Theses on a related topic (having the same keywords):
nabidka vin, velkopavlovicka oblast, restaurace, wine-growing, restaurant, the velke pavlovice region, wine offer, enogastronomie, vinarstvi, enogastronomyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
101.
Vágnerová, Hana
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Hodnocení restaurací Michelin | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Hodnocení restaurací Michelin | Theses on a related topic

102.
Valíček, Filip
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
103.
Vaněček, Jiří
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Trendy v kulinářských technologiích | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Trendy v kulinářských technologiích | Theses on a related topic
104.
Vargová, Natália
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Podnikatelský plán na otevření hotelového a restauračního zařízení ve městě Sereď | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Podnikatelský plán na otevření hotelového a restauračního zařízení ve městě Sereď | Theses on a related topic
105.
Vildmanová, Lenka
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Beroun:obce a města od B-J) | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Beroun:obce a města od B-J) | Theses on a related topic
106.
Vimr, Matěj
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Restaurace zahraniční kuchyně v Praze | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Restaurace zahraniční kuchyně v Praze | Theses on a related topic
107.
Vlčková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Nymburk:obce a města od M-P) | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Nymburk:obce a města od M-P)
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Nymburk:obce a města od M-P) | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Nymburk:obce a města od M-P)
108.
Volfová, Jarmila
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza nabídky ve vybraných vegetariánských restauracích | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza nabídky ve vybraných vegetariánských restauracích | Theses on a related topic
109.
Yusupbekova, Viktoria
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Zlepšování systemů zábavních a relaxačních služeb v restauraci Lermontoff | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Zlepšování systemů zábavních a relaxačních služeb v restauraci Lermontoff | Theses on a related topic
110.
Zaitseva, Kateryna
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Bezpečnost potravin a veřejné zdraví v restauracích | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Bezpečnost potravin a veřejné zdraví v restauracích | Theses on a related topic
111.
Zajíc, Jakub
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Zásobování restauračních provozů | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Zásobování restauračních provozů | Theses on a related topic
112.
Zídková, Petra
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Tradice pohostinství v České republice | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Tradice pohostinství v České republice | Theses on a related topic
113.
Adámik, Róbert
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza metódy „Sous vide“ a využitie v reštauráciách | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Analýza metódy „Sous vide“ a využitie v reštauráciách
Bachelor's thesis defence: Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza metódy „Sous vide“ a využitie v reštauráciách | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Analýza metódy „Sous vide“ a využitie v reštauráciách
Bachelor's thesis defence: Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách
114.
Andronnikova, Ulyana
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Cena jako faktor konkurence v gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Cena jako faktor konkurence v gastronomii | Theses on a related topic
115.
Asztalos, Bettina
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Business Plan of a New Gastronomic Company | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Business Plan of a New Gastronomic Company | Theses on a related topic
116.
Atroshchenko, Anastasia
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Francouzská vína z oblasti Bordeaux na trhu v České republice | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Francouzská vína z oblasti Bordeaux na trhu v České republice
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Francouzská vína z oblasti Bordeaux na trhu v České republice | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Francouzská vína z oblasti Bordeaux na trhu v České republice
117.
Badalova, Miley
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Český restaurační řetězec z hlediska jeho aktuální konkurenceschopnosti v zahraničí | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Český restaurační řetězec z hlediska jeho aktuální konkurenceschopnosti v zahraničí
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Český restaurační řetězec z hlediska jeho aktuální konkurenceschopnosti v zahraničí | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Český restaurační řetězec z hlediska jeho aktuální konkurenceschopnosti v zahraničí
118.
Badura, Juraj
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský plán Penzión U Jurištu, restaurant & spa | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský plán Penzión U Jurištu, restaurant & spa | Theses on a related topic
119.
Bajková, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Vývoj polévek a jejich využití ve světovém kulinářství | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Vývoj polévek a jejich využití ve světovém kulinářství | Theses on a related topic
120.
Balušková, Zuzana
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace elektronického marketingu restaurací | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace elektronického marketingu restaurací | Theses on a related topic
121.
Barancová, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management (combination/specialization: Manažerská psychologie)
Bachelor's thesis defence: Zpracování podnikatelského záměru pro rozvoj podnikání | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management (combination/specialization: Manažerská psychologie)
Bachelor's thesis defence: Zpracování podnikatelského záměru pro rozvoj podnikání | Theses on a related topic
122.
Baranov, Artur
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Uplatnění vín z nového světa na českém trhu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Uplatnění vín z nového světa na českém trhu | Theses on a related topic
123.
Bartíková, Zuzana
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Koncept Restaurant day | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Koncept Restaurant day | Theses on a related topic
124.
Bartošová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Porovnání úlohy hotelového a restauračního manažera v denním provozu. | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Porovnání úlohy hotelového a restauračního manažera v denním provozu. | Theses on a related topic
125.
Bednářová, Petra
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Destination Management in the Turism Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Problematika kongresového cestovního ruchu v ČR a podpora rozvoje | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Destination Management in the Turism Industry (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Problematika kongresového cestovního ruchu v ČR a podpora rozvoje | Theses on a related topic
126.
