Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):
ceska kuchyne, gastronomie, gastronomicke sluzby, restaurace, stravovani, catering establishment, czech cuisine, enterprise, podnik, stravovaci zarizeni, diet, gastronomy, gastronomic services, restaurant.Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
951.
Shakirov, Anvar
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Řízení a zlepšování kulturně - zábavní činnosti restaurace Porto Franko | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Řízení a zlepšování kulturně - zábavní činnosti restaurace Porto Franko | Práce na příbuzné téma

952.
Shamekh, Abdelreheem
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza stravovacích služeb v hotelu Sheraton Prague | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza stravovacích služeb v hotelu Sheraton Prague | Práce na příbuzné téma
953.
Shamekh, Abdelreheem
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace | Práce na příbuzné téma
954.
Shpilka, Tetyana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: VYUŽITÍ MARKETINGOVÝCH NÁSTROJŮ V GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍCH
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: VYUŽITÍ MARKETINGOVÝCH NÁSTROJŮ V GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍCH
955.
Shyichuk, Viktor
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management
Obhajoba bakalářské práce: Informační zabezpečení řízení finanční činnosti banky | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Informační zabezpečení řízení finanční činnosti banky | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management
Obhajoba bakalářské práce: Informační zabezpečení řízení finanční činnosti banky | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Informační zabezpečení řízení finanční činnosti banky | Práce na příbuzné téma
956.
Schurov, Andrej
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Využití mezinárodně chráněných rostlinných druhů v regionální gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Vyhodnocení používání konvenience v gastronomickém provozu
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Využití mezinárodně chráněných rostlinných druhů v regionální gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Vyhodnocení používání konvenience v gastronomickém provozu
957.
Schwarz, Martin
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management
Obhajoba bakalářské práce: Posudzovanie finančnej výkonnosti podniku | Práce na příbuzné téma
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management
Obhajoba bakalářské práce: Posudzovanie finančnej výkonnosti podniku | Práce na příbuzné téma
958.
Schwarzová, Barbara
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance
Obhajoba diplomové práce: Ocenění vybraného podniku | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance
Obhajoba diplomové práce: Ocenění vybraného podniku | Práce na příbuzné téma
959.
Schwarzová, Melanie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Vliv výživy na výskyt civilizačních nemocí člověka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Vliv výživy na výskyt civilizačních nemocí člověka
960.
Sidoryk, Zhanna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Systémy kvality, řídící a dozorové orgány jakosti potravin v EU a ČR
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Systémy kvality, řídící a dozorové orgány jakosti potravin v EU a ČR
961.
Sinčáková, Zuzana
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management
Obhajoba bakalářské práce: Špecifické prejavy firemnej kultúry ako nástroj starostlivosti o zamestnanca | Práce na příbuzné téma
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management
Obhajoba bakalářské práce: Špecifické prejavy firemnej kultúry ako nástroj starostlivosti o zamestnanca | Práce na příbuzné téma
962.
Siverová, Michaela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management podniku / Ekonomika a management podniku
Obhajoba bakalářské práce: Zaměstnanecké benefity | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management podniku / Ekonomika a management podniku
Obhajoba bakalářské práce: Zaměstnanecké benefity | Práce na příbuzné téma
963.
Sklenářová, Aneta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management podniku / Ekonomika a management podniku
Obhajoba diplomové práce: Well-being zaměstanců podniku | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management podniku / Ekonomika a management podniku
Obhajoba diplomové práce: Well-being zaměstanců podniku | Práce na příbuzné téma
964.
Skorušová, Martina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Udržateľná gastronómia | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Udržateľná gastronómia | Práce na příbuzné téma
965.
Slavkovský, Jakub
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparácia výživových hodnôt v rôznych dietách | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparácia výživových hodnôt v rôznych dietách | Práce na příbuzné téma
966.
Slozka, Galyna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský plán v oblasti gastronomie | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský plán v oblasti gastronomie | Práce na příbuzné téma
967.
Sluka, Peter
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Provozní studie stravovacího zařízení | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Provozní studie stravovacího zařízení | Práce na příbuzné téma
968.
