Theses on a related topic (having the same keywords):
zkusenosti, profesni vzdelavani, vino., degustace, sommelier, restaurace, znalosti, dovednosti, enogastronomie, vinarstviKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
201.
Orlich, Luboš
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský plán restaurace | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský plán restaurace | Theses on a related topic

202.
Ouředníková, Klára
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Plzeňském kraji | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Plzeňském kraji | Theses on a related topic
203.
Pantůčková, Laura
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Analýza možností zavádění současných gastronomických trendů v restauračním provozu
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Analýza možností zavádění současných gastronomických trendů v restauračním provozu
204.
Pavka, Tomáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Marketing and management
Bachelor's thesis defence: Hodnocení restauračních zařízení na Znojemsku na základě Mystery Shoppingu
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Marketing and management
Bachelor's thesis defence: Hodnocení restauračních zařízení na Znojemsku na základě Mystery Shoppingu
205.
Pavlačková, Karolína
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Marketing and management
Bachelor's thesis defence: Marketingový plán na založení restaurace
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Marketing and management
Bachelor's thesis defence: Marketingový plán na založení restaurace
206.
Pavlíček, Jan
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar | Theses on a related topic
207.
Pavlova, Evgeniya
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Rozvojová strategie podniku ve fázi stabilizace | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Rozvojová strategie podniku ve fázi stabilizace | Theses on a related topic
208.
Pechanec, Martin
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Dítě jako host | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Dítě jako host | Theses on a related topic
209.
Pelikánová, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Destination Management in the Turism Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Návrh nových produktů cestovního ruchu pro vybraný segment trhu v oblasti Jižní Moravy | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Destination Management in the Turism Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Návrh nových produktů cestovního ruchu pro vybraný segment trhu v oblasti Jižní Moravy | Theses on a related topic
210.
Pelikánová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam označování alergenů v restauracích a jeho ekonomické dopady
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam označování alergenů v restauracích a jeho ekonomické dopady
211.
Peřinka, Dominik
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Marketing and management
Bachelor's thesis defence: Marketingová komunikace společnosti Restaurace u Čadů
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Marketing and management
Bachelor's thesis defence: Marketingová komunikace společnosti Restaurace u Čadů
212.
Pešková, Gabriela
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Význam a úloha gastronomických služeb v hotelu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Význam a úloha gastronomických služeb v hotelu | Theses on a related topic
213.
Pilař, Richard
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Internet a jiná média - možnosti propagace současné gastronomie | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Internet a jiná média - možnosti propagace současné gastronomie | Theses on a related topic
214.
Pilguk, Maria
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Profesní znalosti odborníků v oboru hotelnictví | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Profesní znalosti odborníků v oboru hotelnictví | Theses on a related topic
215.
Plachá, Soňa
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov: obce od B-K) | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov: obce od B-K) | Theses on a related topic
216.
Plugari, Liudmila
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Tradice a zvyky gastronomické kuchyně vybrané oblasti
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Tradice a zvyky gastronomické kuchyně vybrané oblasti
217.
Pobořilová, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza aspektů ovlivňujících návštěvu restaurace | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza aspektů ovlivňujících návštěvu restaurace | Theses on a related topic
218.
Pobořilová, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení | Theses on a related topic
219.
Podroužek, Jiří
Faculty: AMBIS University
Year: 2008, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Management / Information Technologies and Management
Master's thesis defence: Uplatnění principů Business Intelligence ve finanční instituci | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2008, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Management / Information Technologies and Management
Master's thesis defence: Uplatnění principů Business Intelligence ve finanční instituci | Theses on a related topic
220.
Poláčková, Lenka
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza překladu jídelního lístku do anglického jazyka | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza překladu jídelního lístku do anglického jazyka | Theses on a related topic
221.
Polanecká, Zdeňka maiden name: Schánělová
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Andragogy / Andragogy
Bachelor's thesis defence: Analýza profesního vzdělávání řídících letového provozu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Andragogy / Andragogy
Bachelor's thesis defence: Analýza profesního vzdělávání řídících letového provozu | Theses on a related topic
222.
Polyakova, Svetlana
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza produktů Loft N8 Restaurant and Shisha Lounge | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza produktů Loft N8 Restaurant and Shisha Lounge | Theses on a related topic
223.
Popl, Patrik
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Trend používání elektronických cigaret v hotelích a restauracích v České republice | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Trend používání elektronických cigaret v hotelích a restauracích v České republice | Theses on a related topic
224.
Popl Petránková, Lada
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza překladu jídelních lístků | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza překladu jídelních lístků | Theses on a related topic
225.
Pranovich, Sabina
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Možnosti moderních technologií v propagaci restaurace, hotelu… | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Možnosti moderních technologií v propagaci restaurace, hotelu… | Theses on a related topic
226.
Prohlová, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vliv časového období 1989 - 2012 na kulturu vinařství | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vliv časového období 1989 - 2012 na kulturu vinařství | Theses on a related topic
227.
