Šefčík, Zdeněk Málek. Management služeb, hotelnictví a cestovního ruchu III - vybrané kapitoly. Ostrava: Key Publishing s.r.o., 2018, p. 41-42. ISBN 978-80-7418-301-0.
-
ŠUSTOVÁ, Květoslava. Nutriční aspekty konzumace sýrů (Nutritional aspects of cheese consumption). Mlékařské listy-Zpravodaj. 2018, vol. 29, No 5, p. 24-30. ISSN 1212-950X.
-
MÁLEK, Zdeněk; Katarína MRKVOVÁ; V. ŠEFČÍK and Tomáš JEŘÁBEK. Řízení rizik v cestovním ruchu (Risk management in tourism). In Vladimír Šefčík, Tomáš Jeřábek, Zdeněk Málek a kolektiv. Management služeb hotelnictví a cestovního ruchu II - vybrané kapitoly. Ostrava: Key Publishing s.r.o., 2018, p. 60-96. ISBN 978-80-7418-296-9.
-
ŠEFČÍK, V. and Tomáš JEŘÁBEK. Řízení vybraných finančních rizik (Management of selected financial risks). In Management služeb hotelnictví a cestovního ruchu II - vybrané kapitoly. Ostrava: Key Publishing s.r.o, 2018, p. 97-114. ISBN 978-80-7418-296-9.
-
JEŘÁBEK, Tomáš and V. KOZAK. Volatility as a Significant Resource of the Decision Making Uncertainty in the Tourism and Hotel Management. Online. In Soliman, KS. INNOVATION MANAGEMENT AND EDUCATION EXCELLENCE THROUGH VISION 2020, VOLS I -XI. USA: INT BUSINESS INFORMATION MANAGEMENT ASSOC-IBIMA, 2018, p. 6113-6120. ISBN 978-0-9998551-0-2.