Theses on a related topic (having the same keywords):

alergeny, diety, nutricni hodnoty, restaurace, nutritional values, restaurants, zdrava vyziva, healthy nutrition, lidske zdravi, allergens, human health, diets

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

1.
Brábníková, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Master's thesis defence: Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii | Theses on a related topic Display description

2.
Baloghová, Eva
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň | Theses on a related topic

3.
Bobková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty | Theses on a related topic

4.
Kuznetsova, Elizaveta
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka a kvalita služeb v gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Nabídka a kvalita služeb v gastronomii

5.
Pelikánová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam označování alergenů v restauracích a jeho ekonomické dopady

6.
Porubčanová, Paula
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Štúdia založenia webového portálu zameraného na výživové hodnoty a ich súvislosti so zdravím | Theses on a related topic

7.
Andronnikova, Ulyana
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Cena jako faktor konkurence v gastronomii | Theses on a related topic

8.
Benešová, Valerie
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze | Theses on a related topic

9.
Benetková, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Současná indická kuchyně a její vliv na britskou gastronomii | Theses on a related topic

10.
Dlesk, Filip
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Význam otevřených kuchyní v české gastronomii | Theses on a related topic

11.
Farníková Fabišová, Jarmila
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Speciality balkánské kuchyně typické pro oblast bulharského jižního černomořského pobřeží v městě Burgas a dalších jižních rezortech. | Theses on a related topic

12.
Gelná, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Enogastronomický turismus | Theses on a related topic

13.
Gumerova, Renata
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Uplatnění francouzské gastronomie v České Republice | Theses on a related topic

14.
Hennová, Karolína
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Specifika v zajišťování stravování v lázních | Theses on a related topic

15.
Hlaváček, Aleš
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Spotřeba vín v období nastupující krize | Theses on a related topic

16.
Hlavatovičová, Kristina
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Nutričné aspekty nových trendov v gastronómii (prípadová štúdia) | Theses on a related topic

17.
Chocholouš, Jaroslav
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mělník:obce a města od B-K) | Theses on a related topic

18.
Jakubička, David
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Analýza úrovně kvality poskytovaných služeb ve vybraných restauracích v Brně

19.
Khudaverdyan, Margarit
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza výživových hodnot arménských jídel | Theses on a related topic

20.
Kireeva, Elizaveta
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in English)
Bachelor's thesis defence: Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition | Theses on a related topic

21.
Klímová, Klára
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Restaurace v nákupních centrech ve vybraném regionu | Theses on a related topic

22.
Kondelíková, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Využití online marketingu v gastronomických službách | Theses on a related topic

23.
Kopejtková, Michaela
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza gastronomických služeb v malém městě | Theses on a related topic

24.
Limbergová, Kateřina
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vývoj českého kulinářství | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Vývoj českého kulinářství

25.
Linková, Radka
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty | Theses on a related topic

26.
Louda, Milan
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza školního stravování v Karlovarském kraji | Theses on a related topic

27.
Mayerová, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza služeb ve vybraných restauracích Ambiente | Theses on a related topic

28.
Mesochoridisová, Marcela
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Medical and Social Services Management
Bachelor's thesis defence: Zdravá výživa a zdravý životní styl v současné společnosti | Theses on a related topic

29.
Metyšová, Ingrid
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Medical and Social Services Management
Bachelor's thesis defence: Zdravá výživa a zdravý životní styl v současné společnosti | Theses on a related topic

30.
Michtalíková, Karolína
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Možnosti ekologicky zameraného cateringu a jeho rozvoj | Theses on a related topic

31.
Mitlehner, Petr
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Gastronomické služby v nákupních centrech | Theses on a related topic

32.
Muzikářová, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Budoucnost uvádění nutričních hodnot u potravin | Theses on a related topic

33.
Ondrejkovič, Tomáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka v gastronomii | Theses on a related topic

34.
Pecháčková, Natálie
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Stravování lidí ve „Fast foodu“ se zaměřením na určitou věkovou skupinu | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Stravování lidí ve „Fast foodu“ se zaměřením na určitou věkovou skupinu

35.
Peřinka, Lukáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Stravování dětí a mládeže | Theses on a related topic

36.
Petríková, Karin
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Sacharidy ve výživě ve vztahu k současným trendům v konzumaci potravin

37.
Pobořilová, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza aspektů ovlivňujících návštěvu restaurace | Theses on a related topic

38.
Poláková Gamčíková, Katarína
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparácia optimálnych výživových hodnôt v etapách života ženy | Theses on a related topic

39.
Popl, Patrik
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Trend používání elektronických cigaret v hotelích a restauracích v České republice | Theses on a related topic

40.
Přerostová, Martina
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Porovnání trendů ve veřejném stravování v ČR a v dalších zemích EU | Theses on a related topic

41.
Sepešiová, Margaréta
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Stravovací návyky dětí a jejich možné dopady na zdravotní stav populace | Theses on a related topic

42.
Schaumann, Michal
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Standardy uplatňované pracovníky obsluhy v Německu | Theses on a related topic

43.
Skreplová, Lucie maiden name: Skreplova
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Analýza nabídky služeb v gastronomických provozovnách ve vybraném regionu

44.
Slavíková, Kateřina
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Zhodnocení vlivu nabídky biopotravin na tuzemského spotřebitele v gastronomii | Theses on a related topic

45.
Součková, Marie maiden name: Prokopová
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Andragogy / Andragogy
Bachelor's thesis defence: Význam aktivního životního stylu a zdravé výživy pro kognitivní funkce v seniorském věku | Theses on a related topic

46.
Stejspal, Jan
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Francouzská gastronomie a její vliv na vybranou národní kuchyni | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Finanční hodnocení investičního projektu - založení restaurace

47.
Stránská, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Podnikatelský plán na založení židovské restaurace | Theses on a related topic

48.
Střílková, Eliška
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace elektronického marketingu restaurací v Praze | Theses on a related topic

49.
Štohandlová, Kristýna
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Inovace v oblasti přípravy pokrmů ze skopového masa a jeho nutriční význam

50.
Timofeeva, Ekaterina
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Destination Management in the Turism Industry (Study in Czech), Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Ruská kuchyně v České republice | Theses on a related topic