Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomie, technologie, technicke parametry, convection ovens, technical parameters, gastronomicke trendy, konvektomat, gastronomy, gastronomy trends, technologyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
301.
Dufková, Nikola
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Proces založení a vzniku podnikatelského subjektu v oboru gastronomie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Proces založení a vzniku podnikatelského subjektu v oboru gastronomie
302.
Dvorský, Juraj
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Basha Well kočovný pivovar
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Basha Well kočovný pivovar
303.
Dvořáková, Pavlína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský plán na založení gastronomického podniku
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský plán na založení gastronomického podniku
304.
Erkol, David
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Tradiční regionální pokrmy v současné gastronomii
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Tradiční regionální pokrmy v současné gastronomii
305.
Evdokimova, Iana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium probíhá
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komunikace jako klíčová aktivita a nástroj rozvoje vztahů se zákazníky | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium probíhá
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komunikace jako klíčová aktivita a nástroj rozvoje vztahů se zákazníky | Práce na příbuzné téma
306.
Fabianová, Michaela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví (studium pro absolventy VOŠ)
Obhajoba bakalářské práce: Komparácia podnikania v gastronómii a v hotelierstve v Slovenskej republike a v Českej republike | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Komparácia podnikania v gastronómii a v hotelierstve v Slovenskej republike a v Českej republike
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví (studium pro absolventy VOŠ)
Obhajoba bakalářské práce: Komparácia podnikania v gastronómii a v hotelierstve v Slovenskej republike a v Českej republike | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Komparácia podnikania v gastronómii a v hotelierstve v Slovenskej republike a v Českej republike
307.
Fantová, Iveta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Regionální rozvoj
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti rozvoje informačních prostředků pro obce, kraje a regiony | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Regionální rozvoj
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti rozvoje informačních prostředků pro obce, kraje a regiony | Práce na příbuzné téma
308.
Fér, Daniel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Profil návštěvníka Kraje Vysočina | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Profil návštěvníka Kraje Vysočina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Profil návštěvníka Kraje Vysočina | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Profil návštěvníka Kraje Vysočina
309.
Flídrová, Jana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Úloha a význam regionální gastronomie | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Úloha a význam regionální gastronomie | Práce na příbuzné téma
310.
Fojtíková, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Efektivní metody výběrového řízení v hotelnictví a gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Efektivní metody výběrového řízení v hotelnictví a gastronomii | Práce na příbuzné téma
311.
Fořtová, Andrea
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Konkurenceschopnost v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Konkurenceschopnost v gastronomii | Práce na příbuzné téma
312.
Gažová, Lucia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide | Práce na příbuzné téma
313.
Gažová, Lucia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Význam prepitného v gastronómií | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Význam prepitného v gastronómií | Práce na příbuzné téma
314.
Geleta, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance (kombinace/zaměření: Finanční obchody)
Obhajoba diplomové práce: Čína jako obchodní partner EU | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance (kombinace/zaměření: Finanční obchody)
Obhajoba diplomové práce: Čína jako obchodní partner EU | Práce na příbuzné téma
315.
Gieratová, Deana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management
Obhajoba bakalářské práce: Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management
Obhajoba bakalářské práce: Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe | Práce na příbuzné téma
316.
Gopaul, Jaroslava
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Ojedinělý gastronomický koncept | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Ojedinělý gastronomický koncept | Práce na příbuzné téma
317.
Grech, Patrik
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Carving v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Carving v gastronomii | Práce na příbuzné téma
318.
Gumerova, Renata
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Uplatnění francouzské gastronomie v České Republice | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Uplatnění francouzské gastronomie v České Republice | Práce na příbuzné téma
319.
Hainová, Lívia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Vliv čínské kuchyně v české gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Vliv čínské kuchyně v české gastronomii | Práce na příbuzné téma
320.
Haiserová, Nikola
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika a zvyky gastronomie příhraničních oblastí Opavska a Polska | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika a zvyky gastronomie příhraničních oblastí Opavska a Polska | Práce na příbuzné téma
321.
Hanzlíková, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Modifikace Gastronomického provozu v Centru Eden
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Modifikace Gastronomického provozu v Centru Eden
322.
Hašek, Vít
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Bankovnictví / Informační technologie
Obhajoba bakalářské práce: Čipové karty a jejich využití | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Bankovnictví / Informační technologie
Obhajoba bakalářské práce: Čipové karty a jejich využití | Práce na příbuzné téma
323.
Havlín, Jiří
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský záměr - založení rybí restaurace ve Vodňanech, městě s mnohasetletou rybářskou tradicí | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský záměr - založení rybí restaurace ve Vodňanech, městě s mnohasetletou rybářskou tradicí | Práce na příbuzné téma
324.
Havlovic, Jakub
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparace cenové úrovně pokrmů pražských restaurací obsažených v průvodci Michelin | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparace cenové úrovně pokrmů pražských restaurací obsažených v průvodci Michelin | Práce na příbuzné téma
325.
Hergetová, Jitka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tradice a budoucnost Pivní akademie v pivovaru Chodovar | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tradice a budoucnost Pivní akademie v pivovaru Chodovar | Práce na příbuzné téma
326.
