Theses on a related topic (having the same keywords):
broadcast, gastronomy, television, gastronomie, vareni, show, porad, vysilani, food, cooking, jidlo, televizeKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
251.
Žďárecká, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Rodinné podnikání na příkladu podniku Veranda market restaurant | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Rodinné podnikání na příkladu podniku Veranda market restaurant | Theses on a related topic

252.
Žihlová, Monika
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Rakovník:obce a města od L-P) | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Rakovník:obce a města od L-P) | Theses on a related topic
253.
Žilková, Alica
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Tourism
Bachelor's thesis defence: Rozvoj gastroturismu ve vybrané destinaci cestovního ruchu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Tourism
Bachelor's thesis defence: Rozvoj gastroturismu ve vybrané destinaci cestovního ruchu | Theses on a related topic
254.
Žižka, Emil
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in English)
Bachelor's thesis defence: Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in English)
Bachelor's thesis defence: Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing | Theses on a related topic
255.
Adamíková, Hana
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Destination Management in the Turism Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza vybraných incomingových cestovních kanceláří a tvorba produktu spojeného s českou gastronomií | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Destination Management in the Turism Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza vybraných incomingových cestovních kanceláří a tvorba produktu spojeného s českou gastronomií | Theses on a related topic
256.
Archakova, Diana
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality Management / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Migrants' experiences of hospitality and gastronomy work | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality Management / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Migrants' experiences of hospitality and gastronomy work | Theses on a related topic
257.
Artiukhova, Ekaterina
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na italskou kuchyni | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na italskou kuchyni | Theses on a related topic
258.
Asouskaya, Katsiaryna
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Výživa a zvláštnosti stravování sportovců | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Výživa a zvláštnosti stravování sportovců | Theses on a related topic
259.
Asztalos, Bettina
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Business Plan of a New Gastronomic Company | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Business Plan of a New Gastronomic Company | Theses on a related topic
260.
Banič, Daniel
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem | Theses on a related topic
261.
Baranová, Dominika
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu | Theses on a related topic
262.
Bednárová, Dominika
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Odborné vzdelávanie v hotelierstve, gastronómii a cestovnom ruchu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Odborné vzdelávanie v hotelierstve, gastronómii a cestovnom ruchu | Theses on a related topic
263.
Behanec, David
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Komparace nabídky služeb v konceptu pizzerií ve vybraném regionu Itálie a na Slovensku
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Komparace nabídky služeb v konceptu pizzerií ve vybraném regionu Itálie a na Slovensku
264.
Bejtic, Igor
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza činnosti externých kontrolných orgánov v hotelierstve a gastronómii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza činnosti externých kontrolných orgánov v hotelierstve a gastronómii | Theses on a related topic
265.
Beloglyadova, Alina
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Kvalita služeb v gastronomickém podniku | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Kvalita služeb v gastronomickém podniku | Theses on a related topic
266.
Bendová, Hana
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Návrhy společenských akcí spojených s gastronomií na zvýšení návštěvnosti vybraného regionu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Návrhy společenských akcí spojených s gastronomií na zvýšení návštěvnosti vybraného regionu | Theses on a related topic
267.
Beránková, Eliška
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality Management / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality Management / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
268.
Berček, Peter
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Stredné hotelové školy a trh práce vo vybranom regióne | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Stredné hotelové školy a trh práce vo vybranom regióne | Theses on a related topic
269.
Birásová, Lívia
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Zážitková gastronómia ako súčasť sommeliérskej profesie | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Zážitková gastronómia ako súčasť sommeliérskej profesie | Theses on a related topic
270.
Blažek, Tomáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Analýza trendů a vlivu slevových portálů na rozvoj a kvalitu cestovních kanceláří, hotelnictví a gastronomie.
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Analýza trendů a vlivu slevových portálů na rozvoj a kvalitu cestovních kanceláří, hotelnictví a gastronomie.
271.
Bobulová, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Rozšíření produktů vybraného gastronomického zařízení
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Rozšíření produktů vybraného gastronomického zařízení
272.
Bodlák, Filip
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Profese sommeliera v gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Profese sommeliera v gastronomii | Theses on a related topic
273.
Bogášová, Petra
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Česká kuchyně v moderním pojetí | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Česká kuchyně v moderním pojetí | Theses on a related topic
274.
Bogášová, Petra
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Přidatné látky v potravinách a jak je vnímají občané ČR | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Přidatné látky v potravinách a jak je vnímají občané ČR | Theses on a related topic
275.
Böhmová, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Projekt gastronomického zařízení se zaměřením na zdravou výživu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Projekt gastronomického zařízení se zaměřením na zdravou výživu | Theses on a related topic
276.
Botťánková, Monika
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vplyv originálneho gastronomického konceptu na návštevnosť podniku | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vplyv originálneho gastronomického konceptu na návštevnosť podniku | Theses on a related topic
277.
Brejchová, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Modernizace českého pohostinství – ekonomické, sociálně-kulturní aspekty | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Modernizace českého pohostinství – ekonomické, sociálně-kulturní aspekty | Theses on a related topic
278.
