Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

vinny listok, restauracne zariadenie, kalkulacna prirazka? wine, sommelier, somelier, wine card, restaurant chain, korkovne, restauracny retazec, restaurant, vino, costing surcharge

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

201.
Štěrbová, Lucie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza vývoje vinařství ve Švýcarsku | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

202.
Šulcová, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Postavení tradiční české kuchyně ve vybraném regionu ČR a způsoby motivace k jejímu většímu začlenění do nabídek gastronomických zařízení | Práce na příbuzné téma

203.
Šulcová, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Získávání profesních znalostí u sommelierů | Práce na příbuzné téma

204.
Šulecová, Eva
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii | Práce na příbuzné téma

205.
Šup, Jan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Právní administrativa v podnikatelské sféře
Obhajoba bakalářské práce: Právní úprava systému výběru spotřební daně | Práce na příbuzné téma

206.
Švarc, Jakub
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Sladkovodní ryby v nabídce restaurací | Práce na příbuzné téma

207.
Švehlíková, Petra
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Marketingové aktivity restauračních zařízení vybraného regionu

208.
Tichá, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu | Práce na příbuzné téma

209.
Timár, Boris
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Víno a jeho místo v gastronomii

210.
Tomíková, Katarína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomie vína a someliérství

211.
Tryapichkina, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparace vybraných vinařských regionů Francie | Práce na příbuzné téma

212.
Tsap, Oksana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza a porovnání nabídky služeb v různých typech hotelových restaurací | Práce na příbuzné téma

213.
Tučková, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Role vína v české kulinární kultuře | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Role vína v české kulinární kultuře

214.
Turčan, Michal
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management
Obhajoba bakalářské práce: Company Business Plan | Práce na příbuzné téma

215.
Turoňová, Lenka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mělník:obce a města od O-Ž) | Práce na příbuzné téma

216.
Uherčíková, Milana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Analýza a komparácia vinárstva v Modranskom vinohradnickom rajóně

217.
Uhliarová, Veronika
Fakulta: AMBIS University
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hospitality Management / Hospitality Management
Obhajoba bakalářské práce: Teas in Czech gastronomy | Práce na příbuzné téma

218.
Uhlířová, Michaela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský plán na založení restaurace zaměřené na filipínskou kuchyni | Práce na příbuzné téma

219.
Vágnerová, Hana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Hodnocení restaurací Michelin | Práce na příbuzné téma

220.
Valíček, Filip
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení

221.
Vaněček, Jiří
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v kulinářských technologiích | Práce na příbuzné téma

222.
Vaňková, Michaela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích | Práce na příbuzné téma

223.
Vargová, Natália
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský plán na otevření hotelového a restauračního zařízení ve městě Sereď | Práce na příbuzné téma

224.
Ventruba, Tomáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Pozice wine sommeliera ve vinotéce | Práce na příbuzné téma

225.
Veselá, Kamila
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Využití vybraných apelací a stylů vín z Bordeaux | Práce na příbuzné téma

226.
Vildmanová, Lenka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Beroun:obce a města od B-J) | Práce na příbuzné téma

227.
Vimr, Matěj
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Restaurace zahraniční kuchyně v Praze | Práce na příbuzné téma

228.
Vlčková, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Nymburk:obce a města od M-P) | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Nymburk:obce a města od M-P)

229.
Vlková, Iveta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Návrh konceptu vinného baru | Práce na příbuzné téma

230.
Vojtová, Martina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Marketingová strategie ve středně velkém vinařském podniku | Práce na příbuzné téma

231.
Volfová, Jarmila
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza nabídky ve vybraných vegetariánských restauracích | Práce na příbuzné téma

232.
Wejnarová, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: ODRŮDY RÉVY VINNÉ A CHARAKTERISTIKA ODRŮDOVÝCH VÍN VE VINAŘSKÉ OBLASTI JIŽNÍ MORAVA

233.
Wejnarová, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Ryba v české gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Ryba v české gastronomii

234.
Yusupbekova, Viktoria
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Zlepšování systemů zábavních a relaxačních služeb v restauraci Lermontoff | Práce na příbuzné téma

235.
Zaitseva, Kateryna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Bezpečnost potravin a veřejné zdraví v restauracích | Práce na příbuzné téma

236.
Zajíc, Jakub
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zásobování restauračních provozů | Práce na příbuzné téma

237.
Zbořilová, Nela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management
Obhajoba bakalářské práce: Etiquette in society with a focus on hospitality | Práce na příbuzné téma

238.
Zhunusbekova, Aina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Kazašská vína a vinařství

239.
Zídková, Petra
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tradice pohostinství v České republice | Práce na příbuzné téma

240.
Zimová, Linda
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů
Obhajoba bakalářské práce: Analýza podnikatelského prostředí v regionech ČR: vinařství v Jihomoravském kraji | Práce na příbuzné téma

241.
Žitňáková, Claudia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ovlivňování chování spotřebitele v hotelovém a gastronomickém průmyslu | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Ovlivňování chování spotřebitele v hotelovém a gastronomickém průmyslu