Theses on a related topic (having the same keywords):

elicitace, gastronomy, gastronomie, qualitative research, sensory elicitation, kvalitativni vyzkum, sensory evaluation, senzoricke hodnoceni elicitation, senzoricka elicitace

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

251.
Behanec, David
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Komparace nabídky služeb v konceptu pizzerií ve vybraném regionu Itálie a na Slovensku

252.
Bejtic, Igor
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza činnosti externých kontrolných orgánov v hotelierstve a gastronómii | Theses on a related topic

253.
Bektemis, Dimash
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Využití technologie vakuování potravin a sous vide v gastronomii a význam pro cestovní ruch | Theses on a related topic

254.
Beloglyadova, Alina
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Kvalita služeb v gastronomickém podniku | Theses on a related topic

255.
Bendová, Hana
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Návrhy společenských akcí spojených s gastronomií na zvýšení návštěvnosti vybraného regionu | Theses on a related topic

256.
Beránková, Eliška
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality Management / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic

257.
Berček, Peter
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Stredné hotelové školy a trh práce vo vybranom regióne | Theses on a related topic

258.
Blažek, Tomáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Analýza trendů a vlivu slevových portálů na rozvoj a kvalitu cestovních kanceláří, hotelnictví a gastronomie.

259.
Bobulová, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Rozšíření produktů vybraného gastronomického zařízení

260.
Bodlák, Filip
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Profese sommeliera v gastronomii | Theses on a related topic

261.
Böhmová, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Projekt gastronomického zařízení se zaměřením na zdravou výživu | Theses on a related topic

262.
Botťánková, Monika
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vplyv originálneho gastronomického konceptu na návštevnosť podniku | Theses on a related topic

263.
Brejchová, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Modernizace českého pohostinství – ekonomické, sociálně-kulturní aspekty | Theses on a related topic

264.
Briscein, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Gastronomicke služby na vyletnich lodich | Theses on a related topic

265.
Brůnová, Hana
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vnitřní a vnější kontrolní činnost vztahující se k nezbytnému dodržování hygienických požadavků v gastronomii | Theses on a related topic

266.
Brych, Alexandr
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Sociální začleňování osob s Aspergerovým syndromem v hotelnictví | Theses on a related topic

267.
Bukovinská, Paulína
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Zmeny v dopyte po produktoch podnikov v gastronómii a cestovnom ruchu | Theses on a related topic

268.
Burban, Kateryna
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Specifika gastronomických služeb ve vybrané zemi (regionu) | Theses on a related topic

269.
Černajová, Katarína
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii | Theses on a related topic

270.
Divišová, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Destination Management in the Turism Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Etické problémy příjezdového cestovního ruchu s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů | Theses on a related topic

271.
Dolanský, Lukáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Česká lidová strava na konci 19. století do první poloviny 20. století na Kladensku | Theses on a related topic

272.
Domácí, Josef
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Francouzská gastronomie v České republice | Theses on a related topic

273.
Dömény, Dávid maiden name: Dömény
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Security and Safety Management in Regions / Security and Safety Management in Regions
Bachelor's thesis defence: Aktuální problematika se zaměstnáváním OZP zaměstnanců v bezpečnostních firmách | Theses on a related topic

274.
Dostálová, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Podnikatelský plán na založení restaurace v zámeckém komplexu Verušičky | Theses on a related topic

275.
Ducký, Vlastimil
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny | Theses on a related topic

276.
Dufková, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Proces založení a vzniku podnikatelského subjektu v oboru gastronomie

277.
Dvorský, Juraj
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Basha Well kočovný pivovar

278.
Dvořáková, Pavlína
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský plán na založení gastronomického podniku

279.
Erkol, David
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Tradiční regionální pokrmy v současné gastronomii

280.
Evdokimova, Iana
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality
Bachelor's thesis defence: Komunikace jako klíčová aktivita a nástroj rozvoje vztahů se zákazníky | Theses on a related topic

281.
Fabianová, Michaela
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparácia podnikania v gastronómii a v hotelierstve v Slovenskej republike a v Českej republike | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Komparácia podnikania v gastronómii a v hotelierstve v Slovenskej republike a v Českej republike

282.
Fér, Daniel
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Profil návštěvníka Kraje Vysočina | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Profil návštěvníka Kraje Vysočina

283.
Flídrová, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Úloha a význam regionální gastronomie | Theses on a related topic

284.
Fořtová, Andrea
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Konkurenceschopnost v gastronomii | Theses on a related topic

285.
Gažová, Lucia
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide | Theses on a related topic

286.
Gažová, Lucia
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Význam prepitného v gastronómií | Theses on a related topic

287.
Gieratová, Deana
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in English)
Bachelor's thesis defence: Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe | Theses on a related topic

288.
Gopaul, Jaroslava
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Ojedinělý gastronomický koncept | Theses on a related topic

289.
Grech, Patrik
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Carving v gastronomii | Theses on a related topic

290.
Gumerova, Renata
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Uplatnění francouzské gastronomie v České Republice | Theses on a related topic

291.
Hainová, Lívia
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Vliv čínské kuchyně v české gastronomii | Theses on a related topic

292.
Haiserová, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Charakteristika a zvyky gastronomie příhraničních oblastí Opavska a Polska | Theses on a related topic

293.
Hanzlíková, Klára
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Modifikace Gastronomického provozu v Centru Eden

294.
Havlín, Jiří
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský záměr - založení rybí restaurace ve Vodňanech, městě s mnohasetletou rybářskou tradicí | Theses on a related topic

295.
Havlovic, Jakub
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace cenové úrovně pokrmů pražských restaurací obsažených v průvodci Michelin | Theses on a related topic

296.
Hergetová, Jitka
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Tradice a budoucnost Pivní akademie v pivovaru Chodovar | Theses on a related topic

297.
Hindráková, Zuzana
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Průzkum gastronomických služeb a jejich kvality v konkrétní lokalitě | Theses on a related topic

298.
Hlaváček, Šimon
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Využití moderních technologií a inovací pro zlepšení efektivity a konkurenceschopnosti v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Využití moderních technologií a inovací pro zlepšení efektivity a konkurenceschopnosti v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic

299.
Hlavatovičová, Kristina
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vplyv francúzskej gastronómie na českú kuchyňu | Theses on a related topic

300.
Holubcová, Natálie
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Lidové tradice a zvyky v regionální gastronomii | Theses on a related topic