Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):
czechia, gastronomy, eet, gastronomie, esr, evidence, slovensko, slovakia, ceskoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
351.
Junek, Pavel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách
Obhajoba bakalářské práce: Cena jako faktor konkurence v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách
Obhajoba bakalářské práce: Cena jako faktor konkurence v gastronomii | Práce na příbuzné téma

352.
Jung, Kamil roz. Jung
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Právní administrativa v podnikatelské sféře
Obhajoba bakalářské práce: Dokazování a důkazní prostředky v trestním řízení | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Právní administrativa v podnikatelské sféře
Obhajoba bakalářské práce: Dokazování a důkazní prostředky v trestním řízení | Práce na příbuzné téma
353.
Juřicová, Iveta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti spolupráce zimných stredísk cestovného ruchu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti spolupráce zimných stredísk cestovného ruchu | Práce na příbuzné téma
354.
Kaftanová, Iva
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji | Práce na příbuzné téma
355.
Kachka, Adile
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Rozvoj hotelnictví na Slovensku | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Rozvoj hotelnictví na Slovensku | Práce na příbuzné téma
356.
Kalašová, Michaela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Využití trendů v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Využití trendů v gastronomii | Práce na příbuzné téma
357.
Kaša, Miroslav
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Biopotraviny a jejich postavení ve výživě obyvatel České a Slovenské republiky | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Biopotraviny a jejich postavení ve výživě obyvatel České a Slovenské republiky | Práce na příbuzné téma
358.
Kazlouskaya, Anastasiya
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Houby a jejich kulinářské využití
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Houby a jejich kulinářské využití
359.
Kevélyová, Rebeka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Dětské pokrmy v gastronomických zařízeních
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Dětské pokrmy v gastronomických zařízeních
360.
Knapová, Andrea
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Konkurenceschopnost v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Konkurenceschopnost v gastronomii | Práce na příbuzné téma
361.
Knekht, Olga
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch) | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch) | Práce na příbuzné téma
362.
Kocurová, Kateřina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Porovnání gastronomických služeb v Thajsku a Česku | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Porovnání gastronomických služeb v Thajsku a Česku | Práce na příbuzné téma
363.
Kohout, Pavel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparace nabídky v gastronomických provozovnách ve Zbraslavi | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparace nabídky v gastronomických provozovnách ve Zbraslavi | Práce na příbuzné téma
364.
Kolomiiets, Nataliia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Výrazné rysy a specifické vlastnosti ukrajinské a moldavské gastronomie | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Výrazné rysy a specifické vlastnosti ukrajinské a moldavské gastronomie | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Výrazné rysy a specifické vlastnosti ukrajinské a moldavské gastronomie | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Výrazné rysy a specifické vlastnosti ukrajinské a moldavské gastronomie | Práce na příbuzné téma
365.
Kondelíková, Lucie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu | Práce na příbuzné téma
366.
Kopecká, Lucie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Klubová restaurace v Berouně | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Klubová restaurace v Berouně | Práce na příbuzné téma
367.
Kopuletý, David
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Založení gastronomického provozu při respektování zásad udržitelného rozvoje
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Založení gastronomického provozu při respektování zásad udržitelného rozvoje
368.
Korcsmáros, Daniel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Marketingová analýza vybraného subjektu poskytujícího služby | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Marketingová analýza vybraného subjektu poskytujícího služby | Práce na příbuzné téma
369.
Korcsmáros, Daniel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku | Práce na příbuzné téma
370.
Korkešová, Natálie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Vánoční kuchyně v oblastech cestovního ruchu
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Vánoční kuchyně v oblastech cestovního ruchu
371.
Kostelničáková, Eva
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Úloha a význam národnej gastronómie pre rozvoj cestovného ruchu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Úloha a význam národnej gastronómie pre rozvoj cestovného ruchu | Práce na příbuzné téma
372.
Kostolányi, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bezpečnostní management v regionech / Bezpečnostní management v regionech
Obhajoba bakalářské práce: Odhalování, identifikace a řešení projevů extremismu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bezpečnostní management v regionech / Bezpečnostní management v regionech
Obhajoba bakalářské práce: Odhalování, identifikace a řešení projevů extremismu | Práce na příbuzné téma
373.
Kott, Ondřej
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v gastronomických službách - místní produkty | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v gastronomických službách - místní produkty | Práce na příbuzné téma
374.
Koudelová, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Provozování gastronomického podniku dle franchisingové smlouvy | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Provozování gastronomického podniku dle franchisingové smlouvy | Práce na příbuzné téma
375.
Koval´, Maroš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Úloha a význam štandardov pre kvalitu služieb v gastronómii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Úloha a význam štandardov pre kvalitu služieb v gastronómii | Práce na příbuzné téma
376.
Kovalčíková, Lucia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza využívání moderních trendů v gastronomických zařízeních | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza využívání moderních trendů v gastronomických zařízeních | Práce na příbuzné téma
377.
