Theses on a related topic (having the same keywords):
syrova strava, vegetarian food, raw food, veganska strava, makrobioticka strava, macrobiotic diet, vegetarianska strava, seasonal food, sezonni potraviny, vegan dietKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
1.
Lexová, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Alternativní výživa ve stravování | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Alternativní výživa ve stravování | Theses on a related topic
2.
Pavlova, Elena
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Analýza trendů v oblasti konzumace potravin s prospěchem pro zdraví.
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Analýza trendů v oblasti konzumace potravin s prospěchem pro zdraví.
3.
Šmucrová, Markéta
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Současné trendy v cukrářských technologiích a jejich uplatnění v dietách
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Současné trendy v cukrářských technologiích a jejich uplatnění v dietách
4.
Holečková, Renata
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Destination Management in the Tourism Industry (Study in Czech)
Master's thesis defence: Založení veganské restaurace | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Destination Management in the Tourism Industry (Study in Czech)
Master's thesis defence: Založení veganské restaurace | Theses on a related topic
5.
Jiránková, Adéla
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Návrh gastronomického provozu se zaměřením na čerstvé šťávy | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Návrh gastronomického provozu se zaměřením na čerstvé šťávy | Theses on a related topic
6.
Kovaříková, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: RAW strava
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: RAW strava
7.
Novotná, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: RAW strava ve výživě člověka
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: RAW strava ve výživě člověka
8.
Zahradník Ďurišová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vplyv raw food na zdravie člověka | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Raw Food
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vplyv raw food na zdravie člověka | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Raw Food