Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):
zdravi, nutrition, vyziva, zdravy zivotni styl, gastronomie, health, healthy lifestyleKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
351.
Ondrejkovič, Tomáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Nabídka v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Nabídka v gastronomii | Práce na příbuzné téma

352.
Ouředníková, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Plzeňském kraji | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Plzeňském kraji | Práce na příbuzné téma
353.
Ovečková, Lucie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Výživové poruchy ve stravování | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Výživové poruchy ve stravování | Práce na příbuzné téma
354.
Palíková, Hana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika veřejné správy a sociálních služeb
Obhajoba bakalářské práce: Analýza hospodaření Nemocnice Jihlava, p.o.
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika veřejné správy a sociálních služeb
Obhajoba bakalářské práce: Analýza hospodaření Nemocnice Jihlava, p.o.
355.
Panglová, Barbora
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Japonská kuchyně-nový fenomén v české gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Japonská kuchyně-nový fenomén v české gastronomii | Práce na příbuzné téma
356.
Pantůčková, Laura
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Analýza možností zavádění současných gastronomických trendů v restauračním provozu
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Analýza možností zavádění současných gastronomických trendů v restauračním provozu
357.
Pavka, Tomáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba bakalářské práce: Hodnocení restauračních zařízení na Znojemsku na základě Mystery Shoppingu
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba bakalářské práce: Hodnocení restauračních zařízení na Znojemsku na základě Mystery Shoppingu
358.
Pavlíčková, Jana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů
Obhajoba bakalářské práce: Dostupnost zdravotnické péče ve venkovském mikroregionu Vranovsko | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů
Obhajoba bakalářské práce: Dostupnost zdravotnické péče ve venkovském mikroregionu Vranovsko | Práce na příbuzné téma
359.
Pavlíčková, Zuzana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Profesní asociace působící v hotelnictví a gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Profesní asociace působící v hotelnictví a gastronomii | Práce na příbuzné téma
360.
Pavlíková, Lenka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: ANALÝZA GASTRONOMICKÉHO PROVOZU „GASTRO U MONIKY“ V BRNĚ
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: ANALÝZA GASTRONOMICKÉHO PROVOZU „GASTRO U MONIKY“ V BRNĚ
361.
Pehrová, Tereza
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Specifika v zajišťování stravování ve školách | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Specifika v zajišťování stravování ve školách | Práce na příbuzné téma
362.
Pechal, Radek
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparace televizních pořadů s gastronomickou tématikou a jejich vliv na odbornou a laickou veřejnost | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparace televizních pořadů s gastronomickou tématikou a jejich vliv na odbornou a laickou veřejnost | Práce na příbuzné téma
363.
Pechanec, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Dítě jako host | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Dítě jako host | Práce na příbuzné téma
364.
Pelikánová, Eva
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Projekt rozvoje hotelu International Brno a inovace služeb i nabídek | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Projekt rozvoje hotelu International Brno a inovace služeb i nabídek | Práce na příbuzné téma
365.
Pelikánová, Lenka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza gastronomického zařízení se zaměřením na svatební hostiny | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza gastronomického zařízení se zaměřením na svatební hostiny | Práce na příbuzné téma
366.
Peřinka, Lukáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Úloha a význam profesních sdružení pro rozvoj oboru hotelnictví a gastronomie | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Úloha a význam profesních sdružení pro rozvoj oboru hotelnictví a gastronomie | Práce na příbuzné téma
367.
Pešková, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Speciální pedagogika / Speciální pedagogika
Obhajoba bakalářské práce: Předčasně narozené děti z pohledu speciální pedagogiky | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Speciální pedagogika / Speciální pedagogika
Obhajoba bakalářské práce: Předčasně narozené děti z pohledu speciální pedagogiky | Práce na příbuzné téma
368.
Pham, Quynh Anh
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Přístupy obcí k regulaci podnikatelského prostředí se zaměřením na hotelnictví a gastronomii na jejich území | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Přístupy obcí k regulaci podnikatelského prostředí se zaměřením na hotelnictví a gastronomii na jejich území | Práce na příbuzné téma
369.
Pilař, Richard
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Internet a jiná média - možnosti propagace současné gastronomie | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Internet a jiná média - možnosti propagace současné gastronomie | Práce na příbuzné téma
370.
Plachá, Soňa
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov: obce od B-K) | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov: obce od B-K) | Práce na příbuzné téma
371.
Pobořilová, Barbora
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení | Práce na příbuzné téma
372.
Podešva, Jiří
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza firmy MORRIS CL spol. s.r.o. | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza firmy MORRIS CL spol. s.r.o. | Práce na příbuzné téma
373.
Podoliaka, Anastasiia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Přínosy Slovanů ke světové gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Přínosy Slovanů ke světové gastronomii | Práce na příbuzné téma
374.
Pokorná, Aneta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v dopravních prostředcích | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Slavné postavy v dějinách gastronomie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v dopravních prostředcích | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Slavné postavy v dějinách gastronomie
375.
