J
2019
Storage of Extra Virgin Olive Oil and its Impact on Fatty Acid Levels
KRÁČMAR, Stanislav; Miroslav FIŠERA; V PŘIKRYLOVÁ; L FIŠEROVÁ; Zdeněk MÁLEK et. al.
Operace
Citovat
Vytisknout
Základní údaje
Originální název
Storage of Extra Virgin Olive Oil and its Impact on Fatty Acid Levels
Autoři
KRÁČMAR, Stanislav; Miroslav FIŠERA; V PŘIKRYLOVÁ; L FIŠEROVÁ; Zdeněk MÁLEK a Pavel TVRZNÍK
Vydání
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences, Nitra, Slovak, Slovak University of Agriculture in Nitra, 2019, 1338-5178
Další údaje
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
AMBIS vysoká škola, a.s.
DOI
https://doi.org/10.15414/jmbfs.2019.8.5.1228-1230
Štítky
16
,
Q4
Změněno: 1. 10. 2025 20:08,
Ing. Lenka Streitová
Zobrazeno:
9. 10. 2025 00:41