Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

alergeny, spotrebni kos, skolni jidelna, vyzivove normy, dietni omezeni, skolni stravovani

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Číková, Nikola
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: SPOTŘEBNÍ KOŠ VE VÝŽIVĚ DĚTÍ A STRAVOVÁNÍ DĚTÍ ŠKOLNÍHO VĚKU

2.
Hrušková, Vendula
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Specifika institucionálního stravování (škola) | Práce na příbuzné téma

3.
Vašků, Kamila
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Význam spotřebního koše ve školním stravování

4.
Beránková, Alena
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Školní stravování | Práce na příbuzné téma

5.
Bourová, Lenka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Školní stravování v evropském kontextu rozvoje gastronomických služeb | Práce na příbuzné téma

6.
Dvořáková, Ivana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza spotřeby konveniencí ve školních jídelnách | Práce na příbuzné téma

7.
Fraňková, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy ve školním stravování | Práce na příbuzné téma

8.
Hegerová, Nela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zdravá školní jídelna | Práce na příbuzné téma

9.
Hrzán, David
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Nové trendy ve školním stravování | Práce na příbuzné téma

10.
Klinerová, Andrea
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Ekonomika výživy stravovacího zařízení

11.
Manyová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Účelové stravování a jeho vliv na stravovací návyky | Práce na příbuzné téma

12.
Oslzlá, Lucie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Spotřební koš ve výživě a stravování dětí předškolního věku

13.
Pehrová, Tereza
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Specifika v zajišťování stravování ve školách | Práce na příbuzné téma

14.
Reichmannová, Tereza
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Stravovací návyky dětí v mateřských školách | Práce na příbuzné téma

15.
Slámová, Petra
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Aktuální problematika školního stravování a jeho význam

16.
Tesařík, Zdeněk
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tradice a nové trendy ve službách školního stravování | Práce na příbuzné téma

17.
Žofková, Andrea
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Stravování žáků základních škol | Práce na příbuzné téma

18.
Brábníková, Anna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Problematika bezlepkového stravování ve školních jídelnách | Práce na příbuzné téma

19.
Brábníková, Anna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví
Obhajoba diplomové práce: Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii | Práce na příbuzné téma

20.
Březinová, Růžena
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Mzdové účetnictví, daně a personalistika
Obhajoba bakalářské práce: Reflexe dávkové a daňové reformy v podmínkách ČR.

21.
Čučková, Zuzana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: VYHODNOCENÍ PLÁNU STRAVY U STUDENTŮ VE ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍCH JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V PROGRAMU NUTRIPRO

22.
Holá, Iva
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Provozní studie vybraného gastronomického zařízení | Práce na příbuzné téma

23.
Hradilíková, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Institucionální stravování – školy | Práce na příbuzné téma

24.
Husáková, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Úloha a význam standardů a manuálů pro kvalitu služeb v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Úloha a význam standardů a manuálů pro kvalitu služeb v gastronomii

25.
Knobová, Jolana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Založení poradenské firmy v oblasti hygieny gastronomických provozů a školních jídelen

26.
Králová, Linda
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Webové stránky českých restaurací a zdravá výživa | Práce na příbuzné téma

27.
Lauberová, Edita
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy a specifika ve školním stravování | Práce na příbuzné téma

28.
Louda, Milan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza školního stravování v Karlovarském kraji | Práce na příbuzné téma

29.
Luzertová, Nela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Označování alergenů u pokrmů v České republice | Práce na příbuzné téma

30.
Machek, Miroslav
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování ve vybrané destinaci | Práce na příbuzné téma

31.
Novotná, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Stravovací poruchy dětí a jejich reflexe v současné gastronomii | Práce na příbuzné téma

32.
Pazderová, Markéta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Výživa žáků na základních školách ve školních jídelnách | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Výživa žáků na základních školách ve školních jídelnách

33.
Pelikánová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Význam označování alergenů v restauracích a jeho ekonomické dopady

34.
Peřinka, Lukáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Stravování dětí a mládeže | Práce na příbuzné téma

35.
Pöschková, Magdalena
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Stravování ve školách | Práce na příbuzné téma

36.
Prejza, Daniel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Výživa dětí a prevence dětské obezity | Práce na příbuzné téma

37.
Ráčková, Jana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Spotřební koš školní jídelny ZŠ Bosonožská

38.
Růžičková, Denisa
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Nové trendy ve službách školního stravování se zaměřením na děti předškolního věku | Práce na příbuzné téma

39.
Shoponyak, Tetyana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management podniku / Ekonomika a management podniku
Obhajoba bakalářské práce: Vliv inflace na spotřebu domácností | Práce na příbuzné téma

40.
Straková, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Školní stravování a jeho význam | Práce na příbuzné téma

41.
Šestáková, Denisa
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Plnění spotřebního koše v uzavřeném systému školního stravování

42.
Škopek, Miloslav
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vývoj a kvalita stravování dětí a mládeže v letních táborech v USA | Práce na příbuzné téma

43.
Veselá, Tereza
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Projekt "Bioškoly" | Práce na příbuzné téma

44.
Vlk, David
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mladá Boleslav - obce a města od B - CH) | Práce na příbuzné téma