Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

the ukraine, cizinec, pobyt na uzemi ceske republiky, foreign citizen, stay in the czech republic, questionare, vyhodnoceni., synthesis (analysis)., korupce, dotaznik, statistiky, ukrajina, corruption, statistics

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

301.
Weberová, Michaela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a Evropská unie
Obhajoba bakalářské práce: Evropská unie a problém mezinárodní migrace | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

302.
Wiesner, Nela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management podniku / Ekonomika a management podniku
Obhajoba diplomové práce: Využití moderních metod výzkumu spotřebitelského chování | Práce na příbuzné téma

303.
Zapletal, Jiří roz. Zapletal
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bezpečnostní management v regionech / Bezpečnostní management v regionech
Obhajoba bakalářské práce: Korupce v ozbrojených složkách a její vliv na bezpečnost státu | Práce na příbuzné téma

304.
Zimolková, Michaela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium probíhá
Program/obor Bezpečnostní management / Bezpečnostní management
Obhajoba bakalářské práce: Problematika užívání návykových látek na české drogové scéně zaměřující se na LSD a Ayahuascu

305.
Zubacheva, Elizaveta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku
Obhajoba bakalářské práce: Zpracování plánu založení neziskové organizace | Práce na příbuzné téma

306.
Žižlavský, Petr
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Funkční potraviny a jejich role v gastronomii