Procházková, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Marketing comunication / Marketing comunication
Bachelor's thesis defence: Využití sociálních médií jako nástroje konkurenceschopnosti vybrané společnosti | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Marketing comunication / Marketing comunication
Bachelor's thesis defence: Využití sociálních médií jako nástroje konkurenceschopnosti vybrané společnosti | Theses on a related topic
228.
Procházková, Daniela
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komunikační dovednosti pracovníků v cestovním ruchu se zaměřením na stravovací služby | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komunikační dovednosti pracovníků v cestovním ruchu se zaměřením na stravovací služby | Theses on a related topic
229.
Procházková, Monika
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Tuzemské restaurační řetězce | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Tuzemské restaurační řetězce | Theses on a related topic
230.
Prudičová, Jitka
Faculty: AMBIS University
Year: 2010, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Management / Finance (combination/specialization: Insurance Industry)
Master's thesis defence: Psychologické metody výběru pracovníků | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Psychologické metody výběru zaměstnanců | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2010, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Management / Finance (combination/specialization: Insurance Industry)
Master's thesis defence: Psychologické metody výběru pracovníků | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Psychologické metody výběru zaměstnanců | Theses on a related topic
231.
Prusíková, Michaela
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Využití enogastronomie jako prostředku podpory prodeje | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Využití enogastronomie jako prostředku podpory prodeje | Theses on a related topic
232.
Přerostová, Martina
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Porovnání trendů ve veřejném stravování v ČR a v dalších zemích EU | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Porovnání trendů ve veřejném stravování v ČR a v dalších zemích EU | Theses on a related topic
233.
Přibylová, Denisa
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Marketing Communication in the Service Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza marketingu restaurace The Gallery v Londýně | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Marketing Communication in the Service Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza marketingu restaurace The Gallery v Londýně | Theses on a related topic
234.
Přibylová, Denisa
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza podmínek pro založení nové restaurace | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza podmínek pro založení nové restaurace | Theses on a related topic
235.
Psota, Adam
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie | Theses on a related topic
236.
Pucholtová, Petra
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Podnikání ve stravování a v hotelnictví | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Podnikání ve stravování a v hotelnictví | Theses on a related topic
237.
Pukhalskaya, Anastassiya
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace šumivých vín z jednotlivých světových vinařských regionů a jejich postavení v gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Komparace šumivých vín z jednotlivých světových vinařských regionů a jejich postavení v gastronomii
Bachelor's thesis defence: Marketingová analýza hotelu Ametyst
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace šumivých vín z jednotlivých světových vinařských regionů a jejich postavení v gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Komparace šumivých vín z jednotlivých světových vinařských regionů a jejich postavení v gastronomii
Bachelor's thesis defence: Marketingová analýza hotelu Ametyst
238.
Puncmann, Petr
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik s vlastní výrobou piva | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik s vlastní výrobou piva | Theses on a related topic
239.
Rabišková, Miroslava
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Nymburk:obce a města od R-Ž) | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Nymburk:obce a města od R-Ž) | Theses on a related topic
240.
Rajlichová, Amálie
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Trendy v kuchyňských technologiích | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Trendy v kuchyňských technologiích | Theses on a related topic
241.
Razskazov, Vojtěch
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Rozvoj podniků hromadného stravování | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Rozvoj podniků hromadného stravování | Theses on a related topic
242.
Reichelt, Diana
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský plán restaurace v Praze | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský plán restaurace v Praze | Theses on a related topic
243.
Rieszová, Adéla
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Zkušenosti s nově vzniklým gastronomickým konceptem Fine Buffet by Lovas v Poděbradech | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Zkušenosti s nově vzniklým gastronomickým konceptem Fine Buffet by Lovas v Poděbradech | Theses on a related topic
244.
Ronešová, Kateřina
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Management italské gastronomie s implementací na české prostředí | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Management italské gastronomie s implementací na české prostředí | Theses on a related topic
245.
Rubtsova, Ulyana
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Marketing ukrajinského vinařství se zaměřením na Českou republiku | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Marketing ukrajinského vinařství se zaměřením na Českou republiku | Theses on a related topic
246.
Rulíšková, Eva
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Dopady onemocnění COVID na dětské zábavní parky | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Dopady onemocnění COVID na dětské zábavní parky | Theses on a related topic
247.
Rymeš, David
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Analýza vinařství Sonberk
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Analýza vinařství Sonberk
248.
Rysulová, Eliška
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Kvalita a management kvality poskytovaných gastronomických služeb v gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Kvalita a management kvality poskytovaných gastronomických služeb v gastronomii
Bachelor's thesis defence: Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Kvalita a management kvality poskytovaných gastronomických služeb v gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Kvalita a management kvality poskytovaných gastronomických služeb v gastronomii
Bachelor's thesis defence: Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
249.
Salakhutdinova, Albina
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Marketingový plán restaurace A. Club | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Marketingový plán restaurace A. Club | Theses on a related topic
250.
Salmanova, Nelli
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Francouzská terminologie v české gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Gastronomické festivaly jako podpora gastroturismu v Evropské unii
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Francouzská terminologie v české gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Gastronomické festivaly jako podpora gastroturismu v Evropské unii