Theses on a related topic (having the same keywords):
bod prepalenia tukov, maso, food ingredients, meat, zlozky stravy, carcinogenic substances, karcinogenne latky, sous vide, zdrava vyziva, healthy nutrition, smoke point of fatsKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
1.
Baloghová, Eva
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň | Theses on a related topic

2.
Farníková Fabišová, Jarmila
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Speciality balkánské kuchyně typické pro oblast bulharského jižního černomořského pobřeží v městě Burgas a dalších jižních rezortech. | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Speciality balkánské kuchyně typické pro oblast bulharského jižního černomořského pobřeží v městě Burgas a dalších jižních rezortech. | Theses on a related topic
3.
Fiedlerová, Aneta
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management (combination/specialization: Manažerská psychologie)
Bachelor's thesis defence: Chování spotřebitele při nákupu masa a masných výrobků v Praze | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management (combination/specialization: Manažerská psychologie)
Bachelor's thesis defence: Chování spotřebitele při nákupu masa a masných výrobků v Praze | Theses on a related topic
4.
Kireeva, Elizaveta
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in English)
Bachelor's thesis defence: Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in English)
Bachelor's thesis defence: Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition | Theses on a related topic
5.
Králová, Linda
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Destination Management in the Turism Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Webové stránky českých restaurací a zdravá výživa | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Destination Management in the Turism Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Webové stránky českých restaurací a zdravá výživa | Theses on a related topic
6.
Kuznetsova, Elizaveta
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka a kvalita služeb v gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka a kvalita služeb v gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
7.
Mesochoridisová, Marcela
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Medical and Social Services Management
Bachelor's thesis defence: Zdravá výživa a zdravý životní styl v současné společnosti | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Medical and Social Services Management
Bachelor's thesis defence: Zdravá výživa a zdravý životní styl v současné společnosti | Theses on a related topic
8.
Metyšová, Ingrid
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Medical and Social Services Management
Bachelor's thesis defence: Zdravá výživa a zdravý životní styl v současné společnosti | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Medical and Social Services Management
Bachelor's thesis defence: Zdravá výživa a zdravý životní styl v současné společnosti | Theses on a related topic
9.
Michtalíková, Karolína
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Možnosti ekologicky zameraného cateringu a jeho rozvoj | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Možnosti ekologicky zameraného cateringu a jeho rozvoj | Theses on a related topic
10.
Peřinka, Lukáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Stravování dětí a mládeže | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Stravování dětí a mládeže | Theses on a related topic
11.
Poláková Gamčíková, Katarína
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparácia optimálnych výživových hodnôt v etapách života ženy | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparácia optimálnych výživových hodnôt v etapách života ženy | Theses on a related topic
12.
Porubčanová, Paula
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Štúdia založenia webového portálu zameraného na výživové hodnoty a ich súvislosti so zdravím | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Štúdia založenia webového portálu zameraného na výživové hodnoty a ich súvislosti so zdravím | Theses on a related topic
13.
Sepešiová, Margaréta
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Stravovací návyky dětí a jejich možné dopady na zdravotní stav populace | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Stravovací návyky dětí a jejich možné dopady na zdravotní stav populace | Theses on a related topic
14.
Součková, Marie maiden name: Prokopová
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Andragogy / Andragogy
Bachelor's thesis defence: Význam aktivního životního stylu a zdravé výživy pro kognitivní funkce v seniorském věku | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Andragogy / Andragogy
Bachelor's thesis defence: Význam aktivního životního stylu a zdravé výživy pro kognitivní funkce v seniorském věku | Theses on a related topic
15.
Adámik, Róbert
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza metódy „Sous vide“ a využitie v reštauráciách | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Analýza metódy „Sous vide“ a využitie v reštauráciách
Bachelor's thesis defence: Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza metódy „Sous vide“ a využitie v reštauráciách | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Analýza metódy „Sous vide“ a využitie v reštauráciách
Bachelor's thesis defence: Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách
16.
Baloghová, Eva
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparácia optimálnych výživových hodnôt v etapách života ženy | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparácia optimálnych výživových hodnôt v etapách života ženy | Theses on a related topic
17.
Bedeová, Denisa
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam zdravé výživy v prevenci obezity
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam zdravé výživy v prevenci obezity
18.
Bizubová, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Současné světové trendy v sektoru potravin.
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Současné světové trendy v sektoru potravin.
19.