Smetanová, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Návrh podnikatelského plánu založení podniku – kavárna | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Návrh podnikatelského plánu založení kavárny | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Návrh podnikatelského plánu založení podniku – kavárna | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Návrh podnikatelského plánu založení kavárny | Práce na příbuzné téma
969.
Smolková, Sára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Stravování v nemocnicích | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Stravování v nemocnicích
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Stravování v nemocnicích | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Stravování v nemocnicích
970.
Smržová, Radka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Vlivy gastronomie na výživu a zdraví spotřebitele | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Vlivy gastronomie na výživu a zdraví spotřebitele | Práce na příbuzné téma
971.
Snovák, Ivan
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Informační technologie a management
Obhajoba diplomové práce: Produkčné (transakčné) systémy v podniku | Práce na příbuzné téma
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Informační technologie a management
Obhajoba diplomové práce: Produkčné (transakčné) systémy v podniku | Práce na příbuzné téma
972.
Sodoma, Jan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Enogastronomická kultura ve vybraném regionu "Velkopavlovice". | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Enogastronomická kultura ve vybraném regionu "Velkopavlovice". | Práce na příbuzné téma
973.
Sokolová, Michaela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Projevy sdílené ekonomiky v hotelnictví a gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Projevy sdílené ekonomiky v hotelnictví a gastronomii | Práce na příbuzné téma
974.
Sokolskich, Oxana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelské svazy a organizace ve stravování a ubytování | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelské svazy a organizace ve stravování a ubytování | Práce na příbuzné téma
975.
Solomin, Semen
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Národní jídla Ukrajiny
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Národní jídla Ukrajiny
976.
Sorokin, Nikita
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Platební styk a jeho nástroje v hotelových a gastronomických službách | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Platební styk a jeho nástroje v hotelových a gastronomických službách | Práce na příbuzné téma
977.
Soshkova, Anna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení | Práce na příbuzné téma
978.
Sotonová, Tereza
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov:obce a města od B do K) | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov:obce a města od B do K) | Práce na příbuzné téma
979.
Soukalová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management podniku / Ekonomika a management podniku
Obhajoba bakalářské práce: Návrh podnikatelského plánu na založení šperkařského podniku | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management podniku / Ekonomika a management podniku
Obhajoba bakalářské práce: Návrh podnikatelského plánu na založení šperkařského podniku | Práce na příbuzné téma
980.
Spillerová, Nikol
Fakulta: AMBIS University
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospitality Management / Hospitality Management
Obhajoba bakalářské práce: The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS University
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospitality Management / Hospitality Management
Obhajoba bakalářské práce: The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now | Práce na příbuzné téma
981.
Stach, Lukáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby a personální obsazení v rezidenci velvyslance | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby a personální obsazení v rezidenci velvyslance | Práce na příbuzné téma
982.
Stejspal, Jan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Francouzská gastronomie a její vliv na vybranou národní kuchyni | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Finanční hodnocení investičního projektu - založení restaurace
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Francouzská gastronomie a její vliv na vybranou národní kuchyni | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Finanční hodnocení investičního projektu - založení restaurace
983.
Stibůrek, Libor
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Řízení lidských zdrojů v hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Řízení lidských zdrojů v hotelnictví | Práce na příbuzné téma
984.
Strachanová, Lenka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Podnikateľský zámer | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Podnikateľský zámer | Práce na příbuzné téma
985.
Stránská, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský plán na založení židovské restaurace | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský plán na založení židovské restaurace | Práce na příbuzné téma
986.
Stránský, Adam
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Marketingové komunikace
Obhajoba diplomové práce: Nové marketingové trendy a jejich využití jako nástroje zvýšení konkurenceschopnosti podniku | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Marketingové komunikace
Obhajoba diplomové práce: Nové marketingové trendy a jejich využití jako nástroje zvýšení konkurenceschopnosti podniku | Práce na příbuzné téma
987.
Stratilová, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza služeb cestovního ruchu pro handicapované osoby v České republice | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza služeb cestovního ruchu pro handicapované osoby v České republice | Práce na příbuzné téma
988.