Beisenov, Marat
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza možností rozvoje gastronomických zařízení v Kazachstánu - ve městě Almaty | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza možností rozvoje gastronomických zařízení v Kazachstánu - ve městě Almaty | Theses on a related topic
127.
Bejtic, Igor
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparácia ponuky vín v gastronomických prevádzkách vo vybranej lokalite | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparácia ponuky vín v gastronomických prevádzkách vo vybranej lokalite | Theses on a related topic
128.
Beloglyadova, Alina
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Kvalita služeb v gastronomickém podniku | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Kvalita služeb v gastronomickém podniku | Theses on a related topic
129.
Belohlávková, Radka
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: MARKETINOVÝ MIX VYBRANÉ RESTAURACE
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: MARKETINOVÝ MIX VYBRANÉ RESTAURACE
130.
Benešová, Valerie
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze | Theses on a related topic
131.
Benetková, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Současná indická kuchyně a její vliv na britskou gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Současná indická kuchyně a její vliv na britskou gastronomii | Theses on a related topic
132.
Bergová, Sandra
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Pivo, víno a česká společnost | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Pivo, víno a česká společnost | Theses on a related topic
133.
Bobková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty | Theses on a related topic
134.
Boková, Lenka
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Výzkum aromatických složek vína podle druhu vinné odrůdy a vlivem výrobních technologií | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Výzkum aromatických složek vína podle druhu vinné odrůdy a vlivem výrobních technologií | Theses on a related topic
135.
Borýsková, Martina
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Tripadvisor.com jako zdroj dat pro analýzu zpětné vazby klientů restaurace Le Marché | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Tripadvisor.com jako zdroj dat pro analýzu zpětné vazby klientů restaurace Le Marché | Theses on a related topic
136.
Brábníková, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Master's thesis defence: Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Master's thesis defence: Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii | Theses on a related topic
137.
Buštíková, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Rodinné podnikání v České republice
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Rodinné podnikání v České republice
138.
Cvrková, Petra
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vinařství na Mělníku, jeho tradice a současné postavení v celorepublikové produkci | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vinařství na Mělníku, jeho tradice a současné postavení v celorepublikové produkci | Theses on a related topic
139.
Čermák, Michal
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza označování alergenových složek v nabídce restaurací v okresu Mladá Boleslav | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza označování alergenových složek v nabídce restaurací v okresu Mladá Boleslav | Theses on a related topic
140.
Česalová, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Leisure Time Management
Bachelor's thesis defence: Nabídka pohybových aktivit v souladu se zdravým životním stylem v Mladé Boleslavi a okolí | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Leisure Time Management
Bachelor's thesis defence: Nabídka pohybových aktivit v souladu se zdravým životním stylem v Mladé Boleslavi a okolí | Theses on a related topic
141.
Čurdová, Klára
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Master's thesis defence: Případová studie společensky odpovědné firmy | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Master's thesis defence: Případová studie společensky odpovědné firmy | Theses on a related topic
142.
Demarteni, Daniel
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vliv uživatelských hodnocení na zákazníka při výběru restaurace | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Vliv uživatelských hodnocení na zákazníka při výběru restaurace | Theses on a related topic
143.
Dikasz, Tomáš
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Regionální potraviny a jejich začlenění do nabídky vybraných restauračních zařízení | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Regionální potraviny a jejich začlenění do nabídky vybraných restauračních zařízení
Bachelor's thesis defence: Regionálne potraviny a ich začlenenie do ponuky vybraných reštauračných zariadení
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Regionální potraviny a jejich začlenění do nabídky vybraných restauračních zařízení | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Regionální potraviny a jejich začlenění do nabídky vybraných restauračních zařízení
Bachelor's thesis defence: Regionálne potraviny a ich začlenenie do ponuky vybraných reštauračných zariadení
144.
Diukova, Mariia
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace českých a zahraničních vín z odrůdy Cabernet Sauvignon | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies terminated for failure to fulfill study requirements
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Komparace českých a zahraničních vín z odrůdy Cabernet Sauvignon | Theses on a related topic
145.
Dlesk, Filip
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Význam otevřených kuchyní v české gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Význam otevřených kuchyní v české gastronomii | Theses on a related topic
146.
Dorová, Klaudia
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Reštaurácie v Prahe s latinsko-americkou kuchyňou | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Reštaurácie v Prahe s latinsko-americkou kuchyňou
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Reštaurácie v Prahe s latinsko-americkou kuchyňou | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Reštaurácie v Prahe s latinsko-americkou kuchyňou
147.
Dostálová, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Podnikatelský plán na založení restaurace v zámeckém komplexu Verušičky | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Podnikatelský plán na založení restaurace v zámeckém komplexu Verušičky | Theses on a related topic
148.
Dostálová, Pavla
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka národní a regionální kuchyně na jídelním lístku | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka národní a regionální kuchyně na jídelním lístku | Theses on a related topic
149.
Dušek, Marek
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Burgundská vína | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Burgundská vína | Theses on a related topic
150.
Dvorníková, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Kvalitativní výzkum sociálních komunit vinařů ve vinařské oblasti Morava | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Kvalitativní výzkum sociálních komunit vinařů ve vinařské oblasti Morava | Theses on a related topic