Theses on a related topic (having the same keywords):

mlecne produkty, micronutriens, milk, cheese, syry, aditivni latky, makroziviny, macronutriens, mleko, additivies, milk products, mikroziviny

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

1.
Kosičová, Beáta
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Mléko v gastronomii

2.
Regieta, Claudia
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Alternativní způsoby výživy se zaměřením na vegeteriánství | Theses on a related topic

3.
Grillová, Denisa
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy | Theses on a related topic

4.
Koláčný, Oldřich
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza českého sýrařství v Evropské unii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Analýza českého sýrařství v rámci Evropské unie

5.
Kozová, Aneta
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Sýry v gastronomii

6.
Miroshnichenko, Anton
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Kysané mléčné výrobky ve výživě člověka

7.
Palíková, Ema
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii. | Theses on a related topic

8.
Vranová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Marketing Communication in the Service Industry (Study in Czech) (combination/specialization: Studium při pracovišti v Havířově)
Bachelor's thesis defence: Sýry v gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Sýry v gastronomii

9.
Závadová, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Možnosti využívání přístrojů pro zajištění optimální výživy sportovců | Theses on a related topic

10.
Zusková, Kristýna
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Stravování v pobytových zařízeních sociálních služeb v České republice | Theses on a related topic