Hindráková, Zuzana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Průzkum gastronomických služeb a jejich kvality v konkrétní lokalitě | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Průzkum gastronomických služeb a jejich kvality v konkrétní lokalitě | Práce na příbuzné téma
327.
Hlavatovičová, Kristina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vplyv francúzskej gastronómie na českú kuchyňu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vplyv francúzskej gastronómie na českú kuchyňu | Práce na příbuzné téma
328.
Holubcová, Natálie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Lidové tradice a zvyky v regionální gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Lidové tradice a zvyky v regionální gastronomii | Práce na příbuzné téma
329.
Horokhovyanko, Viktoria
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Vyhlídky rozvoje hotelnictví ve středisku Bukovel | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Vyhlídky rozvoje hotelnictví ve středisku Bukovel | Práce na příbuzné téma
330.
Horváthová, Václava
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Slavné osobnosti v dějinách gastronomie | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Slavné osobnosti v dějinách gastronomie | Práce na příbuzné téma
331.
Hrabovská, Jana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Význam a využití pštrosího masa v české gastronomii
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Význam a využití pštrosího masa v české gastronomii
332.
Hrdličková, Adéla
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách
Obhajoba bakalářské práce: Nedostatek zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii jako sociální problém České republiky | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách
Obhajoba bakalářské práce: Nedostatek zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii jako sociální problém České republiky | Práce na příbuzné téma
333.
Hrůza, Daniel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: PIVO A JEHO MÍSTO V GASTRONOMII
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: PIVO A JEHO MÍSTO V GASTRONOMII
334.
Hudáková, Sabína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Odborné vzdelávanie v hotelierstve, gastronomií a cestovnom ruchu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Odborné vzdelávanie v hotelierstve, gastronomií a cestovnom ruchu | Práce na příbuzné téma
335.
Huňáčková, Markéta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu
Obhajoba diplomové práce: Odlišnosti v nabídce gastronomických služeb v Čechách a na Moravě | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu
Obhajoba diplomové práce: Odlišnosti v nabídce gastronomických služeb v Čechách a na Moravě | Práce na příbuzné téma
336.
Hunka, Marek
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Návrh gastronomickej prevádzky pizza & pasta s projektovým riešením a rozpočtom | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Návrh gastronomickej prevádzky pizza & pasta s projektovým riešením a rozpočtom | Práce na příbuzné téma
337.
Charousková, Barbora
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Beroun - obce a města P-Ž) | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Beroun - obce a města P-Ž) | Práce na příbuzné téma
338.
Chocholouš, Jaroslav
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mělník:obce a města od B-K) | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mělník:obce a města od B-K) | Práce na příbuzné téma
339.
Ismagilova, Iuliia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v hotelnictví pro rok 2016 | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v hotelnictví pro rok 2016 | Práce na příbuzné téma
340.
Janhunenová, Romana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Působnost vybraných externích kontrolních orgánů v hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Působnost vybraných externích kontrolních orgánů v hotelnictví
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Působnost vybraných externích kontrolních orgánů v hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Působnost vybraných externích kontrolních orgánů v hotelnictví
341.
Janíková, Nikola
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Role kulinářských festivalů v dědictví české gastronomie | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Role kulinářských festivalů v dědictví české gastronomie | Práce na příbuzné téma
342.
Jarolímek, Eduard
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů
Obhajoba bakalářské práce: Průmysl 4.0 a jeho vliv na pracovní sílu | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Průmysl 4.0 a jeho vliv na pracovní sílu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů
Obhajoba bakalářské práce: Průmysl 4.0 a jeho vliv na pracovní sílu | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Průmysl 4.0 a jeho vliv na pracovní sílu | Práce na příbuzné téma
343.
Jašková, Monika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Odborné vzdělávání v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Odborné vzdělávání v gastronomii | Práce na příbuzné téma
344.
Javorka, Radovan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Míchané nápoje a jejich role v gastronomii
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Míchané nápoje a jejich role v gastronomii
345.
Javůrková, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Influencerství v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Influencerství v gastronomii
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Influencerství v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Influencerství v gastronomii
346.
Jechová, Romana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management
Obhajoba bakalářské práce: Eye-tracking and its use in marketing, general approach, strengths and weaknesses | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management
Obhajoba bakalářské práce: Eye-tracking and its use in marketing, general approach, strengths and weaknesses | Práce na příbuzné téma
347.
Jeřábek, Tomáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách (studium pro absolventy VOŠ)
Obhajoba bakalářské práce: Sociální sítě versus svoboda slova | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách (studium pro absolventy VOŠ)
Obhajoba bakalářské práce: Sociální sítě versus svoboda slova | Práce na příbuzné téma
348.
Jiříková, Andrea
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Projektování a development - vlastní projekt Wellness & SPA. | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Projektování a development - vlastní projekt Wellness & SPA. | Práce na příbuzné téma
349.
Junek, Pavel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách
Obhajoba bakalářské práce: Cena jako faktor konkurence v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách
Obhajoba bakalářské práce: Cena jako faktor konkurence v gastronomii | Práce na příbuzné téma
350.
Jung, László
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management
Obhajoba bakalářské práce: Bezpečné platby elektronického platobného styku na Internete | Práce na příbuzné téma
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management
Obhajoba bakalářské práce: Bezpečné platby elektronického platobného styku na Internete | Práce na příbuzné téma