Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

typy klientu, gastronomicky usek, legislativni podminky, statusove skupiny, normovani, stravni jednotka, lazensky hotel

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Denk, Lukáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Provozování gastronomických služeb v lázních | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Mlčkovská, Ida
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v lázních - trendy a specifika | Práce na příbuzné téma

3.
Horský, Jan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Tendence ve vývoji podnikatelského prostředí v ČR | Práce na příbuzné téma

4.
Chmelinová, Radka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Regionální kuchyně Polska a jejich vývoj v současnosti

5.
Marinkov, Ivan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vybudování hotelového zařízení ve vhodné lokalitě z pohledu podnikatele a návštěvníka | Práce na příbuzné téma

6.
Matiytsiv, Vasylyna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Využití moderních forem marketingové komunikace v lázeňských hotelích | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Využití moderních forem marketingové komunikace v lázeňských hotelích
Obhajoba bakalářské práce: Nabídka a kvalita stravovacích služeb ve vybraném hotelu

7.
Mirvaldová, Tereza
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance
Obhajoba diplomové práce: Predikce vývoje hypotečního trhu v ČR | Práce na příbuzné téma

8.
Murzina, Viktoriya
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Řízení a provoz lázeňského stravovacího úseku se zaměřením na moderní a lékařskou gastronomii. | Práce na příbuzné téma

9.
Nedbalý, František
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Front cooking | Práce na příbuzné téma

10.
Podhrázský, Václav
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Lázeňský hotel | Práce na příbuzné téma