Theses on a related topic (having the same keywords):
jidelna, menu, kralik, kureci, obchodni retezecKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
1.
Benetková, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Současná indická kuchyně a její vliv na britskou gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Současná indická kuchyně a její vliv na britskou gastronomii | Theses on a related topic

2.
Biley, Oleksandr
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách. | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách. | Theses on a related topic
3.
Borovský, Petr
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Mgr.
Programme/field: Security & Safety Management / Security & Safety Management
Master's thesis defence: Krádeže v obchodních řetězcích a možnosti prevence | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Mgr.
Programme/field: Security & Safety Management / Security & Safety Management
Master's thesis defence: Krádeže v obchodních řetězcích a možnosti prevence | Theses on a related topic
4.
Dikasz, Tomáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Regionální potraviny a jejich začlenění do nabídky vybraných restauračních zařízení | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Regionální potraviny a jejich začlenění do nabídky vybraných restauračních zařízení
Bachelor's thesis defence: Regionálne potraviny a ich začlenenie do ponuky vybraných reštauračných zariadení
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Regionální potraviny a jejich začlenění do nabídky vybraných restauračních zařízení | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Regionální potraviny a jejich začlenění do nabídky vybraných restauračních zařízení
Bachelor's thesis defence: Regionálne potraviny a ich začlenenie do ponuky vybraných reštauračných zariadení
5.
Dlouhá, Hana
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Etiketa stolování v zahraničních regionech, spolupracujících s Krajským úřadem Středočeského kraje | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Etiketa stolování v zahraničních regionech, spolupracujících s Krajským úřadem Středočeského kraje | Theses on a related topic
6.
Dostálová, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Enogastronomie v Champagni | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Enogastronomie v Champagni | Theses on a related topic
7.
Dvořáková, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Racionální výživa pro vybrané skupiny obyvatel
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Racionální výživa pro vybrané skupiny obyvatel
8.
Dvořáková, Ivana
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza spotřeby konveniencí ve školních jídelnách | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza spotřeby konveniencí ve školních jídelnách | Theses on a related topic
9.
Hlava, Marcel
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality
Bachelor's thesis defence: Omezování potravinových odpadů a úspora energii při přípravě jídel ve školních jídelnách | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality
Bachelor's thesis defence: Omezování potravinových odpadů a úspora energii při přípravě jídel ve školních jídelnách | Theses on a related topic
10.
Holubcová, Natálie
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Lidové tradice a zvyky v regionální gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Lidové tradice a zvyky v regionální gastronomii | Theses on a related topic
11.
Hujerová, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka a kvalita gastronomických služeb ve velkém hotelu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka a kvalita gastronomických služeb ve velkém hotelu | Theses on a related topic
12.
Huňáčková, Markéta
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Destination Management in the Tourism Industry (Study in Czech)
Master's thesis defence: Odlišnosti v nabídce gastronomických služeb v Čechách a na Moravě | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Destination Management in the Tourism Industry (Study in Czech)
Master's thesis defence: Odlišnosti v nabídce gastronomických služeb v Čechách a na Moravě | Theses on a related topic
13.
Chernusskaya, Alexandra
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza rozsahu a kvality gastronomických služeb ve velkém hotelu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza rozsahu a kvality gastronomických služeb ve velkém hotelu | Theses on a related topic
14.
Janča, Martin
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: STRAVOVACÍ NÁVYKY STUDENTŮ VYSOKÝCH ŠKOL
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: STRAVOVACÍ NÁVYKY STUDENTŮ VYSOKÝCH ŠKOL
15.
Janeková, Silvie
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Komparace stravování v domovech pro seniory ve vybraném regionu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Komparace stravování v domovech pro seniory ve vybraném regionu | Theses on a related topic
16.
Ješátková Deylová, Alexandra
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Destination Management in the Turism Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vliv různých kultur na skladbu jídelních lístků v ČR | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Destination Management in the Turism Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vliv různých kultur na skladbu jídelních lístků v ČR | Theses on a related topic
17.
Jirglová, Nathalia
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Analýza překladu jídelních lístků do angličtiny | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Analýza překladu jídelních lístků do angličtiny | Theses on a related topic
18.
Jirušková, Miroslava maiden name: Böhmová
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Koncept Fair Trade a jeho možnosti v prostředí maloobchodu na území České republiky | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Koncept Fair Trade a jeho možnosti v prostředí maloobchodu na území České republiky | Theses on a related topic
19.
Juráň, Zdeněk
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in English)
Bachelor's thesis defence: Menu engineering and its use in gastronomy | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in English)
Bachelor's thesis defence: Menu engineering and its use in gastronomy | Theses on a related topic
20.
Kedroňová, Marie
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Výživa lidí s onemocněním celiakie
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Výživa lidí s onemocněním celiakie
21.
Khanbekova, Renata
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Jazyková kultura a design jídelních lístků ve vybraných stravovacích zařízeních (srovnávací studie a glosář) | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Tradice výroby piv se sníženým obsahem cukru a piv nealkoholických, podpora prodeje
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Jazyková kultura a design jídelních lístků ve vybraných stravovacích zařízeních (srovnávací studie a glosář) | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Tradice výroby piv se sníženým obsahem cukru a piv nealkoholických, podpora prodeje
22.
