Theses on a related topic (having the same keywords):
trojpomer zivin., potraviny, nutricni hodnoty, dieta, kaloricka hodnota, armenska jidla, zdrava vyziva, zdrava stravaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
1.
Muzikářová, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Budoucnost uvádění nutričních hodnot u potravin | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Budoucnost uvádění nutričních hodnot u potravin | Theses on a related topic
2.
Bolcarovič, Marcel
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Buduci vyvoj uceloveho stravovania | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Buduci vyvoj uceloveho stravovania | Theses on a related topic
3.
Holá, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace makrobiotiky a běžné české stravy | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace makrobiotiky a běžné české stravy | Theses on a related topic
4.
Joóbová, Kamila
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nové trendy v dietológii-stravovanie podľa krvných skupín | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nové trendy v dietológii-stravovanie podľa krvných skupín | Theses on a related topic
5.
Kabeš, Alan
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Specifika v zajišťování stravování v lázních | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Specifika v zajišťování stravování v lázních | Theses on a related topic
6.
Králová, Linda
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Destination Management in the Turism Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Webové stránky českých restaurací a zdravá výživa | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Destination Management in the Turism Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Webové stránky českých restaurací a zdravá výživa | Theses on a related topic
7.
Schwarzová, Melanie
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Vliv výživy na výskyt civilizačních nemocí člověka
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Vliv výživy na výskyt civilizačních nemocí člověka
8.
Varmusová, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparácia výživových hodnôt pri rôznych diétach | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparácia výživových hodnôt pri rôznych diétach | Theses on a related topic
9.
Vicencová, Magda
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Výživa dětí od narození do jednoho roku
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Výživa dětí od narození do jednoho roku
10.
Appeltová, Karolína
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Komparace výživových hodnot v moderních dietách | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Komparace výživových hodnot v moderních dietách | Theses on a related topic
11.
Baloghová, Eva
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň | Theses on a related topic
12.
Baloghová, Eva
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparácia optimálnych výživových hodnôt v etapách života ženy | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparácia optimálnych výživových hodnôt v etapách života ženy | Theses on a related topic
13.
Bedeová, Denisa
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam zdravé výživy v prevenci obezity
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam zdravé výživy v prevenci obezity
14.
Bizubová, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Současné světové trendy v sektoru potravin.
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Současné světové trendy v sektoru potravin.
15.
Bogášová, Petra
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Přidatné látky v potravinách a jak je vnímají občané ČR | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Přidatné látky v potravinách a jak je vnímají občané ČR | Theses on a related topic
16.
Boldyová, Eliška
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Security & Safety Management / Security & Safety Management
Bachelor's thesis defence: Pátrání po pohřešovaných dětech | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Security & Safety Management / Security & Safety Management
Bachelor's thesis defence: Pátrání po pohřešovaných dětech | Theses on a related topic
17.
Borošová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Marketing and management
Bachelor's thesis defence: Spotřebitelské chování na trhu vybraných potravin
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Marketing and management
Bachelor's thesis defence: Spotřebitelské chování na trhu vybraných potravin
18.
Čiháková, Martina
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Hygiena v kuchyních gastronomických provozů | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Hygiena v kuchyních gastronomických provozů | Theses on a related topic
19.
Dolanský, Lukáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Česká lidová strava na konci 19. století do první poloviny 20. století na Kladensku | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Česká lidová strava na konci 19. století do první poloviny 20. století na Kladensku | Theses on a related topic
20.
Dvončová, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Stravování školní mládeže | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Stravování školní mládeže
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Stravování školní mládeže | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Stravování školní mládeže
21.
Dvořáková, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Racionální výživa pro vybrané skupiny obyvatel
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Racionální výživa pro vybrané skupiny obyvatel
22.
Farníková Fabišová, Jarmila
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Speciality balkánské kuchyně typické pro oblast bulharského jižního černomořského pobřeží v městě Burgas a dalších jižních rezortech. | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Speciality balkánské kuchyně typické pro oblast bulharského jižního černomořského pobřeží v městě Burgas a dalších jižních rezortech. | Theses on a related topic
23.
Fedorová, Adriána
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích | Theses on a related topic
24.
Flöhslerová, Žaneta
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Doprava potravin a podmínky pro její realizaci
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Doprava potravin a podmínky pro její realizaci
25.
Frank, Jakub
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Banking / Banking Management (combination/specialization: Banking Manager)
Bachelor's thesis defence: Vliv globalizace na přípravu a řízení lidských zdrojů | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Banking / Banking Management (combination/specialization: Banking Manager)
Bachelor's thesis defence: Vliv globalizace na přípravu a řízení lidských zdrojů | Theses on a related topic
26.
Frýbortová, Nicole
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Vývoj gastronomie a její současné trendy
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Vývoj gastronomie a její současné trendy
27.
Györgyová, Karin
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Security & Safety Management / Security & Safety Management
Bachelor's thesis defence: Úloha Státní správy hmotných rezerv při řešení mimořádných událostí | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Úloha Státní správy hmotných rezerv při řešení mimořádných událostí | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Úloha Státní správy hmotných rezerv při řešení mimořádných událostí | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Security & Safety Management / Security & Safety Management
Bachelor's thesis defence: Úloha Státní správy hmotných rezerv při řešení mimořádných událostí | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Úloha Státní správy hmotných rezerv při řešení mimořádných událostí | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Úloha Státní správy hmotných rezerv při řešení mimořádných událostí | Theses on a related topic
28.
