Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

mlecne produkty, micronutriens, milk, cheese, syry, aditivni latky, makroziviny, macronutriens, mleko, additivies, milk products, mikroziviny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Kosičová, Beáta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Mléko v gastronomii

2.
Regieta, Claudia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Alternativní způsoby výživy se zaměřením na vegeteriánství | Práce na příbuzné téma

3.
Grillová, Denisa
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy | Práce na příbuzné téma

4.
Koláčný, Oldřich
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza českého sýrařství v Evropské unii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Analýza českého sýrařství v rámci Evropské unie

5.
Kozová, Aneta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Sýry v gastronomii

6.
Miroshnichenko, Anton
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Kysané mléčné výrobky ve výživě člověka

7.
Palíková, Ema
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii. | Práce na příbuzné téma

8.
Vranová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách (kombinace/zaměření: Studium při pracovišti v Havířově)
Obhajoba bakalářské práce: Sýry v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Sýry v gastronomii

9.
Závadová, Tereza
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti využívání přístrojů pro zajištění optimální výživy sportovců | Práce na příbuzné téma

10.
Zusková, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Stravování v pobytových zařízeních sociálních služeb v České republice | Práce na příbuzné téma