Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):
interview, ukraine, korupce, dotaznik corruption, konflikt s ruskem, rozhovor, conflict with rrussia, ukrajina, questionnaireKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
251.
Zimolková, Michaela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bezpečnostní management / Bezpečnostní management
Obhajoba bakalářské práce: Problematika užívání návykových látek na české drogové scéně zaměřující se na LSD a Ayahuascu | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Problematika užívání návykových látek na české drogové scéně zaměřující se na LSD a Ayahuascu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bezpečnostní management / Bezpečnostní management
Obhajoba bakalářské práce: Problematika užívání návykových látek na české drogové scéně zaměřující se na LSD a Ayahuascu | Práce na příbuzné téma

Obhajoba bakalářské práce: Problematika užívání návykových látek na české drogové scéně zaměřující se na LSD a Ayahuascu | Práce na příbuzné téma

252.
Žemličková, Jana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management (kombinace/zaměření: Bankovní manažer)
Obhajoba bakalářské práce: Úloha a formy aktivit systému řízení lidských zdrojů v moderní firmě | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management (kombinace/zaměření: Bankovní manažer)
Obhajoba bakalářské práce: Úloha a formy aktivit systému řízení lidských zdrojů v moderní firmě | Práce na příbuzné téma
253.
Žižlavský, Petr
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Funkční potraviny a jejich role v gastronomii
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Funkční potraviny a jejich role v gastronomii