Kireeva, Elizaveta
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in English)
Bachelor's thesis defence: Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in English)
Bachelor's thesis defence: Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition | Theses on a related topic
23.
Kohout, Pavel
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace nabídky v gastronomických provozovnách ve Zbraslavi | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace nabídky v gastronomických provozovnách ve Zbraslavi | Theses on a related topic
24.
Kraslová, Sylvie
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Marketing Communication in the Service Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza kladů a záporů vybraných obchodních řetězců | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Marketing Communication in the Service Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza kladů a záporů vybraných obchodních řetězců | Theses on a related topic
25.
Kuklová, Kristýna
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Méně tradiční zelenina v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Méně tradiční zelenina v gastronomii
26.
Kyselová, Klaudia
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Komparační analýza kvality služeb v gastronomických provozovnách zaměřených na výrobu pokrmů
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Komparační analýza kvality služeb v gastronomických provozovnách zaměřených na výrobu pokrmů
27.
Luhová, Lívia
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Vývoj jídelních lístků
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Vývoj jídelních lístků
28.
Macháčková, Kristýna
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace televizních pořadů s gastronomickou tématikou a jejich vliv na odbornou a laickou veřejnost | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace televizních pořadů s gastronomickou tématikou a jejich vliv na odbornou a laickou veřejnost | Theses on a related topic
29.
Manyová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Účelové stravování a jeho vliv na stravovací návyky | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Účelové stravování a jeho vliv na stravovací návyky | Theses on a related topic
30.
Mattuš, Jan
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Hodová gastronomie
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Hodová gastronomie
31.
Melicharová, Dominika
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě | Theses on a related topic
32.
Novohradská, Linda
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku | Theses on a related topic
33.
Obidina, Alina
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Koncept zdravého závodního stravování | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Koncept zdravého závodního stravování | Theses on a related topic
34.
Pelikánová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam označování alergenů v restauracích a jeho ekonomické dopady
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam označování alergenů v restauracích a jeho ekonomické dopady
35.
Peštuková, Ivana
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Produktová fotografie jako nástroj podpory prodeje v jídelním lístku | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Produktová fotografie jako nástroj podpory prodeje v jídelním lístku | Theses on a related topic
36.
Pšenčík, Pavel
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Přínosy tradiční a současné italské kuchyně | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Přínosy tradiční a současné italské kuchyně | Theses on a related topic
37.
Rajkovič, Peter
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Kvalita gastronomických služeb ve zkoumané oblasti
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Kvalita gastronomických služeb ve zkoumané oblasti
38.
Rajlichová, Amálie
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Trendy v kuchyňských technologiích | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Trendy v kuchyňských technologiích | Theses on a related topic
39.
Serbusová, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: České sýry a jejich využití v gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: České sýry a jejich využití v gastronomii | Theses on a related topic
40.
Serbusová, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Gastronomické služby ve vybrané lokalitě | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Gastronomické služby ve vybrané lokalitě | Theses on a related topic
41.
Stránská, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Podnikatelský plán na založení židovské restaurace | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Podnikatelský plán na založení židovské restaurace | Theses on a related topic
42.
Škrabalová, Jarmila
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: MODERNÍ TRENDY VE STRAVOVÁNÍ ČLOVĚKA A JEJICH EKONOMICKÁ DOSTUPNOST
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: MODERNÍ TRENDY VE STRAVOVÁNÍ ČLOVĚKA A JEJICH EKONOMICKÁ DOSTUPNOST
43.
Šmídová, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Sledování spokojenosti zákazníků s gastronomickými službami | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Sledování spokojenosti zákazníků s gastronomickými službami | Theses on a related topic
44.
Štolcová, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza možností stravování pracujících ve vymezené lokalitě | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza možností stravování pracujících ve vymezené lokalitě | Theses on a related topic
45.
Štýber, Martin
Faculty: AMBIS University
Year: 2009, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Management / Information Technologies and Management
Master's thesis defence: Nové možnosti vývoje bankomatové sítě v ČR | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2009, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Management / Information Technologies and Management
Master's thesis defence: Nové možnosti vývoje bankomatové sítě v ČR | Theses on a related topic
46.
Šulc, Jan
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka v gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka v gastronomii | Theses on a related topic
47.
Tsap, Oksana
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Analýza a porovnání nabídky služeb v různých typech hotelových restaurací | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Analýza a porovnání nabídky služeb v různých typech hotelových restaurací | Theses on a related topic
48.
Vála, David
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Menu engineering - faktory ovlivňující rozhodnutí zákazníka | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Menu engineering - faktory ovlivňující rozhodnutí zákazníka | Theses on a related topic
49.
Válková, Štěpánka
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza překladu jídelních lístků | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza překladu jídelních lístků | Theses on a related topic
50.
Vodová, Edith
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Management speciálních gastronomických akcí
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Management speciálních gastronomických akcí