Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

quality, kvalita, offer, gastronomy, restaurace, gastronomie, nabidka, zdrava vyziva, restaurant, healthy nutrition

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

251.
Kodera, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Regionální rozvoj
Obhajoba bakalářské práce: Management kvality ve společnosti Letiště Praha a.s., organizační jednotka Handling a jeho vliv na výkonnost | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

252.
Koguch, Liliya
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza ubytovacích a stravovacích kapacit ve městě Telč z pohledu významnosti tohoto města na cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

253.
Kolář, Jan roz. Kolář
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů
Obhajoba bakalářské práce: Využití současných informačních technologií pro vybudování smart cities. | Práce na příbuzné téma

254.
Kolář, Jan roz. Kolář
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů
Obhajoba diplomové práce: Koncept smart city jako nástroj zvyšování kvality života | Práce na příbuzné téma

255.
Komenská, Markéta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách (kombinace/zaměření: Studium při pracovišti v Havířově)
Obhajoba bakalářské práce: Nabídka a propagace turistických produktů na Aljašku na českém trhu | Práce na příbuzné téma

256.
Konevtsov, Alexander
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský plán restaurace "Na hrázi" se zaměřením na roli finančního rozpočtu jako nástroje řízení firmy | Práce na příbuzné téma

257.
Konhefr, Jiří
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Obnovená tradice přírodních vín v ČR | Práce na příbuzné téma

258.
Kopal, Miloš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Konvenience v síti HORECA | Práce na příbuzné téma

259.
Kopal, Miloš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Metody využívané při zpracování potravin | Práce na příbuzné téma

260.
Korbel, Jan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Marketingová komunikace / Marketingová komunikace
Obhajoba bakalářské práce: Produktový mix vybraného podniku. | Práce na příbuzné téma

261.
Korcsmáros, Daniel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Marketingová analýza vybraného subjektu poskytujícího služby | Práce na příbuzné téma

262.
Kosolapova, Kateryna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické zvyklosti a preference Čechů ve srovnání s Ukrajinci | Práce na příbuzné téma

263.
Košková, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza hotelových služeb ve vybraném místě | Práce na příbuzné téma

264.
Košvancová, Martina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Gastronomické služby v letecké dopravě | Práce na příbuzné téma

265.
Koubková, Aneta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Postavení čokolády v současné gastronomii | Práce na příbuzné téma

266.
Koubová, Adéla
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ekologická a ekonomická kuchyně | Práce na příbuzné téma

267.
Koudelová, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Provozování gastronomického podniku dle franchisingové smlouvy | Práce na příbuzné téma

268.
Kozová, Aneta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Sýry v gastronomii

269.
Krajča, Jiří
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Úroveň ubytovacích zařízení na dalniční síti České republiky | Práce na příbuzné téma

270.
Krátká, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Pohostinství v současných ekonomických podmínkách | Práce na příbuzné téma

271.
Kratochvíl, Vít
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Individuální přístup k hostům - Customer Experience | Práce na příbuzné téma

272.
Kratochvílová, Lenka roz. Kratochvílová
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů
Obhajoba diplomové práce: Metody kvality a jejich přínos pro obce a kraje a jejich organizace | Práce na příbuzné téma

273.
Krebsová, Iveta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů
Obhajoba diplomové práce: Zhodnocení managementu ve vybraném orgánu místní samosprávy z hlediska aplikace a využívání dostupných metod řízení kvality ve veřejné správě. | Práce na příbuzné téma

274.
Krchovová, Eliška
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení | Práce na příbuzné téma

275.
Krkošková, Ľubica roz. Paľovčíková
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management
Obhajoba bakalářské práce: Metódy, nástroje a techniky kontroly kvality | Práce na příbuzné téma

276.
Kroupová, Daniela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management (kombinace/zaměření: Bankovní manažer - specialista (komerční bankovnictví))
Obhajoba bakalářské práce: Podstatné náležitosti kupní smlouvy a jejich význam | Práce na příbuzné téma

277.
Křivohlavý, František
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Přínosy velkého dodavatele potravin pro gastronomii | Práce na příbuzné téma

278.
Kubeš, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Ekonomika a management / Finance
Obhajoba diplomové práce: Controlling, manažerský nástroj usnadňující řízení projektu | Práce na příbuzné téma

279.
Kubišta, Roman
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Nabídka a kvalita gastronomických služeb | Práce na příbuzné téma

280.
Kuchtová, Alice
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza nabídky biopotravin v obchodní síti v Mikulově

281.
Kurovská, Markéta roz. Szkutová
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika a management zdravotních a sociálních služeb
Obhajoba bakalářské práce: Systém řízení kvality zdravotnického zařízení | Práce na příbuzné téma

282.
Kuršel, Sebastian
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Rozdíly v kontrolních systémech managementu společnosti pentahotel Praha | Práce na příbuzné téma

283.
Kushnei, Sevastian
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Cena jako faktor konkurence v gastronomii | Práce na příbuzné téma

284.
Kutzendörferová, Jitka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii | Práce na příbuzné téma

285.
Kuželková, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby ve vybrané lokalitě se zaměřením na kavárny | Práce na příbuzné téma

286.
Lachová, Martina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: STANDARDIZACE SLUŽEB HOTELOVÉ RECEPCE V KONFERENČNÍM CENTRU MALENOVICE

287.
Laštovka, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů
Obhajoba bakalářské práce: Zklidňování dopravy jako nástroj rozvoje lokality | Práce na příbuzné téma

288.
Lemeshevskaia, Iuliia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů. | Práce na příbuzné téma

289.
Levová, Petra
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Kvalita a rozsah čerstvých ryb nabízených v supermarketech | Práce na příbuzné téma

290.
Liu, Tai Ge
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza gastronomické kultury v Čínské lidové republice | Práce na příbuzné téma

291.
Losoncziová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Vliv gastronomického cestovního ruchu na rozvoj regionu - Itálie | Práce na příbuzné téma

292.
Lovětinská, Anna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Kvalita služeb v gastronomickém provozu | Práce na příbuzné téma

293.
Luhová, Lívia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Vývoj jídelních lístků

294.
Lukáš, Radek
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Gastronomické řetězce v České republice | Práce na příbuzné téma

295.
Lukášová, Adéla
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů. | Práce na příbuzné téma

296.
Lukůvková, Radka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Víno, jeho význam a použití v gastronomii

297.
Luptáková, Alena
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: BCG matica a jej aplikácia vo vybraných gastronomických prevádzkach | Práce na příbuzné téma

298.
Ľuptáková, Alžbeta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Mexická gastronómia v Prahe | Práce na příbuzné téma

299.
Magda, Eva
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Fenomén jihoamerické gastronomie v Praze | Práce na příbuzné téma

300.
Macháčková, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparace televizních pořadů s gastronomickou tématikou a jejich vliv na odbornou a laickou veřejnost | Práce na příbuzné téma