Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

services, ecology, gastronomy, trends, trendy, sluzby, gastronomia, catering, zdrava vyziva, healthy nutrition, ekologia, zivotne prostredie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

751.
Šturmová, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparace služeb v nákupních centrech v Praze | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

752.
Šujanská, Natália
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Interní a externí kontrola v gastronomii | Práce na příbuzné téma

753.
Šulc, Dalibor
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2005, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance (kombinace/zaměření: Finance a hospodaření územní samosprávy)

754.
Šulcová, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Postavení tradiční české kuchyně ve vybraném regionu ČR a způsoby motivace k jejímu většímu začlenění do nabídek gastronomických zařízení | Práce na příbuzné téma

755.
Šuraň, Cyril
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zajištění stravovacích služeb ve Fakultní nemocnici Na Homolce v Praze | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Zajištění stravovacích služeb ve Fakultní nemocnici Na Homolce v Praze

756.
Švec, David
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Využití PR nástrojů v oblasti služeb

757.
Tatranská, Iva
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Projekty zabývající se hodnocením gastronomických podniků v České republice | Práce na příbuzné téma

758.
Tesárek, Jakub
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v gastronomických službách - využití sezonních produktů | Práce na příbuzné téma

759.
Thai, My linh
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tradiční a současná gastronomie zaměřená na Vietnam | Práce na příbuzné téma

760.
Tollingerová, Kateřina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Víno a jeho role v české kulinářské kultuře | Práce na příbuzné téma

761.
Trushkina, Ekaterina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Kutná Hora:obce a města od L-S) | Práce na příbuzné téma

762.
Tůma, Roman
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Regionální rozvoj
Obhajoba bakalářské práce: Praha a okolí-možnosti kongresového cestovního ruchu a jeho organizace | Práce na příbuzné téma

763.
Uhlířová, Michaela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský plán na založení restaurace zaměřené na filipínskou kuchyni | Práce na příbuzné téma

764.
Urban, Tomáš
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Oceňování majetku
Obhajoba bakalářské práce: Urbanizácia a životné prostredie | Práce na příbuzné téma

765.
Vadoc, Vladimír
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance
Obhajoba diplomové práce: Platobný styk na Slovensku po prijatí eura | Práce na příbuzné téma

766.
Vála, David
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti zkvalitnění restauračního provozu | Práce na příbuzné téma

767.
Váleková, Michaela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Oceňování majetku
Obhajoba bakalářské práce: Vplyv progresívnych konštrukcií a materiálov na trhovú hodnotu stavieb | Práce na příbuzné téma

768.
Valíček, Filip
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení

769.
Válková, Štěpánka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza překladu jídelních lístků | Práce na příbuzné téma

770.
Válkyová, Natálie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management
Obhajoba bakalářské práce: The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague | Práce na příbuzné téma

771.
Valná, Markéta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Super potraviny v gastronomii

772.
Valúch, Marián
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Gastronomie zaměřená na jednotlivé regiony České republiky a její osvěta | Práce na příbuzné téma

773.
Vassová, Andrea roz. Vassová
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management (kombinace/zaměření: Bankovní manažer)
Obhajoba bakalářské práce: Špecifické aspekty bankového marketingu | Práce na příbuzné téma

774.
Vaštová, Markéta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Kulinární tradice v gastronomii na Chebsku | Práce na příbuzné téma

775.
Vaverková, Marie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: NÁVRH KONKURENČNÍCH STRATEGIÍ PRO ZVOLENÝ PODNIK PŮSOBÍCÍ V ODVĚTVÍ GASTRONOMIE

776.
Vávra, Dušan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Úloha myslivosti v rozvoji regionálního cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

777.
Večeřová, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Marketingová komunikace / Marketingová komunikace
Obhajoba bakalářské práce: Marketingová a komunikační strategie pro projekt Foodtruck a jeho vstup na trh České republiky | Práce na příbuzné téma

778.
Venikova, Anna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení) | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)

779.
Veselá, Kamila
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Empirické šetření se zaměřením na životní styl ve Wellness & SPA. | Práce na příbuzné téma

780.
Veselá, Kateřina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský plán rozvoje společnosti

781.
Veselá, Zuzana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: EFEKTIVITA ŘÍZENÍ A PROVOZU CESTOVNÍ KANCELÁŘE

782.
Veselý, Daniel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Opatření k omezení negativních dopadů ekonomické a finanční krize na ekonomiku hotelu | Práce na příbuzné téma

783.
Veselý, Pavel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Úroveň odborných znalostí žáků a studentů vzdělávacích institucí zaměřených na gastronomii | Práce na příbuzné téma

784.
Větrovec, Tomáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách
Obhajoba bakalářské práce: Projekt webové prezentace vybrané společnosti | Práce na příbuzné téma

785.
Vezérová, Katarína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Možnosti snižování odpadu v gastronomii a potravinářství v kontextu cirkulární ekonomiky | Práce na příbuzné téma

786.
Vicencová, Magda
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Výživa dětí od narození do jednoho roku

787.
Vidová, Dominika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Najvetšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve, gastronómii a kúpeľnictve | Práce na příbuzné téma

788.
Vimr, Matěj
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Restaurace zahraniční kuchyně v Praze | Práce na příbuzné téma

789.
Vinkler, David
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Manuál standardů průvodce restauracemi VŠH | Práce na příbuzné téma

790.
Vintr, Jiří
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management podniku / Ekonomika a management podniku
Obhajoba diplomové práce: Alternativy ropy, vývoj obnovitelných i fosilních zdrojů a jejich vliv na ekonomiku a ekologii světa | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Alternativy ropy, vývoj obnovitelných i fosilních zdrojů a jejich vliv na ekonomiku a ekologii světa | Práce na příbuzné téma

791.
Víšková, Šárka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Informační technologie a management
Obhajoba diplomové práce: Vliv SOA na vývoj ERP systémů | Práce na příbuzné téma

792.
Vlček, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vybrané problémy personálního řízení v hotelu nebo hotelovém řetězci | Práce na příbuzné téma

793.
Vobořil, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Informační technologie a management
Obhajoba diplomové práce: Audit IS a řízení kvality dat | Práce na příbuzné téma

794.
Vodvářka, Aleš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ekologie v hotelnictví jako součást trvale udržitelného cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

795.
Volf, Jan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Institucionální stravování – firmy | Práce na příbuzné téma

796.
Volná, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách (kombinace/zaměření: Studium při pracovišti v Havířově)
Obhajoba bakalářské práce: Propagace a využití služeb na letišti Leoše Janáčka v Ostravě | Práce na příbuzné téma

797.
Vondrová, Simona
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podpora rozvoje cestovního ruchu v ČR prostřednictvím české gastronomie | Práce na příbuzné téma

798.
Vorlíčková, Lenka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Med - výroba, prodej a využití včelích produktů v gastronomii | Práce na příbuzné téma

799.
Votočková, Anna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise" | Práce na příbuzné téma

800.
Vranová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách (kombinace/zaměření: Studium při pracovišti v Havířově)
Obhajoba bakalářské práce: Sýry v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Sýry v gastronomii