Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomie, spolecne stravovani, formy podnikani tourism, gastronomic establishments, public catering, cestovni ruch, gastronomicke provozovny, koureni v gastronomickych provozovnach, gastronomy, smoking in gastronomic establishments, business formsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
1.
Šílená, Jana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji | Práce na příbuzné téma

2.
Šuraň, Cyril
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zajištění stravovacích služeb ve Fakultní nemocnici Na Homolce v Praze | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Zajištění stravovacích služeb ve Fakultní nemocnici Na Homolce v Praze
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zajištění stravovacích služeb ve Fakultní nemocnici Na Homolce v Praze | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Zajištění stravovacích služeb ve Fakultní nemocnici Na Homolce v Praze
3.
Zimová, Ludmila
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti gastronomie a využití volného času pro děti a mládež v Mikroregionu Ladův kraj | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti gastronomie a využití volného času pro děti a mládež v Mikroregionu Ladův kraj | Práce na příbuzné téma
4.
Gelná, Lucie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Enogastronomický turismus | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Enogastronomický turismus | Práce na příbuzné téma
5.
Grygová, Anežka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium probíhá
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Porovnání preferencí a očekávání zákazníků v oblasti stravování a ubytování v různých cílových skupinách | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium probíhá
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Porovnání preferencí a očekávání zákazníků v oblasti stravování a ubytování v různých cílových skupinách | Práce na příbuzné téma
6.
Chmelíčková, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: ZHODNOCENÍ ÚROVNĚ PROVOZŮ GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍ VE VYBRANÝCH AQUAPARCÍCH
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: ZHODNOCENÍ ÚROVNĚ PROVOZŮ GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍ VE VYBRANÝCH AQUAPARCÍCH
7.
Káva, Tomáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Současný kongresový turismus | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Současný kongresový turismus | Práce na příbuzné téma
8.
Lukášová, Adéla
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů. | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů. | Práce na příbuzné téma
9.
Mezihorák, Adam roz. Mezihorák
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů (kombinace/zaměření: Bez zaměření)
Obhajoba diplomové práce: Propojení gastronomie zemí V4 do kulturní stezky | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů (kombinace/zaměření: Bez zaměření)
Obhajoba diplomové práce: Propojení gastronomie zemí V4 do kulturní stezky | Práce na příbuzné téma
10.
Prudilová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Technologie vakuování potravin a sous vide v gastronomii
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Technologie vakuování potravin a sous vide v gastronomii
11.
Šlais, Daniel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management volného času
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Kolín:obce a města od K-P) | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management volného času
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Kolín:obce a města od K-P) | Práce na příbuzné téma
12.
Vávra, Dušan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Úloha myslivosti v rozvoji regionálního cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Úloha myslivosti v rozvoji regionálního cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
13.
Vondrová, Simona
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podpora rozvoje cestovního ruchu v ČR prostřednictvím české gastronomie | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podpora rozvoje cestovního ruchu v ČR prostřednictvím české gastronomie | Práce na příbuzné téma
14.
Abramova, Elizaveta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi | Práce na příbuzné téma
15.
Akulava, Tatsiana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Studie založení a užívání gastronomického videokanálu na Youtube | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Studie založení a užívání gastronomického videokanálu na Youtube | Práce na příbuzné téma
16.
Babica, Tomáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium probíhá
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Spokojenost hostů se službami vybrané restaurace | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium probíhá
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Spokojenost hostů se službami vybrané restaurace | Práce na příbuzné téma
17.
Baranov, Daniela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Méně tradiční byliny v gastronomii
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Méně tradiční byliny v gastronomii
18.
Beyerová, Karolína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v současné gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v současné gastronomii | Práce na příbuzné téma
19.
Blažková, Lucie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické akce - podpora prodeje ve vybrané firmě
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické akce - podpora prodeje ve vybrané firmě
20.
Brambergerová, Nikola
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Catering versus provoz ala carte | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Catering versus provoz ala carte | Práce na příbuzné téma
21.
Burban, Kateryna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Specifika gastronomických služeb ve vybrané zemi (regionu) | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Specifika gastronomických služeb ve vybrané zemi (regionu) | Práce na příbuzné téma
22.
Burget, Iva
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Návrh gastronomického konceptu v Praze | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Návrh gastronomického konceptu v Praze | Práce na příbuzné téma
23.
Burget, Iva
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Stravovací střediska ve velkém nákupním centru | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Stravovací střediska ve velkém nákupním centru | Práce na příbuzné téma
24.
Černajová, Katarína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii | Práce na příbuzné téma
25.
Čurdová, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tradice stolování v Rusku ve srovnání s českými tradicemi | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tradice stolování v Rusku ve srovnání s českými tradicemi | Práce na příbuzné téma
26.
