Theses on a related topic (having the same keywords):

krvna skupina, zdravie, lectin, dieta, dietolodia, imunitny system, lektin, potraviny, immunity system, health, blood, krv, food, diet, dietology, blood types

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

1.
Varmusová, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparácia výživových hodnôt pri rôznych diétach | Theses on a related topic Display description

2.
Muzikářová, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Budoucnost uvádění nutričních hodnot u potravin | Theses on a related topic

3.
Kabeš, Alan
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Specifika v zajišťování stravování v lázních | Theses on a related topic

4.
Dvončová, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Stravování školní mládeže | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Stravování školní mládeže

5.
Kesegová, Karin
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Sortiment dětské výživy na trhu SR

6.
Kubečková, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Management / Marketing Communication (Study in Czech)
Master's thesis defence: Zdravá výživa podporovaná ICT jako nástroj prevence chorob | Theses on a related topic

7.
Podoláková, Miroslava
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Low carb stravovaní | Theses on a related topic

8.
Appeltová, Karolína
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Komparace výživových hodnot v moderních dietách | Theses on a related topic

9.
Bogášová, Petra
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Přidatné látky v potravinách a jak je vnímají občané ČR | Theses on a related topic

10.
Buršáková, Lubica
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Vliv vegetariánské stravy na lidský organismus

11.
Čiháková, Martina
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Hygiena v kuchyních gastronomických provozů | Theses on a related topic

12.
Drobná, Eva
Faculty: Banking Institute/College of Banking SK
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Banking / Banking Management
Bachelor's thesis defence: Vnímanie zdravia v súvislosti so životným štýlom | Theses on a related topic

13.
Dvořáková, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Racionální výživa pro vybrané skupiny obyvatel

14.
Flöhslerová, Žaneta
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Doprava potravin a podmínky pro její realizaci

15.
Györgyová, Karin
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Security & Safety Management / Security & Safety Management
Bachelor's thesis defence: Úloha Státní správy hmotných rezerv při řešení mimořádných událostí | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Úloha Státní správy hmotných rezerv při řešení mimořádných událostí | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Úloha Státní správy hmotných rezerv při řešení mimořádných událostí | Theses on a related topic

16.
Holá, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace makrobiotiky a běžné české stravy | Theses on a related topic

17.
Chovanec, Daniel
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Biopotraviny a jejich význam ve výživě

18.
Khudaverdyan, Margarit
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza výživových hodnot arménských jídel | Theses on a related topic

19.
Kobrová, Pavlína
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Leisure Time Management
Bachelor's thesis defence: Systém dietního stravování a jeho uplatnění v českém lázeňství | Theses on a related topic

20.
Kotvas, Dávid
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Moderná výživa vo fitness a silových športoch | Theses on a related topic

21.
Koubová, Adéla
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Ekologická a ekonomická kuchyně | Theses on a related topic

22.
Kubelková, Kateřina
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace výživových hodnot v moderních dietách | Theses on a related topic

23.
Lavičková, Soňa
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Dopad krize COVID-19 na chování spotřebitele na trhu s potravinami | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Dopad krize COVID-19 na chování spotřebitele na trhu s potravinami | Theses on a related topic

24.
Maříková, Pavla
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Koncept gastronomického provozu | Theses on a related topic

25.
Mock, Julius
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách

26.
Nový, Matouš
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Výživa jako hlavní faktor prevence kardiovaskulárních onemocnění

27.
Pafčugová, Michaela
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Trendy v dietologii se zaměřením na léčebné diety | Theses on a related topic

28.
Sedláček, Miroslav
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vodná fajka v európskej kultúre. | Theses on a related topic

29.
Schwarzová, Melanie
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Vliv výživy na výskyt civilizačních nemocí člověka

30.
Slavkovský, Jakub
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparácia výživových hodnôt v rôznych dietách | Theses on a related topic

31.
Smolková, Sára
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Stravování v nemocnicích | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Stravování v nemocnicích

32.
Spillerová, Nikol
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality Management / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now | Theses on a related topic

33.
Suchá, Klára
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Možnosti posuzování transparentnosti kvality potravin | Theses on a related topic

34.
Škvarková, Jana
Faculty: Banking Institute/College of Banking SK
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Banking / Legal Administration in Undertaking
Bachelor's thesis defence: Ochrana práce | Theses on a related topic

35.
Šponarová, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace optimálních výživových hodnot v etapách života ženy | Theses on a related topic

36.
Táborská, Martina
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech | Theses on a related topic

37.
Tietzová, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Destination Management in the Turism Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty | Theses on a related topic

38.
Tomášik Chreneková, Lucia
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Stravovanie v nemocniciach | Theses on a related topic

39.
Václaviková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Funkční potraviny rostlinného původu a jejich využití v gastronomii

40.
Zahradník Ďurišová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vplyv raw food na zdravie člověka | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Raw Food

41.
Zátopková, Pavlína
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Výživa při prevenci a léčbě onemocnění dnou

42.
Zavdovieva, Anastasiia
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Jídla z jednoho hrnce v gastronomii různých národů | Theses on a related topic

43.
Zeman, Ondřej
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty | Theses on a related topic

44.
Zerzáňová, Michaela
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Specifika v zajišťování stravování v nemocnicích | Theses on a related topic

45.
Adámik, Róbert
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza metódy „Sous vide“ a využitie v reštauráciách | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Analýza metódy „Sous vide“ a využitie v reštauráciách
Bachelor's thesis defence: Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách

46.
Asouskaya, Katsiaryna
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Výživa a zvláštnosti stravování sportovců | Theses on a related topic

47.
Barancová, Martina
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Analýza trendů konzumace tradičních nápojů v ČR.

48.
Bartíková, Zuzana
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Koncept Restaurant day | Theses on a related topic

49.
Bezrouková, Zuzana
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Destination Management in the Tourism Industry (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparatívna analýza ponuky služieb wellness hotelov pre stárnucu populáciu v Českej republike | Theses on a related topic

50.
Birásová, Lívia
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Zážitková gastronómia ako súčasť sommeliérskej profesie | Theses on a related topic