Theses on a related topic (having the same keywords):
hotelnictvi, vyhody a nevyhody clenstvi, zamestnanecke odbory, professional associations, profesni asociace, gastronomy, gastronomie, advantages and disadvantages of membership, zamestnavatelske svazy, hospitality management, employee unions, employer associationsKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
51.
Dostálová, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Enogastronomie v Champagni | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Enogastronomie v Champagni | Theses on a related topic

52.
Dostálová, Pavla
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka národní a regionální kuchyně na jídelním lístku | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka národní a regionální kuchyně na jídelním lístku | Theses on a related topic
53.
Drazhnikova, Tatiana
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Úloha a význam podpory prodeje v gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Úloha a význam podpory prodeje v gastronomii | Theses on a related topic
54.
Dudová, Kateřina
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (Rakovník) | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (Rakovník) | Theses on a related topic
55.
Dvořáčková, Pavla
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Trendy v gastronomii a jejich uplatnění ve vybraném podniku
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Trendy v gastronomii a jejich uplatnění ve vybraném podniku
56.
Dvořáková, Šárka
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Substituce lidského faktoru v oboru služeb pomocí umělé inteligence | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Substituce lidského faktoru v oboru služeb pomocí umělé inteligence | Theses on a related topic
57.
Fišerová, Kristýna
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: MÍSTO A VÝZNAM PROFESE SOMMELIERA V GASTRONOMII
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: MÍSTO A VÝZNAM PROFESE SOMMELIERA V GASTRONOMII
58.
Flídr, Martin
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Nutriční vyhodnocení směsi zeleninových salátů
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Nutriční vyhodnocení směsi zeleninových salátů
59.
Floder, Jaroslav
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Vývoj trendů v gastronomii se zaměřením na českou kuchyni
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Vývoj trendů v gastronomii se zaměřením na českou kuchyni
60.
Fojtíková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Efektivní metody výběrového řízení v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Efektivní metody výběrového řízení v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic
61.
Frolova, Maria
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Uplatnění ruské kuchyně v České republice | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Uplatnění ruské kuchyně v Praze
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Uplatnění ruské kuchyně v České republice | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Uplatnění ruské kuchyně v Praze
62.
Frýbortová, Nicole
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Vývoj gastronomie a její současné trendy
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Vývoj gastronomie a její současné trendy
63.
Gelná, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Enogastronomický turismus | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Enogastronomický turismus | Theses on a related topic
64.
Gruntová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Význam a podpora stravovacích služeb v ubytovacích zařízeních | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Význam a podpora stravovacích služeb v ubytovacích zařízeních | Theses on a related topic
65.
Hejnová, Kamila
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko | Theses on a related topic
66.
Herz, Jakub
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka v gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka v gastronomii | Theses on a related topic
67.
Hladíková, Denisa
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza podniku Cloud 9 sky bar & lounge | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza podniku Cloud 9 sky bar & lounge | Theses on a related topic
68.
Hlaváček, Šimon
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Využití moderních technologií a inovací pro zlepšení efektivity a konkurenceschopnosti v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Využití moderních technologií a inovací pro zlepšení efektivity a konkurenceschopnosti v hotelnictví a gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Využití moderních technologií a inovací pro zlepšení efektivity a konkurenceschopnosti v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Využití moderních technologií a inovací pro zlepšení efektivity a konkurenceschopnosti v hotelnictví a gastronomii
69.
Hlaváčová, Kateřina maiden name: Hlaváčová
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Regional Development / Management and Regional Development
Bachelor's thesis defence: Hodnocení kvality stravovacích zařízení | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Strategický plán rozvoje města Ivančice | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Regional Development / Management and Regional Development
Bachelor's thesis defence: Hodnocení kvality stravovacích zařízení | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Strategický plán rozvoje města Ivančice | Theses on a related topic
70.
Hlavatá, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Tradiční a novodobé pivní restaurace | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Tradiční a novodobé pivní restaurace | Theses on a related topic
71.
Hlavatá, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací | Theses on a related topic
72.
Hošková, Markéta
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Gastronomické služby v dopravních prostředcích | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Gastronomické služby v dopravních prostředcích | Theses on a related topic
73.
Hrabová, Šárka
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Hodnocení finanční pozice a výkonnosti vybraného podniku v gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Hodnocení finanční pozice a výkonnosti vybraného podniku v gastronomii | Theses on a related topic
74.
