Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

festival, gastronomie, restaurace, food, restaurant., jidlo, culture, kultura

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

701.
Zhuravleva, Sofya
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Historie gastronomických periodik v České republice | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

702.
Zídková, Petra
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tradice pohostinství v České republice | Práce na příbuzné téma

703.
Zimová, Ludmila
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti gastronomie a využití volného času pro děti a mládež v Mikroregionu Ladův kraj | Práce na příbuzné téma

704.
Zmatlíková, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Význam piva v gastronomii a lázeňství | Práce na příbuzné téma

705.
Zutisová, Alena
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vliv ukrajinské kuchyně na Volyňské Čechy | Práce na příbuzné téma

706.
Zverbík, Matej
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2013, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management
Obhajoba bakalářské práce: Kultúra a biznis etiketa v organizácii | Práce na příbuzné téma

707.
Zvyagintseva, Maria
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Ruská kultura na území České republiky a její vliv na cestovní ruch. | Práce na příbuzné téma

708.
Žďárecká, Tereza
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Rodinné podnikání na příkladu podniku Veranda market restaurant | Práce na příbuzné téma

709.
Žigová, Ingrid
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vplyv zahranicnej gastronomie na slovensku gastronomiu | Práce na příbuzné téma

710.
Žihlová, Jana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (obce a města v okrese Kladno, od S - Ž) | Práce na příbuzné téma

711.
Žihlová, Monika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Rakovník:obce a města od L-P) | Práce na příbuzné téma

712.
Žilková, Alica
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Rozvoj gastroturismu ve vybrané destinaci cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

713.
Žížalová, Martina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparace gastronomických služeb ve vybraných lyžařských střediscích v Rakousku | Práce na příbuzné téma