Theses on a related topic (having the same keywords):

pojizdna prodejna, mobile shop, gastronomie - restaurace - ubytovani - pojizdna prodejna - sladkovodni ryby - hodnota rybiho masa - , gastronomy, restaurace, fish preparation methods, zpusoby upravy ryb, accommodation, ubytovani, restaurant, freshwater fishes, sladkovodni ryby, value of fish meat, hodnota rybiho masa

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

401.
Paľo, Peter
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Faktory ovplyvňujúce správanie zákazníkov v gastronómii | Theses on a related topic Display description

Bachelor's thesis defence: Faktory ovplyvňujúce správanie zákazníkov v gastronómii

402.
Pavlačková, Karolína
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Marketing and management
Bachelor's thesis defence: Marketingový plán na založení restaurace

403.
Pavlíčková, Zuzana
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Profesní asociace působící v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic

404.
Pavlíková, Lenka
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: ANALÝZA GASTRONOMICKÉHO PROVOZU „GASTRO U MONIKY“ V BRNĚ

405.
Pehrová, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Specifika v zajišťování stravování ve školách | Theses on a related topic

406.
Pechal, Radek
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace televizních pořadů s gastronomickou tématikou a jejich vliv na odbornou a laickou veřejnost | Theses on a related topic

407.
Pelikánová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam označování alergenů v restauracích a jeho ekonomické dopady

408.
Peretić, Matija
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: ANALÝZA UBYTOVACÍHO A GASTRONOMICKÉHO ZAŘÍZENÍ VILLA EVA V CHORVATSKU

409.
Peřinka, Lukáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Úloha a význam profesních sdružení pro rozvoj oboru hotelnictví a gastronomie | Theses on a related topic

410.
Pham, Quynh Anh
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Přístupy obcí k regulaci podnikatelského prostředí se zaměřením na hotelnictví a gastronomii na jejich území | Theses on a related topic

411.
Piskurová, Zuzana
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza baby friendly hotelov v rámci Českej republiky | Theses on a related topic

412.
Plugari, Liudmila
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Tradice a zvyky gastronomické kuchyně vybrané oblasti

413.
Pôbišová, Diana
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Etické problémy príjazdového cestovného ruchu v oblasti gastronómie s prihliadnutím ku kultúrnym odlišnostiam klientov | Theses on a related topic

414.
Pobořilová, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza aspektů ovlivňujících návštěvu restaurace | Theses on a related topic

415.
Pobořilová, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení | Theses on a related topic

416.
Pokorná, Aneta
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Gastronomické služby v dopravních prostředcích | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Slavné postavy v dějinách gastronomie

417.
Pokorná, Edita
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S) | Theses on a related topic

418.
Poláčková, Lenka
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza překladu jídelního lístku do anglického jazyka | Theses on a related topic

419.
Poláková Gamčíková, Katarína
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza vybraného reštauračného systému | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Analýza vybraného reštauračného systému

420.
Polikhronidi, Kristina
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in English)
Bachelor's thesis defence: Business plan of a new restaurant | Theses on a related topic

421.
Polyakova, Svetlana
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza produktů Loft N8 Restaurant and Shisha Lounge | Theses on a related topic

422.
Popela, Jan
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Regional Development / Regional Development
Bachelor's thesis defence: Možnosti a rozmanitost různých druhů cestovního ruchu v Jižních Čechách a jejich zpracování pro Regionální informační servis | Theses on a related topic

423.
Popeláková, Vlasta
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Podpora vnímání atraktivity zaměstnání ve službách pohostinství a cestovního ruchu mezi žáky základních a středních škol

424.
Popkova, Kristina
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Konkurenční prostředí v oblasti hotelnictví ve vybraném regionu | Theses on a related topic

425.
Popl, Patrik
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Trend používání elektronických cigaret v hotelích a restauracích v České republice | Theses on a related topic

426.
Popl Petránková, Lada
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza překladu jídelních lístků | Theses on a related topic

427.
Popova, Ekaterina
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Národní kuchyně Ruska se zaměřením na porovnání západní a východní oblasti ruské gastronomie | Theses on a related topic

428.
Pöschková, Magdalena
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Stravování ve školách | Theses on a related topic

429.
Pranovich, Sabina
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Možnosti moderních technologií v propagaci restaurace, hotelu… | Theses on a related topic

430.
Pravda, Jan
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Požadavky pro provoz food trucku | Theses on a related topic

431.
Procházková, Dana maiden name: Halíková
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Regional Development / Urban and Regional Development Management
Bachelor's thesis defence: Tvorba produktu cestovního ruchu pro oblast MICE | Theses on a related topic

432.
Procházková, Daniela
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komunikační dovednosti pracovníků v cestovním ruchu se zaměřením na stravovací služby | Theses on a related topic

433.
Prokop, Michal
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Inovace služeb v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic

434.
Prudilová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Technologie vakuování potravin a sous vide v gastronomii

435.
Přibilíková, Petra
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: SROVNÁNÍ ÚROVNĚ UBYTOVACÍCH A STRAVOVACÍCH ZAŘÍZENÍ

436.
Přibylová, Denisa
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Marketing Communication in the Service Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza marketingu restaurace The Gallery v Londýně | Theses on a related topic

437.
Přibylová, Denisa
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza podmínek pro založení nové restaurace | Theses on a related topic

438.
Přívozníková, Hana
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Trendy v kuchyňských technologiích | Theses on a related topic

439.
Pukhalskaya, Anastassiya
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace šumivých vín z jednotlivých světových vinařských regionů a jejich postavení v gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Komparace šumivých vín z jednotlivých světových vinařských regionů a jejich postavení v gastronomii
Bachelor's thesis defence: Marketingová analýza hotelu Ametyst

440.
Puncmann, Petr
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik s vlastní výrobou piva | Theses on a related topic

441.
Rabišková, Miroslava
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Nymburk:obce a města od R-Ž) | Theses on a related topic

442.
Rajkovič, Peter
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Kvalita gastronomických služeb ve zkoumané oblasti

443.
Rajnicová, Martina
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Vplyv tieňovej ekonomiky na zdaňovanie práce v hoteliérstve a gastronómii | Theses on a related topic

444.
Razskazov, Vojtěch
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Rozvoj podniků hromadného stravování | Theses on a related topic

445.
Reichelt, Diana
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský plán restaurace v Praze | Theses on a related topic

446.
Rieszová, Adéla
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Zkušenosti s nově vzniklým gastronomickým konceptem Fine Buffet by Lovas v Poděbradech | Theses on a related topic

447.
Richter, Jiří
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Míchané nápoje a jejich místo v gastronomii

448.
Roller, Tomáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Master's thesis defence: Robotizace hotelnictví – postavení robotů a jejich budoucí vývoj | Theses on a related topic

449.
Rosa, Martin
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Využití marketingových strategií k uvedení nového gastronomického zařízení na trh | Theses on a related topic

450.
Rosenbergová, Irena
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Marketing Communication in the Service Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Propagace zapomenutých potravin a jejich využití v současné gastronomii | Theses on a related topic