Stratilová, Stanislava
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: EKONOMIKA VÝŽIVY STRAVOVACÍHO ZAŘÍZENÍ
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: EKONOMIKA VÝŽIVY STRAVOVACÍHO ZAŘÍZENÍ
989.
Straussová, Romana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Specifika v zajišťování stravování ve věznicích | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Specifika v zajišťování stravování ve věznicích | Práce na příbuzné téma
990.
Strečanský, Marek
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: TEPELNÁ ÚPRAVA POTRAVIN A JEJÍ VLIV NA NUTRIČNÍ HODNOTU
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: TEPELNÁ ÚPRAVA POTRAVIN A JEJÍ VLIV NA NUTRIČNÍ HODNOTU
991.
Strhárska, Dominika roz. Galliková
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance
Obhajoba diplomové práce: Podnikateľský plán pre účely získania úveru | Práce na příbuzné téma
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance
Obhajoba diplomové práce: Podnikateľský plán pre účely získania úveru | Práce na příbuzné téma
992.
Střílková, Eliška
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparace elektronického marketingu restaurací v Praze | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparace elektronického marketingu restaurací v Praze | Práce na příbuzné téma
993.
Súkeníková, Anna
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance
Obhajoba diplomové práce: Aplikácia kízového manažmentu na malé a stredné podniky | Práce na příbuzné téma
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance
Obhajoba diplomové práce: Aplikácia kízového manažmentu na malé a stredné podniky | Práce na příbuzné téma
994.
Sušinová, Alexandra roz. Sušinová
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Právní administrativa v podnikatelské sféře
Obhajoba bakalářské práce: Podnikanie v poľnohospodárstve | Práce na příbuzné téma
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Právní administrativa v podnikatelské sféře
Obhajoba bakalářské práce: Podnikanie v poľnohospodárstve | Práce na příbuzné téma
995.
Svoboda, Tereza
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zdravé stravování v současné společnosti | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Zdravé stravování v současné společnosti
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zdravé stravování v současné společnosti | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Zdravé stravování v současné společnosti
996.
Svrček, Ján
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance (kombinace/zaměření: Finanční obchody)
Obhajoba diplomové práce: Cash flow v ekonomickom informačnom systéme podniku | Práce na příbuzné téma
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance (kombinace/zaměření: Finanční obchody)
Obhajoba diplomové práce: Cash flow v ekonomickom informačnom systéme podniku | Práce na příbuzné téma
997.
Svrček, Vladimír
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance (kombinace/zaměření: Finanční obchody)
Obhajoba diplomové práce: Pohľadávky podniku a stanovenie hodnoty pohľadávok | Práce na příbuzné téma
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance (kombinace/zaměření: Finanční obchody)
Obhajoba diplomové práce: Pohľadávky podniku a stanovenie hodnoty pohľadávok | Práce na příbuzné téma
998.
Sýbová, Andrea roz. Voderadská
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku
Obhajoba bakalářské práce: Úloha marketingové komunikace v podniku | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku
Obhajoba bakalářské práce: Úloha marketingové komunikace v podniku | Práce na příbuzné téma
999.
Sýkorová, Sára Viktória
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Mezinárodní management a marketing / Mezinárodní management a marketing
Obhajoba bakalářské práce: Príprava podnikateľského plánu pre organizáciu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Mezinárodní management a marketing / Mezinárodní management a marketing
Obhajoba bakalářské práce: Príprava podnikateľského plánu pre organizáciu | Práce na příbuzné téma
1000.
Szekeresová, Martina
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Právní administrativa v podnikatelské sféře
Obhajoba bakalářské práce: Typológia podnikov a ich ekonomicko-právne aspekty | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Typológia podnikov a ich ekonomicko-právne aspekty | Práce na příbuzné téma
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Právní administrativa v podnikatelské sféře
Obhajoba bakalářské práce: Typológia podnikov a ich ekonomicko-právne aspekty | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Typológia podnikov a ich ekonomicko-právne aspekty | Práce na příbuzné téma