Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

stravovaci zvyklosti, svatky a tradice, history of czech cuisine, holidays and traditions, historie ceske kuchyne, history of ukrainian cuisine, historie ukrajinske kuchyne, eating habits

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Jančíková, Andrea
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Možnost využití tradiční čínské medicíny ve vybraném gastronomickém zařízení | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Kučerová, Adéla
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparace stravovacích zvyklostí a kultury v indonéské, vietnamské a thajské kuchyni | Práce na příbuzné téma

3.
Vrzáková, Barbora
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Kulturní, pragmatické a lingvistické rozdíly v českých a španělských stravovacích zvyklostech | Práce na příbuzné téma

4.
Brskovský, Jan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Kulturní, pragmatické a lingvistické rozdíly v českých a španělských stravovacích zvyklostech | Práce na příbuzné téma

5.
Dvončová, Jana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Stravování školní mládeže | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Stravování školní mládeže

6.
Frydrychová, Aneta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech thajské a české kuchyně | Práce na příbuzné téma

7.
Janča, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: STRAVOVACÍ NÁVYKY STUDENTŮ VYSOKÝCH ŠKOL

8.
Křižanová, Dominika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Nerovnováha mezi příjmem a výdejem energie ve výživě u studentů SŠ

9.
Maslova, Yulia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Vliv náboženských pravidel a tradic na stravovací návyky | Práce na příbuzné téma

10.
Mazouchová, Zuzana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Stravování dětí v ČR, školní jídelny, srovnání se sousedními zeměmi | Práce na příbuzné téma

11.
Müller, Petr
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Spotřeba a využívání sladkovodních ryb v české gastronomii | Práce na příbuzné téma

12.
Piškulová, Nikol
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Zdravotní rizika ve vztahu k výživě u dětí

13.
Sikorová, Eva
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Stravovací návyky studentů vysokých škol, rizika a možnosti řešení

14.
Sovová, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Stravovací zvyklosti jako součást lázeňského režimu v českých lázních pro děti a dorost | Práce na příbuzné téma

15.
Šímová, Nikola
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Optimální výživa s ohledem na zvolenou skupinu obyvatelstva | Práce na příbuzné téma

16.
Tesařík, Zdeněk
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tradice a nové trendy ve službách školního stravování | Práce na příbuzné téma

17.
Ullmanová, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Stravování vysokoškoláků