Kozáková, Tereza
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Bezpečnostní management / Bezpečnostní management
Obhajoba diplomové práce: Kriminalistická metodika vyšetřování trestných činů proti životu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Bezpečnostní management / Bezpečnostní management
Obhajoba diplomové práce: Kriminalistická metodika vyšetřování trestných činů proti životu | Práce na příbuzné téma
378.
Kožíková, Ivana roz. Fašková
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance (kombinace/zaměření: Finanční obchody)
Obhajoba diplomové práce: Bankovka - finančný nástroj centrálnej banky | Práce na příbuzné téma
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance (kombinace/zaměření: Finanční obchody)
Obhajoba diplomové práce: Bankovka - finančný nástroj centrálnej banky | Práce na příbuzné téma
379.
Králiková, Kateřina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium probíhá
Program/obor Bezpečnostní management / Bezpečnostní management
Obhajoba bakalářské práce: Výslech v kriminalistice | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium probíhá
Program/obor Bezpečnostní management / Bezpečnostní management
Obhajoba bakalářské práce: Výslech v kriminalistice | Práce na příbuzné téma
380.
Králová, Helena
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Význam manuálů, standardů a interních norem pro kvalitu služeb v gastronomii v rámci letecké dopravy | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Význam manuálů, standardů a interních norem pro kvalitu služeb v gastronomii v rámci letecké dopravy | Práce na příbuzné téma
381.
Kratochvíl, Filip
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza francouzské gastronomie | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza francouzské gastronomie | Práce na příbuzné téma
382.
Kratochvila, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Management prosperity, rizik, auditu a krize
Obhajoba diplomové práce: Koncepce facility managementu v podniku s akcentem na evidenci, účtování a správu majetku. | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Management prosperity, rizik, auditu a krize
Obhajoba diplomové práce: Koncepce facility managementu v podniku s akcentem na evidenci, účtování a správu majetku. | Práce na příbuzné téma
383.
Krausová, Kateřina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy ve firemním stravování | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Trendy ve firemním stravování
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy ve firemním stravování | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Trendy ve firemním stravování
384.
Krejzar, David
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Praha jako hlavní destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Praha jako hlavní destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
385.
Krivušová, Pavlína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a Evropská unie
Obhajoba bakalářské práce: Evidence a registrace vozidel | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a Evropská unie
Obhajoba bakalářské práce: Evidence a registrace vozidel | Práce na příbuzné téma
386.
Kropáček, Tomáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Párování českých červených vín se staročeskými pokrmy jako metoda upsellingu | Práce na příbuzné téma
387.
Křivan, Vít roz. Křivan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Bezpečnostní management / Bezpečnostní management
Obhajoba diplomové práce: Dokazování z hlediska kriminalistického a trestně procesního | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Bezpečnostní management / Bezpečnostní management
Obhajoba diplomové práce: Dokazování z hlediska kriminalistického a trestně procesního | Práce na příbuzné téma
388.
Kučera, Matúš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí | Práce na příbuzné téma
389.
Kuklová, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Méně tradiční zelenina v gastronomii
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Méně tradiční zelenina v gastronomii
390.
Kuropčák, Richard
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v nákupných centrách | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v nákupných centrách | Práce na příbuzné téma
391.
Kusý, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bezpečnostní management v regionech / Bezpečnostní management v regionech
Obhajoba bakalářské práce: Správní soudnictví v ČR | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bezpečnostní management v regionech / Bezpečnostní management v regionech
Obhajoba bakalářské práce: Správní soudnictví v ČR | Práce na příbuzné téma
392.
Ledecký, Radim
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách
Obhajoba bakalářské práce: Zhodnocení možnosti rozšíření produktového portfolia vybrané společnosti | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách
Obhajoba bakalářské práce: Zhodnocení možnosti rozšíření produktového portfolia vybrané společnosti | Práce na příbuzné téma
393.
Leleková, Zuzana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v gastronómii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v gastronómii | Práce na příbuzné téma
394.
Lešňovská, Lucia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Italská gastronomie | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Italská gastronomie | Práce na příbuzné téma
395.
Levická, Dominika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Stravovací služby jako sektor cestovního ruchu
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Stravovací služby jako sektor cestovního ruchu
396.
Lisahorava, Ulyana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Restaurant trends. | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Restaurant trends. | Práce na příbuzné téma
397.
Loučimová, Linda
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bezpečnostní management / Bezpečnostní management
Obhajoba bakalářské práce: Kriminalistická stopa jako důkaz v trestním řízení | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bezpečnostní management / Bezpečnostní management
Obhajoba bakalářské práce: Kriminalistická stopa jako důkaz v trestním řízení | Práce na příbuzné téma
398.
Lovětinská, Anna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Kvalita služeb v gastronomickém provozu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Kvalita služeb v gastronomickém provozu | Práce na příbuzné téma
399.
Luhová, Lívia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Vývoj jídelních lístků
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Vývoj jídelních lístků
400.
Luptáková, Alena
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: BCG matica a jej aplikácia vo vybraných gastronomických prevádzkach | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: BCG matica a jej aplikácia vo vybraných gastronomických prevádzkach | Práce na příbuzné téma