Theses on a related topic (having the same keywords):
potravinarstvi, gastronomic utilization, gastronomie, raw material, kakao, cocoaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
51.
Dudová, Kateřina
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (Rakovník) | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (Rakovník) | Theses on a related topic

52.
Dufková, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Proces založení a vzniku podnikatelského subjektu v oboru gastronomie
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Proces založení a vzniku podnikatelského subjektu v oboru gastronomie
53.
Dvořáčková, Pavla
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Trendy v gastronomii a jejich uplatnění ve vybraném podniku
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Trendy v gastronomii a jejich uplatnění ve vybraném podniku
54.
Dvořáková, Pavlína
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský plán na založení gastronomického podniku
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský plán na založení gastronomického podniku
55.
Dvořáková, Šárka
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Substituce lidského faktoru v oboru služeb pomocí umělé inteligence | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Substituce lidského faktoru v oboru služeb pomocí umělé inteligence | Theses on a related topic
56.
Engl, Filip
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Místo a úloha malých pivovarů v ČR
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Místo a úloha malých pivovarů v ČR
57.
Erkol, David
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Tradiční regionální pokrmy v současné gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Tradiční regionální pokrmy v současné gastronomii
58.
Fér, Daniel
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Profil návštěvníka Kraje Vysočina | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Profil návštěvníka Kraje Vysočina
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Profil návštěvníka Kraje Vysočina | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Profil návštěvníka Kraje Vysočina
59.
Filipová, Ludmila
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Odborné vzdělávání v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Odborné vzdělávání v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic
60.
Fišerová, Kristýna
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: MÍSTO A VÝZNAM PROFESE SOMMELIERA V GASTRONOMII
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: MÍSTO A VÝZNAM PROFESE SOMMELIERA V GASTRONOMII
61.
Flídr, Martin
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Nutriční vyhodnocení směsi zeleninových salátů
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Nutriční vyhodnocení směsi zeleninových salátů
62.
Flídrová, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Úloha a význam regionální gastronomie | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Úloha a význam regionální gastronomie | Theses on a related topic
63.
Floder, Jaroslav
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Vývoj trendů v gastronomii se zaměřením na českou kuchyni
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Vývoj trendů v gastronomii se zaměřením na českou kuchyni
64.
Fojtíková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Efektivní metody výběrového řízení v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Efektivní metody výběrového řízení v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic
65.
Fořtová, Andrea
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Konkurenceschopnost v gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Konkurenceschopnost v gastronomii | Theses on a related topic
66.
Frolova, Maria
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Uplatnění ruské kuchyně v České republice | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Uplatnění ruské kuchyně v Praze
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Uplatnění ruské kuchyně v České republice | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Uplatnění ruské kuchyně v Praze
67.
Frýbortová, Nicole
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Vývoj gastronomie a její současné trendy
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Vývoj gastronomie a její současné trendy
68.
Gelná, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Enogastronomický turismus | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Enogastronomický turismus | Theses on a related topic
69.
Gopaul, Jaroslava
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Ojedinělý gastronomický koncept | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Ojedinělý gastronomický koncept | Theses on a related topic
70.
Gruntová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Význam a podpora stravovacích služeb v ubytovacích zařízeních | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Význam a podpora stravovacích služeb v ubytovacích zařízeních | Theses on a related topic
71.
Grygová, Anežka
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Porovnání preferencí a očekávání zákazníků v oblasti stravování a ubytování v různých cílových skupinách | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Porovnání preferencí a očekávání zákazníků v oblasti stravování a ubytování v různých cílových skupinách | Theses on a related topic
72.
Gumerova, Renata
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Uplatnění francouzské gastronomie v České Republice | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Uplatnění francouzské gastronomie v České Republice | Theses on a related topic
73.
Haiserová, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Charakteristika a zvyky gastronomie příhraničních oblastí Opavska a Polska | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Charakteristika a zvyky gastronomie příhraničních oblastí Opavska a Polska | Theses on a related topic
74.
Hájek, Josef
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Rodinná firma v hotelnictví / gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Rodinná firma v hotelnictví / gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Rodinná firma v hotelnictví / gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Rodinná firma v hotelnictví / gastronomii
75.
Hanzlíková, Klára
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Tvorba hodnoty pro zákazníky ve vybraném podniku | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Tvorba hodnoty pro zákazníky ve vybraném podniku | Theses on a related topic
76.
Hanzlíková, Klára
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Modifikace Gastronomického provozu v Centru Eden
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Modifikace Gastronomického provozu v Centru Eden
77.