Bobková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty | Theses on a related topic
20.
Bolcarovič, Marcel
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Buduci vyvoj uceloveho stravovania | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Buduci vyvoj uceloveho stravovania | Theses on a related topic
21.
Hajíčková, Lenka
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Stravování lidí ve fast foodech | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Stravování lidí ve fast foodech | Theses on a related topic
22.
Horák, Miroslav
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Andragogy / Andragogy
Bachelor's thesis defence: Význam aktivního životního stylu a zdravé výživy pro kognitivní funkce v dospělosti | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Andragogy / Andragogy
Bachelor's thesis defence: Význam aktivního životního stylu a zdravé výživy pro kognitivní funkce v dospělosti | Theses on a related topic
23.
Hrabovská, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam a využití pštrosího masa v české gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam a využití pštrosího masa v české gastronomii
24.
Janů, Dana
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Kvalita a rozsah uzenářských výrobků se zaměřením na deklarovaný obsah masa | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Kvalita a rozsah uzenářských výrobků se zaměřením na deklarovaný obsah masa | Theses on a related topic
25.
Jung, Filip
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Molekulární gastronomie | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Molekulární gastronomie | Theses on a related topic
26.
Kabelková, Miloslava
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Možnosti využití historických receptur v současné zdravé výživě | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Možnosti využití historických receptur v současné zdravé výživě | Theses on a related topic
27.
Kejvalová, Michaela
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Sociokulturní problematika dětského stravování v návaznosti na zdravý životní styl | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Sociokulturní problematika dětského stravování v návaznosti na zdravý životní styl | Theses on a related topic
28.
Kevélyová, Rebeka
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Dětské pokrmy v gastronomických zařízeních
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Dětské pokrmy v gastronomických zařízeních
29.
Khudaverdyan, Margarit
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza výživových hodnot arménských jídel | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza výživových hodnot arménských jídel | Theses on a related topic
30.
Kruntová, Liliana
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Faktory ovlivňující kvalitu u vepřového masa | Theses on a related topic
31.
Kubová, Jiřina
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Návrh nového gastronomického konceptu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Návrh nového gastronomického konceptu | Theses on a related topic
32.
Mazouchová, Zuzana
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Stravování dětí v ČR, školní jídelny, srovnání se sousedními zeměmi | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Stravování dětí v ČR, školní jídelny, srovnání se sousedními zeměmi | Theses on a related topic
33.
Mikulčíková, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Současné výživové trendy ve vztahu k předcházení civilizačním chorobám
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Současné výživové trendy ve vztahu k předcházení civilizačním chorobám
34.
Pecháčková, Natálie
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Stravování lidí ve „Fast foodu“ se zaměřením na určitou věkovou skupinu | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Stravování lidí ve „Fast foodu“ se zaměřením na určitou věkovou skupinu
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Stravování lidí ve „Fast foodu“ se zaměřením na určitou věkovou skupinu | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Stravování lidí ve „Fast foodu“ se zaměřením na určitou věkovou skupinu
35.
Pospíšilová, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Inovace nabídky restauračního menu při respektování zásad správné výživy
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Inovace nabídky restauračního menu při respektování zásad správné výživy
36.
Prudilová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Technologie vakuování potravin a sous vide v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Technologie vakuování potravin a sous vide v gastronomii
37.
Riznerová, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Makrobiotika versus racionální strava | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Makrobiotika versus racionální strava | Theses on a related topic
38.
Suchý, Martin
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Současné trendy v přípravě pokrmů | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Současné trendy v přípravě pokrmů | Theses on a related topic
39.
Škodová, Lucie maiden name: Dolanová
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Management / Finance (combination/specialization: Financial Trades)
Master's thesis defence: Manažerská životospráva a time-management | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Management / Finance (combination/specialization: Financial Trades)
Master's thesis defence: Manažerská životospráva a time-management | Theses on a related topic
40.
Veselá, Kamila
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Empirické šetření se zaměřením na životní styl ve Wellness & SPA. | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Empirické šetření se zaměřením na životní styl ve Wellness & SPA. | Theses on a related topic
41.
Vicencová, Magda
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Výživa dětí od narození do jednoho roku
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Výživa dětí od narození do jednoho roku
42.
Závadová, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Možnosti využívání přístrojů pro zajištění optimální výživy sportovců | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Možnosti využívání přístrojů pro zajištění optimální výživy sportovců | Theses on a related topic