Theses on a related topic (having the same keywords):
cukrarstvi, ryzova mouka, alternativni zpusoby vyroby, dyne, alternative methods of production, nontraditional production, consumer attitude, moderni dorty, postoj spotrebitele, pumpkin, modern cakes, rice flour, spinach, netradicni vyroba, spenat, confectioneryKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
1.
Charišyna, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě | Theses on a related topic

2.
Chocholová, Alžběta
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Měření spokojenosti zákazníků s cukrářskými výrobky na tuzemském trhu | Theses on a related topic
3.
Trojanová, Alena
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Nové trendy v cukrářství | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Nové trendy v cukrářství | Theses on a related topic
4.
Blažková, Johana
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza nabídky regionálních cukráren v České republice | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza nabídky regionálních cukráren v České republice | Theses on a related topic
5.
Grbavčicová, Eva
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Biopotraviny v cukrářství - informovanost a zájem obyvatel v Jihomoravském kraji | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Biopotraviny v cukrářství - informovanost a zájem obyvatel v Jihomoravském kraji | Theses on a related topic
6.
Koncová, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Problematika založenia nového rodinného podniku v gastronomickej prevádzke | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Problematika založenia nového rodinného podniku v gastronomickej prevádzke | Theses on a related topic
7.
Krchovová, Eliška
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení | Theses on a related topic
8.
Malykhina, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Analýza nabídky bezlepkových a bezlaktózových cukrárenských výrobků | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Analýza nabídky bezlepkových a bezlaktózových cukrárenských výrobků | Theses on a related topic
9.
Mihulková, Karolína
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Používání lokálních/ regionálních surovin v cukrářství | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Používání lokálních/ regionálních surovin v cukrářství
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Používání lokálních/ regionálních surovin v cukrářství | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Používání lokálních/ regionálních surovin v cukrářství
10.
Nováčková, Soňa
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Vypracování kritických kontrolních bodů pro definované cukrářské výrobky
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Vypracování kritických kontrolních bodů pro definované cukrářské výrobky
11.
Šlapáková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Biopotraviny v cukrářství | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Biopotraviny v cukrářství | Theses on a related topic