Theses on a related topic (having the same keywords):
nutrition, formy stravovani, vyziva, food nutrition in hospital, hygiene requirements, dietology, dietologie, stravovani v nemocnici, forms of feeding, hygienicke pozadavkyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
51.
Uhrová, Hana
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Stravování profesionálních sportovců
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Stravování profesionálních sportovců
52.
Ullmanová, Klára
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Stravování vysokoškoláků
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Stravování vysokoškoláků
53.
Václaviková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Funkční potraviny rostlinného původu a jejich využití v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Funkční potraviny rostlinného původu a jejich využití v gastronomii
54.
Varmusová, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparácia výživových hodnôt pri rôznych diétach | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparácia výživových hodnôt pri rôznych diétach | Theses on a related topic
55.
Vymerová, Adela
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace optimálních výživových hodnot v etapách života ženy | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace optimálních výživových hodnot v etapách života ženy | Theses on a related topic
56.
Zahradník Ďurišová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vplyv raw food na zdravie člověka | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Raw Food
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vplyv raw food na zdravie člověka | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Raw Food
57.
Žitňáková, Claudia
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Master's thesis defence: Alternatívna gastronómia | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Master's thesis defence: Alternatívna gastronómia | Theses on a related topic
58.
Žolnerčíková, Diana
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace stravování stejné věkové skupiny | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace stravování stejné věkové skupiny | Theses on a related topic
59.
Cupalová, Alžběta
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Výživové zvyklosti vysokoškolských studentů
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Výživové zvyklosti vysokoškolských studentů
60.
Čmarada, Martin
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Druhy vegetariánství a jejich význam ve výživě
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Druhy vegetariánství a jejich význam ve výživě
61.
Čučková, Zuzana
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: VYHODNOCENÍ PLÁNU STRAVY U STUDENTŮ VE ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍCH JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V PROGRAMU NUTRIPRO
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: VYHODNOCENÍ PLÁNU STRAVY U STUDENTŮ VE ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍCH JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V PROGRAMU NUTRIPRO
62.
Fantová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Chyby a mýty ve stravování současné doby | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Chyby a mýty ve stravování současné doby | Theses on a related topic
63.
Feketeová, Nikoleta
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Hodnocení výživy u vysokoškolských studentů
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Hodnocení výživy u vysokoškolských studentů
64.
Hlava, Marcel
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality
Bachelor's thesis defence: Omezování potravinových odpadů a úspora energii při přípravě jídel ve školních jídelnách | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality
Bachelor's thesis defence: Omezování potravinových odpadů a úspora energii při přípravě jídel ve školních jídelnách | Theses on a related topic
65.
Holá, Iva
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Provozní studie vybraného gastronomického zařízení | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Provozní studie vybraného gastronomického zařízení | Theses on a related topic
66.
Horváthová, Dominika
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Súčasný vývoj stravovania v ČR a jej negatívny vplyv na naše zdravie | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Súčasný vývoj stravovania v ČR a jej negatívny vplyv na naše zdravie | Theses on a related topic
67.
Hrabovská, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam a využití pštrosího masa v české gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam a využití pštrosího masa v české gastronomii
68.
Hrušková, Vendula
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Specifika institucionálního stravování (škola) | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Specifika institucionálního stravování (škola) | Theses on a related topic
69.
Ivanová, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Zásady správné výživy a možný dopad na lidské zdraví při jejich nedodržování
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Zásady správné výživy a možný dopad na lidské zdraví při jejich nedodržování
70.
Janča, Martin
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: STRAVOVACÍ NÁVYKY STUDENTŮ VYSOKÝCH ŠKOL
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: STRAVOVACÍ NÁVYKY STUDENTŮ VYSOKÝCH ŠKOL
71.
Javůrek, Jan
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny | Theses on a related topic
72.
Joóbová, Kamila
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nové trendy v dietológii-stravovanie podľa krvných skupín | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nové trendy v dietológii-stravovanie podľa krvných skupín | Theses on a related topic
73.
Kávová, Jitka
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza podpory a propagace zdravého životního stylu v regionu Vysočina | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza podpory a propagace zdravého životního stylu v regionu Vysočina | Theses on a related topic
74.
Kesegová, Karin
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Sortiment dětské výživy na trhu SR
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Sortiment dětské výživy na trhu SR
75.
Kholyavitska, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Ajurvéda jako součást nabídky služeb ve wellness hotelu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Ajurvéda jako součást nabídky služeb ve wellness hotelu | Theses on a related topic
76.
