Theses on a related topic (having the same keywords):
prumyslova vyroba, chocolate, fermentation, cocoa beans, cocoa plant, craftmanship, industrial manufacture, remeslna vyroba, fermentace, kakaove boby, kakaovnik, cokoladaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
1.
Kaliuzhnaia, Mariia
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád | Theses on a related topic

Bachelor's thesis defence: Charakteristika, vlastnosti a výroba různých druhů čokolád
2.
Borovcová, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky | Theses on a related topic
3.
Černajová, Katarína
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii | Theses on a related topic
4.
Hilková, Daniela
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam čokolády z gastronomického hlediska
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam čokolády z gastronomického hlediska
5.
Ivanova, Katsiaryna
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Historie čokolády a její postavení v současné gastronomii | Theses on a related topic
6.
Koubková, Aneta
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Postavení čokolády v současné gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Postavení čokolády v současné gastronomii | Theses on a related topic
7.
Mayerová, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka ve vybraných gastro zařízení) | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka ve vybraných gastro zařízení) | Theses on a related topic
8.
Sekyra, Jan
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Fermentace a její využití v gastronomickém provozu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Fermentace a její využití v gastronomickém provozu | Theses on a related topic
9.
Suchý, Martin
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Současné trendy v přípravě pokrmů | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Současné trendy v přípravě pokrmů | Theses on a related topic
10.
Venikova, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení) | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení) | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
11.
Žižlavský, Petr
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Funkční potraviny a jejich role v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Funkční potraviny a jejich role v gastronomii
12.
Cikrt, Jan
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Small and Medium Enterprises Management
Bachelor's thesis defence: Marketingový výzkum v praxi | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Small and Medium Enterprises Management
Bachelor's thesis defence: Marketingový výzkum v praxi | Theses on a related topic
13.
Ducký, Vlastimil
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny | Theses on a related topic
14.
Kogustova, Viktoriia
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Nová legislativa v označování piv v ČR a její vliv na konzumaci piva | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Nová legislativa v označování piv v ČR a její vliv na konzumaci piva | Theses on a related topic
15.
Kořínek, Petr
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Průzkum prodejnosti destilátů zrajících v sudech | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Průzkum prodejnosti destilátů zrajících v sudech
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Průzkum prodejnosti destilátů zrajících v sudech | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Průzkum prodejnosti destilátů zrajících v sudech
16.
Kovácsová, Korina
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Porovnanie sushi barov v Prahe | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Porovnanie sushi barov v Prahe | Theses on a related topic
17.
Králová, Pavlína
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Marketingové strategie nové firmy Pralinkový club | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Marketingové strategie nové firmy Pralinkový club | Theses on a related topic
18.
Mahelová, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Regional Development / Urban and Regional Development Management (combination/specialization: Bez zaměření)
Bachelor's thesis defence: Potenciál rozvoje města Vlašim v kontextu rozvoje průmyslu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Regional Development / Urban and Regional Development Management (combination/specialization: Bez zaměření)
Bachelor's thesis defence: Potenciál rozvoje města Vlašim v kontextu rozvoje průmyslu | Theses on a related topic
19.
Maršálek, Josef
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Moderní použití čokolády v gastronomii, světové trendy a degustace | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Moderní použití čokolády v gastronomii, světové trendy a degustace | Theses on a related topic
20.
Melichar, Vít
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Příprava ovocných kvasů a jejich vliv na výrobu ovocných destilátů | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Příprava ovocných kvasů a jejich vliv na výrobu ovocných destilátů | Theses on a related topic
21.
Nagovský, Zdeněk
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality
Bachelor's thesis defence: Analýza výskytu produkce minipivovarů v gastronomických provozech v Jihočeském kraji. | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality
Bachelor's thesis defence: Analýza výskytu produkce minipivovarů v gastronomických provozech v Jihočeském kraji. | Theses on a related topic
22.
Nová, Jarmila
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: České pivní speciály a jejich oblíbenost na trhu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: České pivní speciály a jejich oblíbenost na trhu | Theses on a related topic
23.
Popelínský, Daniel
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace stylů vín z odrůdy Chardonnay | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace stylů vín z odrůdy Chardonnay | Theses on a related topic
24.
Rottová, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza spotřeby růžových vín | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza spotřeby růžových vín | Theses on a related topic
25.
Škvarka, Rastislav
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in English)
Bachelor's thesis defence: Wine Production and Viticulture in the Selected Region | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in English)
Bachelor's thesis defence: Wine Production and Viticulture in the Selected Region | Theses on a related topic
26.
Štureková, Sanja
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Degustace čokolády, propojení chutí a vůní čokolády | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Degustace čokolády, propojení chutí a vůní čokolády
Bachelor's thesis defence: Ekologie v oborech hotelnictví a gastronomie
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Degustace čokolády, propojení chutí a vůní čokolády | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Degustace čokolády, propojení chutí a vůní čokolády
Bachelor's thesis defence: Ekologie v oborech hotelnictví a gastronomie
27.
Timár, Boris
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Víno a jeho místo v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Víno a jeho místo v gastronomii
28.
Vinceová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Historie světového pivovarnictví se zaměřením na belgická piva | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Historie světového pivovarnictví se zaměřením na belgická piva | Theses on a related topic
29.
Vybíralíková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality Management / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: The Art of Fermentation In Cocktails: The Bartender s Perspective | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality Management / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: The Art of Fermentation In Cocktails: The Bartender s Perspective | Theses on a related topic