Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

trebon, \lazne aurora, \stravovani, \trebon, catering, spa aurora

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Asztalos, Bettina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Organizovanie, príprava a realizácia spoločenských gastronomických akcií | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Baloun, Tomáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský záměr nízkorozpočtového atypického restauračního zařízení | Práce na příbuzné téma

3.
Bartoňková, Lucie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Konkurenceschopnost cateringových společností v České republice | Práce na příbuzné téma

4.
Baštýřová, Šárka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů (kombinace/zaměření: Management cestovního ruchu)
Obhajoba bakalářské práce: Vztah lázeňství a cestovního ruchu na příkladu lázní Třeboň | Práce na příbuzné téma

5.
Bednář, Jan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Lázně Aurora Třeboň a jejich konkurenceschopnost na trhu. | Práce na příbuzné téma

6.
Bednář, Jan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji | Práce na příbuzné téma

7.
Blažková, Johana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Stravovací služby v nákupních centrech | Práce na příbuzné téma

8.
Borodina, Anastasia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trh nabídky cateringových služeb v České republice | Práce na příbuzné téma

9.
Brambergerová, Nikola
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Catering versus provoz ala carte | Práce na příbuzné téma

10.
Dominová, Zuzana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Catering v leteckej doprave | Práce na příbuzné téma

11.
Dvořák, Jaroslav
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Banketní a cateringové služby v hotelu Hilton | Práce na příbuzné téma

12.
Fridrich, Karel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Banketní a cateringové služby v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu | Práce na příbuzné téma

13.
Gomez Novak, Cristina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Organizace velkých kongresových akcí | Práce na příbuzné téma

14.
Gopaul, Jaroslava
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Ojedinělý gastronomický koncept | Práce na příbuzné téma

15.
Hennová, Karolína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Specifika v zajišťování stravování v lázních | Práce na příbuzné téma

16.
Holubcová, Natálie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza kvality cateringových služeb | Práce na příbuzné téma

17.
Hrobárik, Alex
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku | Práce na příbuzné téma

18.
Hruda, Lukas
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Vliv růstu minimální mzdy na průměrnou mzdu v oborech Ubytování a Stravování a pohostinství v Česku | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Vliv růstu minimální mzdy na průměrnou mzdu v oborech Ubytování a Stravování a pohostinství v Česku

19.
Huňáčková, Markéta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu
Obhajoba diplomové práce: Odlišnosti v nabídce gastronomických služeb v Čechách a na Moravě | Práce na příbuzné téma

20.
Chladilová, Barbora
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Catering v železniční dopravě | Práce na příbuzné téma

21.
Janečka, Adam
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Analýza kvality podniku

22.
Janeková, Silvie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparace stravování v domovech pro seniory ve vybraném regionu | Práce na příbuzné téma

23.
Janouch, Jiří
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v obchodních centrech | Práce na příbuzné téma

24.
Kadlecová, Martina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Kvalita služeb v gastronomickém provozu | Práce na příbuzné téma

25.
Kaftanová, Iva
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji | Práce na příbuzné téma

26.
Kassaiová, Iveta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trh cateringových služeb | Práce na příbuzné téma

27.
Kašparovská, Zuzana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza poskytování stravovacích služeb firmy P.Dussmann s.r.o. | Práce na příbuzné téma

28.
Kodintseva, Daria
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Catering letecké dopravy v Rusku | Práce na příbuzné téma

29.
Köhler, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Provoz ve velkém restauračním podniku | Práce na příbuzné téma

30.
Kokošová, Pavlína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku (kombinace/zaměření: Manažerská psychologie)
Obhajoba bakalářské práce: Zaměstnanecké benefity ve vybrané společnosti | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Zaměstnanecké benefity ve vybrané společnosti | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Zaměstnanecké benefity ve vybrané společnosti

31.
Konopčík, Jan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Prostředky a orgány veřejné kontroly úrovně společného stravování v ČR

32.
Konopiský, Adam
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Problematika stravování na českých železnicích a porovnání se západní Evropou | Práce na příbuzné téma

33.
Kopecký, Vojtěch
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Cateringový systém v letectví | Práce na příbuzné téma

34.
Košvancová, Martina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Gastronomické služby v letecké dopravě | Práce na příbuzné téma

35.
Krejčí, Stanislav
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů (kombinace/zaměření: Řízení lidských zdrojů)
Obhajoba diplomové práce: Analýza procesu snahy o zapsání třeboňské rybniční soustavy do seznamu světového kulturního dědictví UNESCO - analýza neúspěchu | Práce na příbuzné téma

36.
Langerová, Eva
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Trh nabídky cateringových služeb v České republice | Práce na příbuzné téma

37.
Machačná, Radka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika veřejné správy a sociálních služeb
Obhajoba bakalářské práce: Analýza restauračních zařízení ve městě Znojmě a spokojenost zákazníků vybrané restaurace

38.
Machálková, Zuzana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza služeb ve vybraném ubytovacím zařízení | Práce na příbuzné téma

39.
Marková, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Vlivy gastronomie na výživu a zdraví spotřebitelů | Práce na příbuzné téma

40.
Martinková, Petra
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Trh cateringových služieb v gastronómii | Práce na příbuzné téma

41.
Matušek, Jiří
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza kvality cateringových služeb | Práce na příbuzné téma

42.
Micková, Nikola
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza lázeňského města Třeboň jako destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

43.
Michtalíková, Karolína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti ekologicky zameraného cateringu a jeho rozvoj | Práce na příbuzné téma

44.
Mišutová, Pavlína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Profil tržního segmentu ubytovacích a stravovacích zařízení - rodiny s dětmi | Práce na příbuzné téma

45.
Mizler, Denis
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Banketní a cateringové služby | Práce na příbuzné téma

46.
Mlčůchová, Lucie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Aplikace systému HACCP při přípravě hotových pokrmů

47.
Molin, Lukáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tvorba podnikatelského záměru s ohledem na analýzu cateringových služeb ve vybraném regionu | Práce na příbuzné téma

48.
Nácovský, Adam
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparace lázeňských míst v České republice | Práce na příbuzné téma

49.
Obidina, Alina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Koncept zdravého závodního stravování | Práce na příbuzné téma

50.
Peretiatko, Olga
Fakulta: AMBIS University
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospitality Management / Hospitality Management
Obhajoba bakalářské práce: Comparison of Restaurant Business Plans in the Cities of Prague and Bishkek | Práce na příbuzné téma