Průchod studijním plánem
AMBIS BBRNMHCRP Management hotelnictví a cestovního ruchu
Název anglicky: Hotel and tourism management
bakalářský prezenční jednooborový, vyučovací jazyk: čeština
Zahrnut v programu: AMBIS B-MHCR Management hotelnictví a cestovního ruchu
bakalářský prezenční jednooborový, vyučovací jazyk: čeština
Zahrnut v programu: AMBIS B-MHCR Management hotelnictví a cestovního ruchu
Volitelné předměty
3. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Semestr | Profilace |
AMBIS:BBP_SNG | Sommeliérství a nápojová gastronomie | z | 5 | 3 | - |
AMBIS:BBP_POBE | Potravinová bezpečnost | z | 5 | 3 | - |
10 kreditů |
4. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Semestr | Profilace |
AMBIS:BBP_NAVI | Nauka o víně | zk | 5 | 4 | - |
AMBIS:BBP_SUGA | Suroviny v gastronomii | z | 5 | 4 | - |
10 kreditů |
6. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Semestr | Profilace |
AMBIS:BBP_PUSY | Putování za sýry | z | 5 | 6 | - |
5 kreditů |
Povinně volitelné jazyky
3. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Semestr | Profilace |
AMBIS:PBK_AJ3MH | Anglický jazyk III | z | 3 | 3 | - |
3 kredity |
4. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Semestr | Profilace |
AMBIS:BBP_NJ2H | Německý jazyk II | z | 3 | 4 | - |
3 kredity |