Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

nutrition, alternativna gastronomia, vyziva, rastlinne stravovanie, zivotny styl, alternative gastronomy, healthy diet, lifestyle, trend, plant nutrition, alternative gastronomic facilities, alternativne gastronomicke zariadenia, zdrava strava

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

151.
Smrkovská, Anna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví
Obhajoba diplomové práce: Komparace optimálních výživových hodnot v etapách života ženy | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

152.
Spillerová, Nikol
Fakulta: AMBIS University
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospitality Management / Hospitality Management
Obhajoba bakalářské práce: The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now | Práce na příbuzné téma

153.
Stöckbauer, René
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů
Obhajoba bakalářské práce: Postoj studentů ke zdraví jako životní hodnotě jako podklad pro regionální koncepce volnočasových aktivit | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Postoj studentů ke zdraví jako životní hodnotě jako podklad pro regionální koncepce volnočasových aktivit | Práce na příbuzné téma

154.
Strakatý, Michal roz. Strakatý
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů (kombinace/zaměření: Bez zaměření)
Obhajoba diplomové práce: Trendy ve výjezdovém cestovním ruchu v ČR | Práce na příbuzné téma

155.
Straková, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Školní stravování a jeho význam | Práce na příbuzné téma

156.
Stránská, Eva
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Novodobé trendy zvyšující obsazenost gastronomických podniků | Práce na příbuzné téma

157.
Stratilová, Stanislava
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: EKONOMIKA VÝŽIVY STRAVOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

158.
Straubová, Caroline
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Výživa vybrané skupiny sportovců | Práce na příbuzné téma

159.
Suchá, Aneta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Aktuální trendy na trhu cestovních kanceláří a cestovních agentur v České republice | Práce na příbuzné téma

160.
Suchý, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Současné trendy v přípravě pokrmů | Práce na příbuzné téma

161.
Szakáč, Miroslav
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance
Obhajoba diplomové práce: Projekcia finančných trhov na základe technickej analýzy | Práce na příbuzné téma

162.
Šild, Marek
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza rizik rozvoje hotelového zařízení

163.
Šipekiová, Alexandra
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Stravovanie diabetikov | Práce na příbuzné téma

164.
Šišáková, Martina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Inovace menu vybrané restaurace s ohledem na zdravou výživu

165.
Škopek, Miloslav
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vývoj a kvalita stravování dětí a mládeže v letních táborech v USA | Práce na příbuzné téma

166.
Škrabalová, Jarmila
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: MODERNÍ TRENDY VE STRAVOVÁNÍ ČLOVĚKA A JEJICH EKONOMICKÁ DOSTUPNOST

167.
Švantner, Matej
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Dizajnové hotely – využívanie nových materiálov a technológií | Práce na příbuzné téma

168.
Trojanová, Alena
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Nové trendy v cukrářství | Práce na příbuzné téma

169.
Tsvetkova, Diana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Specifika institucionálního stravování (nemocnice) | Práce na příbuzné téma

170.
Vacíková, Simona
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Stravování v nemocnicích | Práce na příbuzné téma

171.
Vagner, Anastasia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Nové světové gastronomické trendy a jejich vliv na získávání zákazníků | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Nové gastronomické trendy a jejich vliv na získávání zákazníků

172.
Vágnerová, Hana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Pivovarnictví v ČR a ve světě - trendy a inovace | Práce na příbuzné téma

173.
Valčík, Daniel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management (kombinace/zaměření: Bankovní manažer)
Obhajoba bakalářské práce: Trh zajišťovacích a platebních instrumentů v ČR | Práce na příbuzné téma

174.
Valíček, Filip
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v hotelnictví pro rok 2017 | Práce na příbuzné téma

175.
Vargová, Pavla
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management volného času
Obhajoba bakalářské práce: Rekultivace a revitalizace oblasti "Jezero Most" a dopad na cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

176.
Vašků, Kamila
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Význam spotřebního koše ve školním stravování

177.
Vinkler, Jan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Možnosti vstupu na trh s alternativní zdravou výživou | Práce na příbuzné téma

178.
Zátopková, Pavlína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Výživa při prevenci a léčbě onemocnění dnou

179.
Zeman, Ondřej
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty | Práce na příbuzné téma

180.
Žižlavský, Petr
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Funkční potraviny a jejich role v gastronomii

181.
Žůrek, Pavel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Makléř (kombinace/zaměření: Investiční makléř)
Obhajoba bakalářské práce: Základní trendy současného firemního managementu | Práce na příbuzné téma