Briscein, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Gastronomicke služby na vyletnich lodich | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Gastronomicke služby na vyletnich lodich | Theses on a related topic
279.
Brůnová, Hana
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vnitřní a vnější kontrolní činnost vztahující se k nezbytnému dodržování hygienických požadavků v gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vnitřní a vnější kontrolní činnost vztahující se k nezbytnému dodržování hygienických požadavků v gastronomii | Theses on a related topic
280.
Brych, Alexandr
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Sociální začleňování osob s Aspergerovým syndromem v hotelnictví | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Sociální začleňování osob s Aspergerovým syndromem v hotelnictví | Theses on a related topic
281.
Bukovinská, Paulína
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Zmeny v dopyte po produktoch podnikov v gastronómii a cestovnom ruchu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Zmeny v dopyte po produktoch podnikov v gastronómii a cestovnom ruchu | Theses on a related topic
282.
Burban, Kateryna
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Specifika gastronomických služeb ve vybrané zemi (regionu) | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Specifika gastronomických služeb ve vybrané zemi (regionu) | Theses on a related topic
283.
Burda, Miroslav maiden name: Burda
Faculty: Banking Institute/College of Banking SK
Year: 2010, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Banking / Legal Administration in Undertaking
Bachelor's thesis defence: Retransmisia na Slovensku | Theses on a related topic
Faculty: Banking Institute/College of Banking SK
Year: 2010, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Banking / Legal Administration in Undertaking
Bachelor's thesis defence: Retransmisia na Slovensku | Theses on a related topic
284.
Černajová, Katarína
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii | Theses on a related topic
285.
Čiháková, Martina
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Hygiena v kuchyních gastronomických provozů | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Hygiena v kuchyních gastronomických provozů | Theses on a related topic
286.
Dikasz, Tomáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Regionální potraviny a jejich začlenění do nabídky vybraných restauračních zařízení | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Regionální potraviny a jejich začlenění do nabídky vybraných restauračních zařízení
Bachelor's thesis defence: Regionálne potraviny a ich začlenenie do ponuky vybraných reštauračných zariadení
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Regionální potraviny a jejich začlenění do nabídky vybraných restauračních zařízení | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Regionální potraviny a jejich začlenění do nabídky vybraných restauračních zařízení
Bachelor's thesis defence: Regionálne potraviny a ich začlenenie do ponuky vybraných reštauračných zariadení
287.
Divišová, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Destination Management in the Turism Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Etické problémy příjezdového cestovního ruchu s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Destination Management in the Turism Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Etické problémy příjezdového cestovního ruchu s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů | Theses on a related topic
288.
Dolanský, Lukáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Česká lidová strava na konci 19. století do první poloviny 20. století na Kladensku | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Česká lidová strava na konci 19. století do první poloviny 20. století na Kladensku | Theses on a related topic
289.
Dostálová, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Podnikatelský plán na založení restaurace v zámeckém komplexu Verušičky | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Podnikatelský plán na založení restaurace v zámeckém komplexu Verušičky | Theses on a related topic
290.
Ducký, Vlastimil
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Kvašená a sterilovaná zelenina - srovnání kvality domácí a průmyslově zpracované zeleniny | Theses on a related topic
291.
Dufková, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Proces založení a vzniku podnikatelského subjektu v oboru gastronomie
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Proces založení a vzniku podnikatelského subjektu v oboru gastronomie
292.
Dvorský, Juraj
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Basha Well kočovný pivovar
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Basha Well kočovný pivovar
293.
Dvořáková, Pavlína
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský plán na založení gastronomického podniku
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský plán na založení gastronomického podniku
294.
Erkol, David
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Tradiční regionální pokrmy v současné gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Tradiční regionální pokrmy v současné gastronomii
295.
Fabianová, Michaela
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparácia podnikania v gastronómii a v hotelierstve v Slovenskej republike a v Českej republike | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Komparácia podnikania v gastronómii a v hotelierstve v Slovenskej republike a v Českej republike
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparácia podnikania v gastronómii a v hotelierstve v Slovenskej republike a v Českej republike | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Komparácia podnikania v gastronómii a v hotelierstve v Slovenskej republike a v Českej republike
296.
Fér, Daniel
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Profil návštěvníka Kraje Vysočina | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Profil návštěvníka Kraje Vysočina
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Profil návštěvníka Kraje Vysočina | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Profil návštěvníka Kraje Vysočina
297.
Fialová, Markéta
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Historie pořadů o vaření v soukromé TV Prima | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Historie pořadů o vaření v soukromé TV Prima | Theses on a related topic
298.
Flídrová, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Úloha a význam regionální gastronomie | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Úloha a význam regionální gastronomie | Theses on a related topic
299.
Flöhslerová, Žaneta
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Doprava potravin a podmínky pro její realizaci
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Doprava potravin a podmínky pro její realizaci
300.
Fojtíková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Efektivní metody výběrového řízení v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Efektivní metody výběrového řízení v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic