Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):
maslow, motivace, tym, tymova, skupina, mobber, obrana, dfgdf, fgdfgdf, styly, direktivni, participativni, priciny, reakce, pracovnik, vedeni, teorie, mrizka, bossing, obet, dotaznik, postoje, pyramida, konflikt, vyskyt, zamestnanec, liberalni, vedouci, vudce, mobbing, demokraticky, osobnost, koucovani, rozvoj, pruzkum, lidr, negativni, fazeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
1151.
Žílová, Eliška
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bezpečnostní management v regionech / Bezpečnostní management v regionech (kombinace/zaměření: Kriminalistika a kriminologie)
Obhajoba bakalářské práce: Suicidální chování u hráčů basketbalu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bezpečnostní management v regionech / Bezpečnostní management v regionech (kombinace/zaměření: Kriminalistika a kriminologie)
Obhajoba bakalářské práce: Suicidální chování u hráčů basketbalu | Práce na příbuzné téma

1152.
Žitná, Miroslava roz. Gughová
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance (kombinace/zaměření: Finanční obchody)
Obhajoba diplomové práce: Špeciálne úverové linky ako nástroj podpory a rozvoja vybraných oblastí ekonomiky | Práce na příbuzné téma
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance (kombinace/zaměření: Finanční obchody)
Obhajoba diplomové práce: Špeciálne úverové linky ako nástroj podpory a rozvoja vybraných oblastí ekonomiky | Práce na příbuzné téma
1153.
Žižlavský, Petr
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Funkční potraviny a jejich role v gastronomii
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Funkční potraviny a jejich role v gastronomii