Divišová, Jana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Etické problémy příjezdového cestovního ruchu s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Etické problémy příjezdového cestovního ruchu s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů | Práce na příbuzné téma
27.
Dlesk, Filip
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Význam otevřených kuchyní v české gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Význam otevřených kuchyní v české gastronomii | Práce na příbuzné téma
28.
Dolanský, Lukáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Česká lidová strava na konci 19. století do první poloviny 20. století na Kladensku | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Česká lidová strava na konci 19. století do první poloviny 20. století na Kladensku | Práce na příbuzné téma
29.
Doležalová, Lucie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Profesní sdružení a soutěže v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Profesní sdružení a soutěže v gastronomii | Práce na příbuzné téma
30.
Dostálová, Pavla
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Nabídka národní a regionální kuchyně na jídelním lístku | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Nabídka národní a regionální kuchyně na jídelním lístku | Práce na příbuzné téma
31.
Drazhnikova, Tatiana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Úloha a význam podpory prodeje v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Úloha a význam podpory prodeje v gastronomii | Práce na příbuzné téma
32.
Dvořáčková, Pavla
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v gastronomii a jejich uplatnění ve vybraném podniku
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v gastronomii a jejich uplatnění ve vybraném podniku
33.
Fišerová, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: MÍSTO A VÝZNAM PROFESE SOMMELIERA V GASTRONOMII
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: MÍSTO A VÝZNAM PROFESE SOMMELIERA V GASTRONOMII
34.
Flídr, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Nutriční vyhodnocení směsi zeleninových salátů
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Nutriční vyhodnocení směsi zeleninových salátů
35.
Floder, Jaroslav
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Vývoj trendů v gastronomii se zaměřením na českou kuchyni
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Vývoj trendů v gastronomii se zaměřením na českou kuchyni
36.
Frýbortová, Nicole
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Vývoj gastronomie a její současné trendy
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Vývoj gastronomie a její současné trendy
37.
Gruntová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Význam a podpora stravovacích služeb v ubytovacích zařízeních | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Význam a podpora stravovacích služeb v ubytovacích zařízeních | Práce na příbuzné téma
38.
Hájek, Josef
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Rodinná firma v hotelnictví / gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Rodinná firma v hotelnictví / gastronomii
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Rodinná firma v hotelnictví / gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Rodinná firma v hotelnictví / gastronomii
39.
Hanzlíková, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management podniku / Ekonomika a management podniku
Obhajoba diplomové práce: Tvorba hodnoty pro zákazníky ve vybraném podniku | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management podniku / Ekonomika a management podniku
Obhajoba diplomové práce: Tvorba hodnoty pro zákazníky ve vybraném podniku | Práce na příbuzné téma
40.
Hladíková, Denisa
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza podniku Cloud 9 sky bar & lounge | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza podniku Cloud 9 sky bar & lounge | Práce na příbuzné téma
41.
Hlaváčová, Kateřina roz. Hlaváčová
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů
Obhajoba bakalářské práce: Hodnocení kvality stravovacích zařízení | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Strategický plán rozvoje města Ivančice | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů
Obhajoba bakalářské práce: Hodnocení kvality stravovacích zařízení | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Strategický plán rozvoje města Ivančice | Práce na příbuzné téma
42.
Hlavatá, Barbora
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tradiční a novodobé pivní restaurace | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tradiční a novodobé pivní restaurace | Práce na příbuzné téma
43.
Hlavatá, Barbora
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací | Práce na příbuzné téma
44.
Hošková, Markéta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v dopravních prostředcích | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v dopravních prostředcích | Práce na příbuzné téma
45.
Hrabová, Šárka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium probíhá
Program/obor Ekonomika a management podniku / Ekonomika a management podniku
Obhajoba bakalářské práce: Hodnocení finanční pozice a výkonnosti vybraného podniku v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium probíhá
Program/obor Ekonomika a management podniku / Ekonomika a management podniku
Obhajoba bakalářské práce: Hodnocení finanční pozice a výkonnosti vybraného podniku v gastronomii | Práce na příbuzné téma
46.
Charousková, Barbora
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Beroun - obce a města P-Ž) | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Beroun - obce a města P-Ž) | Práce na příbuzné téma
47.
Chatinyan, Lianna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně
48.
Chumak, Vladyslava
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Polévky ve světové gastronomii a jejich výživový význam | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Polévky ve světové gastronomii a jejich výživový význam | Práce na příbuzné téma
49.
Janhunenová, Romana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vnější kontrolní orgány a jejich působnost v hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vnější kontrolní orgány a jejich působnost v hotelnictví | Práce na příbuzné téma
50.
Janouch, Jiří
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v obchodních centrech | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v obchodních centrech | Práce na příbuzné téma