Theses on a related topic (having the same keywords):

hygiena, provozovatel, system kritickych bodu haccp. hygiene, potraviny, stravovaci zarizeni, food, operators, gastronomic facilities, hazard analysis and critical control points haccp.

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

101.
Sokolskich, Oxana
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítí gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Kutná Hora: města a obce od Š-Ž) | Theses on a related topic Display description

Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítí gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Kutná Hora: města a obce od Š-Ž)

102.
Solovyeva, Polina
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Provozní studie restauračního podniku | Theses on a related topic

103.
Stratilová, Stanislava
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: EKONOMIKA VÝŽIVY STRAVOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

104.
Straussová, Romana
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Specifika v zajišťování stravování ve věznicích | Theses on a related topic

105.
Strážnický, Radek
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Management jakosti při výrobě mražených krémů

106.
Šroufková, Štěpánka
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Analýza nabídky gastronomických zařízení v destinaci zaměřené na lyžařské sporty | Theses on a related topic

107.
Šturcová, Nicol
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Postoje prevádzkovateľov kaviarní k využitiu kávovej usadeniny | Theses on a related topic

108.
Šujanská, Natália
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Interní a externí kontrola v gastronomii | Theses on a related topic

109.
Šujanská, Natália
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Ekologická a ekonomická kuchyňa | Theses on a related topic

110.
Šujanský, Ivo
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Hygiena a dezinfekcia v kuchyniach a stravovacích prevádzkach | Theses on a related topic

111.
Šulcová, Kristýna
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Postavení tradiční české kuchyně ve vybraném regionu ČR a způsoby motivace k jejímu většímu začlenění do nabídek gastronomických zařízení | Theses on a related topic

112.
Tatar, Jan
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Security & Safety Management / Security & Safety Management
Bachelor's thesis defence: Zjišťování příčin nehod mechanizací na stavbách | Theses on a related topic

113.
Tietzová, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Destination Management in the Turism Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty | Theses on a related topic

114.
Tranová, Quynh
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin | Theses on a related topic

115.
Tručka, Jan
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Stravování v rámci Integrovaného záchranného systému

116.
Uhrová, Hana
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Stravování profesionálních sportovců

117.
Valíček, Filip
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení

118.
Vaňková, Michaela
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích | Theses on a related topic

119.
Vlková, Sabina
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Omezování potravinových odpadů v pohostinství | Theses on a related topic

120.
Volf, Jan
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Institucionální stravování – firmy | Theses on a related topic

121.
Vrzáková, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Kulturní, pragmatické a lingvistické rozdíly v českých a španělských stravovacích zvyklostech | Theses on a related topic

122.
Vrzal, Tomáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Úroveň kvality a způsoby nabídky stravovacích zařízení u dálniční sítě České republiky | Theses on a related topic

123.
Yeudakimenka, Ihar
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Mexická gastronomie v Praze | Theses on a related topic

124.
Žihlová, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (obce a města v okrese Kladno, od S - Ž) | Theses on a related topic

125.
Žižka, Emil
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in English)
Bachelor's thesis defence: Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing | Theses on a related topic