Klinerová, Andrea
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Ekonomika výživy stravovacího zařízení
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Ekonomika výživy stravovacího zařízení
77.
Kolaříková, Alice
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Trendy v dietologii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Trendy v dietologii | Theses on a related topic
78.
Kosolapova, Kateryna
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Gastronomické zvyklosti a preference Čechů ve srovnání s Ukrajinci | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Gastronomické zvyklosti a preference Čechů ve srovnání s Ukrajinci | Theses on a related topic
79.
Kuchárová, Lucia
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vývoj kulinářského umění v ČR | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vývoj kulinářského umění v ČR | Theses on a related topic
80.
Lerchová, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Stravování ve vybraných nemocnicích ve Středočeském kraji | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Stravování ve vybraných nemocnicích ve Středočeském kraji | Theses on a related topic
81.
Limbergová, Kateřina
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza profilů apod. se zaměřením na výživové hodnoty na sociálních sítích | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Analýza profilů apod. se zaměřením na výživové hodnoty na sociálních sítích
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza profilů apod. se zaměřením na výživové hodnoty na sociálních sítích | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Analýza profilů apod. se zaměřením na výživové hodnoty na sociálních sítích
82.
Luzumová, Hana
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nutriční benefity Řecké kuchyně v podmínkách ČR | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nutriční benefity Řecké kuchyně v podmínkách ČR | Theses on a related topic
83.
Mandzáková, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Výživa při onemocnění diabetes mellitus u dětí školního věku
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Výživa při onemocnění diabetes mellitus u dětí školního věku
84.
Manyová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Účelové stravování a jeho vliv na stravovací návyky | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Účelové stravování a jeho vliv na stravovací návyky | Theses on a related topic
85.
Marek, Petr
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Výživový plán ženského sportovního týmu v herním a přípravném období | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Výživový plán ženského sportovního týmu v herním a přípravném období | Theses on a related topic
86.
Marhita, Nataliia
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku | Theses on a related topic
87.
Matoušek, Vladimír
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Vliv aditiv přidávaných do potravin na zdraví člověka | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Vliv aditiv přidávaných do potravin na zdraví člověka | Theses on a related topic
88.
Mička, Petr
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Aktuální trendy ve stravování adolescentů | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Aktuální trendy ve stravování adolescentů | Theses on a related topic
89.
Mock, Julius
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
90.
Mock, Julius
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza profilů apod. se zaměřením na výživové hodnoty na sociálních sítích | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza profilů apod. se zaměřením na výživové hodnoty na sociálních sítích | Theses on a related topic
91.
Nguyen, Huyen Anh
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace nabídky jídel vietnamských a českých restaurací | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace nabídky jídel vietnamských a českých restaurací | Theses on a related topic
92.
Odehnalová, Lenka
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Možnosti využití cizrny v jídelníčku dětí předškolního věku
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Možnosti využití cizrny v jídelníčku dětí předškolního věku
93.
Ovečková, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Výživové poruchy ve stravování | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Výživové poruchy ve stravování | Theses on a related topic
94.
Pešková, Klára
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Special education / Special education
Bachelor's thesis defence: Předčasně narozené děti z pohledu speciální pedagogiky | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Special education / Special education
Bachelor's thesis defence: Předčasně narozené děti z pohledu speciální pedagogiky | Theses on a related topic
95.
Pokorná, Simona
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Faktory ovlivňujicí zdravé jídlo ve vybraném regionu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Faktory ovlivňujicí zdravé jídlo ve vybraném regionu | Theses on a related topic
96.
Polák, Martin
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Banking / Banking Management (combination/specialization: Banking Manager)
Bachelor's thesis defence: Osobnost manažera | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Banking / Banking Management (combination/specialization: Banking Manager)
Bachelor's thesis defence: Osobnost manažera | Theses on a related topic
97.
Prejza, Daniel
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Výživa dětí a prevence dětské obezity | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Výživa dětí a prevence dětské obezity | Theses on a related topic
98.
Reichelt, Diana
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Vliv nejnovějších poznatků vědy z oblasti výživy na kvalitu stravování | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Vliv nejnovějších poznatků vědy z oblasti výživy na kvalitu stravování | Theses on a related topic
99.
Rožňaiová, Mariana
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Rastlinná strava ako trend v stravovaní | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Rastlinná strava ako trend v stravovaní | Theses on a related topic
100.
Stratilová, Stanislava
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: EKONOMIKA VÝŽIVY STRAVOVACÍHO ZAŘÍZENÍ
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: EKONOMIKA VÝŽIVY STRAVOVACÍHO ZAŘÍZENÍ