Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

konvenience foods, polotovary conveniences, ready-to-cook foods, konvenience, pohotove potraviny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Dvořáková, Ivana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza spotřeby konveniencí ve školních jídelnách | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Kopal, Miloš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Konvenience v síti HORECA | Práce na příbuzné téma

3.
Kopal, Miloš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Metody využívané při zpracování potravin | Práce na příbuzné téma

4.
Matoušek, Vladimír
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Vliv aditiv přidávaných do potravin na zdraví člověka | Práce na příbuzné téma

5.
Soshkova, Anna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení | Práce na příbuzné téma

6.
Vakarová, Brigita
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Porovnání využívání konveniencí v restauracích a účelovém stravování | Práce na příbuzné téma

7.
Žofková, Andrea
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Stravování žáků základních škol | Práce na příbuzné téma