Hraničková, Klára
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Úloha a význam národní gastronomie v cestovním ruchu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Úloha a význam národní gastronomie v cestovním ruchu | Theses on a related topic
75.
Hrdličková, Adéla
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Marketing
Bachelor's thesis defence: Nedostatek zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii jako sociální problém České republiky | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Marketing
Bachelor's thesis defence: Nedostatek zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii jako sociální problém České republiky | Theses on a related topic
76.
Hronová, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Italská gastronomie v České republice | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Italská gastronomie v České republice | Theses on a related topic
77.
Hybler, Vladimír
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Master's thesis defence: Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Master's thesis defence: Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR | Theses on a related topic
78.
Chatinyan, Lianna
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně
79.
Chernenko, Iryna
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu | Theses on a related topic
80.
Chmelíčková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: ZHODNOCENÍ ÚROVNĚ PROVOZŮ GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍ VE VYBRANÝCH AQUAPARCÍCH
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: ZHODNOCENÍ ÚROVNĚ PROVOZŮ GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍ VE VYBRANÝCH AQUAPARCÍCH
81.
Chumak, Vladyslava
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Polévky ve světové gastronomii a jejich výživový význam | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Polévky ve světové gastronomii a jejich výživový význam | Theses on a related topic
82.
Janhunenová, Romana
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Působnost vybraných externích kontrolních orgánů v hotelnictví | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Působnost vybraných externích kontrolních orgánů v hotelnictví
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Působnost vybraných externích kontrolních orgánů v hotelnictví | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Působnost vybraných externích kontrolních orgánů v hotelnictví
83.
Janouch, Jiří
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Gastronomické služby v obchodních centrech | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Gastronomické služby v obchodních centrech | Theses on a related topic
84.
Jaroševský, Jiří
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Historie pořadů o vaření v soukromých TV (Nova, Prima) | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Historie pořadů o vaření v soukromých TV (Nova, Prima) | Theses on a related topic
85.
Jarošová, Denisa
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Tourism
Bachelor's thesis defence: Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Tourism
Bachelor's thesis defence: Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni | Theses on a related topic
86.
Ježová, Kateřina
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Hloh obecný a jeho využití v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Hloh obecný a jeho využití v gastronomii
87.
Jindráková, Vladimíra
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mladá Boleslav - obce a města P-Ž) | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mladá Boleslav - obce a města P-Ž) | Theses on a related topic
88.
Juřinová, Aneta
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Svatební služby rozdílných kultur
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Svatební služby rozdílných kultur
89.
Kabelková, Miloslava
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Možnosti využití historických receptur v současné zdravé výživě | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Možnosti využití historických receptur v současné zdravé výživě | Theses on a related topic
90.
Kadounová, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Sociální sítě a jejich využití v české gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Sociální sítě a jejich využití v české gastronomii | Theses on a related topic
91.
Kameníková, Martina
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Průzkum kvality služeb v gastronomických provozovnách v konkrétní lokalitě | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Průzkum kvality služeb v gastronomických provozovnách v konkrétní lokalitě | Theses on a related topic
92.
Kašparová, Michaela
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“ | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“ | Theses on a related topic
93.
Kašparovská, Zuzana
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza poskytování stravovacích služeb firmy P.Dussmann s.r.o. | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza poskytování stravovacích služeb firmy P.Dussmann s.r.o. | Theses on a related topic
94.
Káva, Tomáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Současný kongresový turismus | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Současný kongresový turismus | Theses on a related topic
95.
Kireeva, Diana
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: České a ruské pojetí restaurace | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: České a ruské pojetí restaurace | Theses on a related topic
96.
Klapka, Miroslav
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Přínosy velkého dodavatele potravin pro gastronomii | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Přínosy velkého dodavatele potravin pro gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Přínosy velkého dodavatele potravin pro gastronomii | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Přínosy velkého dodavatele potravin pro gastronomii
97.
Koltykova, Alina
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Řízení kvality poskytovaných služeb v restauraci | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Řízení kvality poskytovaných služeb v restauraci | Theses on a related topic
98.
Konhefr, Jiří
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Obnovená tradice přírodních vín v ČR | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Obnovená tradice přírodních vín v ČR | Theses on a related topic
99.
Kopal, Miloš
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Metody využívané při zpracování potravin | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Metody využívané při zpracování potravin | Theses on a related topic
100.
Kopejtková, Michaela
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza gastronomických služeb v malém městě | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza gastronomických služeb v malém městě | Theses on a related topic