Havlín, Jiří
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský záměr - založení rybí restaurace ve Vodňanech, městě s mnohasetletou rybářskou tradicí | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Podnikatelský záměr - založení rybí restaurace ve Vodňanech, městě s mnohasetletou rybářskou tradicí | Theses on a related topic
78.
Hejnová, Kamila
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko | Theses on a related topic
79.
Hereitová, Simona
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Konkurenceschopnost podniku | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Konkurenceschopnost podniku | Theses on a related topic
80.
Herz, Jakub
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka v gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka v gastronomii | Theses on a related topic
81.
Hindráková, Zuzana
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Průzkum gastronomických služeb a jejich kvality v konkrétní lokalitě | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Průzkum gastronomických služeb a jejich kvality v konkrétní lokalitě | Theses on a related topic
82.
Hladíková, Denisa
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza podniku Cloud 9 sky bar & lounge | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza podniku Cloud 9 sky bar & lounge | Theses on a related topic
83.
Hlaváček, Šimon
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Využití moderních technologií a inovací pro zlepšení efektivity a konkurenceschopnosti v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Využití moderních technologií a inovací pro zlepšení efektivity a konkurenceschopnosti v hotelnictví a gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Využití moderních technologií a inovací pro zlepšení efektivity a konkurenceschopnosti v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Využití moderních technologií a inovací pro zlepšení efektivity a konkurenceschopnosti v hotelnictví a gastronomii
84.
Hlaváčová, Kateřina maiden name: Hlaváčová
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Regional Development / Management and Regional Development
Bachelor's thesis defence: Hodnocení kvality stravovacích zařízení | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Strategický plán rozvoje města Ivančice | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Regional Development / Management and Regional Development
Bachelor's thesis defence: Hodnocení kvality stravovacích zařízení | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Strategický plán rozvoje města Ivančice | Theses on a related topic
85.
Hlavatá, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Tradiční a novodobé pivní restaurace | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Tradiční a novodobé pivní restaurace | Theses on a related topic
86.
Hlavatá, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací | Theses on a related topic
87.
Holubcová, Natálie
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Lidové tradice a zvyky v regionální gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Lidové tradice a zvyky v regionální gastronomii | Theses on a related topic
88.
Horokhovyanko, Viktoria
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Vyhlídky rozvoje hotelnictví ve středisku Bukovel | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2014, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Vyhlídky rozvoje hotelnictví ve středisku Bukovel | Theses on a related topic
89.
Horváthová, Václava
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Slavné osobnosti v dějinách gastronomie | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Slavné osobnosti v dějinách gastronomie | Theses on a related topic
90.
Hošková, Markéta
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Gastronomické služby v dopravních prostředcích | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Gastronomické služby v dopravních prostředcích | Theses on a related topic
91.
Hrabová, Šárka
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Hodnocení finanční pozice a výkonnosti vybraného podniku v gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Hodnocení finanční pozice a výkonnosti vybraného podniku v gastronomii | Theses on a related topic
92.
Hrabovská, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam a využití pštrosího masa v české gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam a využití pštrosího masa v české gastronomii
93.
Hraničková, Klára
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Úloha a význam národní gastronomie v cestovním ruchu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Úloha a význam národní gastronomie v cestovním ruchu | Theses on a related topic
94.
Hronová, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Italská gastronomie v České republice | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Italská gastronomie v České republice | Theses on a related topic
95.
Hrubešová, Josefína
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Zhodnocení fungování elektronické evidence tržeb v Česku v letech 2016–2022 | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Zhodnocení fungování elektronické evidence tržeb v Česku v letech 2016–2022 | Theses on a related topic
96.
Hrůza, Daniel
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: PIVO A JEHO MÍSTO V GASTRONOMII
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: PIVO A JEHO MÍSTO V GASTRONOMII
97.
Huňáčková, Markéta
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Destination Management in the Tourism Industry (Study in Czech)
Master's thesis defence: Odlišnosti v nabídce gastronomických služeb v Čechách a na Moravě | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Destination Management in the Tourism Industry (Study in Czech)
Master's thesis defence: Odlišnosti v nabídce gastronomických služeb v Čechách a na Moravě | Theses on a related topic
98.
Hybler, Vladimír
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Master's thesis defence: Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Master's thesis defence: Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR | Theses on a related topic
99.
Chatinyan, Lianna
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně
100.
Chernenko, Iryna
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu | Theses on a related topic