J 2019

Storage of Extra Virgin Olive Oil and its Impact on Fatty Acid Levels

KRÁČMAR, Stanislav; Miroslav FIŠERA; V PŘIKRYLOVÁ; L FIŠEROVÁ; Zdeněk MÁLEK et. al.

Základní údaje

Originální název

Storage of Extra Virgin Olive Oil and its Impact on Fatty Acid Levels

Autoři

KRÁČMAR, Stanislav; Miroslav FIŠERA; V PŘIKRYLOVÁ; L FIŠEROVÁ; Zdeněk MÁLEK a Pavel TVRZNÍK

Vydání

Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences, Nitra, Slovak, Slovak University of Agriculture in Nitra, 2019, 1338-5178

Další údaje

Typ výsledku

Článek v odborném periodiku

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

AMBIS vysoká škola, a.s.

DOI

https://doi.org/10.15414/jmbfs.2019.8.5.1228-1230

Štítky

16, Q4
Změněno: 1. 10. 2025 20:08, Ing. Lenka Streitová
Zobrazeno: 9. 10. 2025 00:41