AMBIS BBRNCRP Cestovní ruch
Název anglicky: Tourism
bakalářský prezenční jednooborový, vyučovací jazyk: čeština
Zahrnut v programu: AMBIS B-CR Cestovní ruch
bakalářský prezenční jednooborový, vyučovací jazyk: čeština
Zahrnut v programu: AMBIS B-CR Cestovní ruch
Povinné předměty
1. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Semestr | Profilace |
AMBIS:BBP_AJ1C | Anglický jazyk I | z | 3 | 1 | - |
AMBIS:BBP_EKO | Ekonomie | zk | 6 | 1 | - |
AMBIS:BBP_UVSTU | Úvod do studia | z | 1 | 1 | - |
AMBIS:BBP_ZOP | Základy odborné práce | z | 4 | 1 | - |
14 kreditů |
3. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Semestr | Profilace |
AMBIS:BBP_AJ3C | Anglický jazyk III | z | 3 | 3 | - |
AMBIS:BBP_GCR | Geografie cestovního ruchu | zk | 5 | 3 | - |
AMBIS:BBP_MAR | Marketing | zk | 5 | 3 | - |
AMBIS:BBP_PCR | - | - | 3 | - | |
13 kreditů |
Povinně volitelné jazyky
3. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Semestr | Profilace |
AMBIS:BBP_SJ1C | - | - | 3 | - | |
0 kreditů |
Volitelné předměty
2. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Semestr | Profilace |
AMBIS:BBP_UCLD | Úvod do civilní letecké dopravy | z | 5 | 2 | - |
AMBIS:BBP_UVGA | Úvod do gastronomie | zk | 5 | 2 | - |
10 kreditů |
3. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Semestr | Profilace |
AMBIS:BBP_BCLDM | - | - | 3 | - | |
AMBIS:BBP_NSG | Netradiční suroviny v gastronomii | zk | 5 | 3 | - |
5 kreditů |