Hajíčková, Lenka
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Stravování lidí ve fast foodech | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Stravování lidí ve fast foodech | Theses on a related topic
29.
Heyduková, Viera maiden name: Gregorová
Faculty: Banking Institute/College of Banking SK
Year: 2009, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Banking / Legal Administration in Undertaking
Bachelor's thesis defence: Určenie a zapretie otcovstva | Theses on a related topic
Faculty: Banking Institute/College of Banking SK
Year: 2009, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Banking / Legal Administration in Undertaking
Bachelor's thesis defence: Určenie a zapretie otcovstva | Theses on a related topic
30.
Hlavatovičová, Kristina
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Nutričné aspekty nových trendov v gastronómii (prípadová štúdia) | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Nutričné aspekty nových trendov v gastronómii (prípadová štúdia) | Theses on a related topic
31.
Horák, Miroslav
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Andragogy / Andragogy
Bachelor's thesis defence: Význam aktivního životního stylu a zdravé výživy pro kognitivní funkce v dospělosti | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Andragogy / Andragogy
Bachelor's thesis defence: Význam aktivního životního stylu a zdravé výživy pro kognitivní funkce v dospělosti | Theses on a related topic
32.
Horváthová, Dominika
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Súčasný vývoj stravovania v ČR a jej negatívny vplyv na naše zdravie | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Súčasný vývoj stravovania v ČR a jej negatívny vplyv na naše zdravie | Theses on a related topic
33.
Hrzán, David
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nové trendy ve školním stravování | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nové trendy ve školním stravování | Theses on a related topic
34.
Hvorečná, Romana
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza stravovacích služieb na Vysokej škole hotelovej v Prahe | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza stravovacích služieb na Vysokej škole hotelovej v Prahe | Theses on a related topic
35.
Kabelková, Miloslava
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Možnosti využití historických receptur v současné zdravé výživě | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Možnosti využití historických receptur v současné zdravé výživě | Theses on a related topic
36.
Kasová, Dagmar maiden name: Kurfiřtová
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economic Policies and Administration / Public Administration and the European Union
Bachelor's thesis defence: Společná zemědělská politika EU | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economic Policies and Administration / Public Administration and the European Union
Bachelor's thesis defence: Společná zemědělská politika EU | Theses on a related topic
37.
Kedroňová, Marie
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Výživa lidí s onemocněním celiakie
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Výživa lidí s onemocněním celiakie
38.
Kejvalová, Michaela
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Sociokulturní problematika dětského stravování v návaznosti na zdravý životní styl | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Sociokulturní problematika dětského stravování v návaznosti na zdravý životní styl | Theses on a related topic
39.
Kevélyová, Rebeka
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Dětské pokrmy v gastronomických zařízeních
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Dětské pokrmy v gastronomických zařízeních
40.
Kireeva, Elizaveta
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in English)
Bachelor's thesis defence: Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in English)
Bachelor's thesis defence: Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition | Theses on a related topic
41.
Kobrová, Pavlína
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Leisure Time Management
Bachelor's thesis defence: Systém dietního stravování a jeho uplatnění v českém lázeňství | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Leisure Time Management
Bachelor's thesis defence: Systém dietního stravování a jeho uplatnění v českém lázeňství | Theses on a related topic
42.
Kotvas, Dávid
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Moderná výživa vo fitness a silových športoch | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Moderná výživa vo fitness a silových športoch | Theses on a related topic
43.
Koubová, Adéla
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Ekologická a ekonomická kuchyně | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Ekologická a ekonomická kuchyně | Theses on a related topic
44.
Kubečková, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Management / Marketing Communication (Study in Czech)
Master's thesis defence: Zdravá výživa podporovaná ICT jako nástroj prevence chorob | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Management / Marketing Communication (Study in Czech)
Master's thesis defence: Zdravá výživa podporovaná ICT jako nástroj prevence chorob | Theses on a related topic
45.
Kubelková, Kateřina
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace výživových hodnot v moderních dietách | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace výživových hodnot v moderních dietách | Theses on a related topic
46.
Kubová, Jiřina
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Návrh nového gastronomického konceptu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Návrh nového gastronomického konceptu | Theses on a related topic
47.
Kuchárová, Lucia
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vývoj kulinářského umění v ČR | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vývoj kulinářského umění v ČR | Theses on a related topic
48.
Kuznetsova, Elizaveta
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka a kvalita služeb v gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka a kvalita služeb v gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
49.
Lavičková, Soňa
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Dopad krize COVID-19 na chování spotřebitele na trhu s potravinami | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Dopad krize COVID-19 na chování spotřebitele na trhu s potravinami | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Dopad krize COVID-19 na chování spotřebitele na trhu s potravinami | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Dopad krize COVID-19 na chování spotřebitele na trhu s potravinami | Theses on a related topic
50.
Linková, Radka
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty | Theses on a related topic