Pokorná, Aneta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský záměr nového ubytovacího zařízení | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský záměr nového ubytovacího zařízení | Práce na příbuzné téma
376.
Pokorná, Edita
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S) | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S) | Práce na příbuzné téma
377.
Poláčková, Petra
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Šampaňské v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Šampaňské v gastronomii | Práce na příbuzné téma
378.
Polák, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management (kombinace/zaměření: Bankovní manažer)
Obhajoba bakalářské práce: Osobnost manažera | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management (kombinace/zaměření: Bankovní manažer)
Obhajoba bakalářské práce: Osobnost manažera | Práce na příbuzné téma
379.
Polyakova, Svetlana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza produktů Loft N8 Restaurant and Shisha Lounge | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza produktů Loft N8 Restaurant and Shisha Lounge | Práce na příbuzné téma
380.
Popeláková, Vlasta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Podpora vnímání atraktivity zaměstnání ve službách pohostinství a cestovního ruchu mezi žáky základních a středních škol
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Podpora vnímání atraktivity zaměstnání ve službách pohostinství a cestovního ruchu mezi žáky základních a středních škol
381.
Popkov, Egor
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vývoj gastronomických služeb a jeho vliv na ekonomiku vybrané lokality | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vývoj gastronomických služeb a jeho vliv na ekonomiku vybrané lokality | Práce na příbuzné téma
382.
Popova, Ekaterina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Národní kuchyně Ruska se zaměřením na porovnání západní a východní oblasti ruské gastronomie | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Národní kuchyně Ruska se zaměřením na porovnání západní a východní oblasti ruské gastronomie | Práce na příbuzné téma
383.
Pospíšilová, Barbora
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza konceptu restaurace Podolka | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza konceptu restaurace Podolka | Práce na příbuzné téma
384.
Pravda, Jan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Požadavky pro provoz food trucku | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Požadavky pro provoz food trucku | Práce na příbuzné téma
385.
Prejza, Daniel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Výživa dětí a prevence dětské obezity | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Výživa dětí a prevence dětské obezity | Práce na příbuzné téma
386.
Procházková, Dana roz. Halíková
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů
Obhajoba bakalářské práce: Tvorba produktu cestovního ruchu pro oblast MICE | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů
Obhajoba bakalářské práce: Tvorba produktu cestovního ruchu pro oblast MICE | Práce na příbuzné téma
387.
Prudilová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Technologie vakuování potravin a sous vide v gastronomii
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Technologie vakuování potravin a sous vide v gastronomii
388.
Přerostová, Martina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Porovnání trendů ve veřejném stravování v ČR a v dalších zemích EU | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Porovnání trendů ve veřejném stravování v ČR a v dalších zemích EU | Práce na příbuzné téma
389.
Přívozníková, Hana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v kuchyňských technologiích | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v kuchyňských technologiích | Práce na příbuzné téma
390.
Psota, Adam
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie | Práce na příbuzné téma
391.
Pšenčík, Pavel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Přínosy tradiční a současné italské kuchyně | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Přínosy tradiční a současné italské kuchyně | Práce na příbuzné téma
392.
Pušová, Sarah
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Sociální sítě a Reputation management v hotelnictví a gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Sociální sítě a Reputation management v hotelnictví a gastronomii | Práce na příbuzné téma
393.
Rabišková, Miroslava
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Nymburk:obce a města od R-Ž) | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Nymburk:obce a města od R-Ž) | Práce na příbuzné téma
394.
Radová, Lucie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bezpečnostní management v regionech / Bezpečnostní management v regionech
Obhajoba bakalářské práce: ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI A OCHRANY ZDRAVÍ PŘI PRÁCI V PIVOVARU PERMON | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bezpečnostní management v regionech / Bezpečnostní management v regionech
Obhajoba bakalářské práce: ZAJIŠTĚNÍ BEZPEČNOSTI A OCHRANY ZDRAVÍ PŘI PRÁCI V PIVOVARU PERMON | Práce na příbuzné téma
395.
Rančák, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Průzkum kvality služeb v gastronomických provozovnách ve Špindlerově Mlýně | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Průzkum kvality služeb v gastronomických provozovnách ve Špindlerově Mlýně | Práce na příbuzné téma
396.
Reichelt, Diana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský plán restaurace v Praze | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský plán restaurace v Praze | Práce na příbuzné téma
397.
Reichelt, Diana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Vliv nejnovějších poznatků vědy z oblasti výživy na kvalitu stravování | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Vliv nejnovějších poznatků vědy z oblasti výživy na kvalitu stravování | Práce na příbuzné téma
398.
Remizov, Iegor
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Organizace stravování ve velkých jednotkách | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Organizace stravování ve velkých jednotkách
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Organizace stravování ve velkých jednotkách | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Organizace stravování ve velkých jednotkách
399.
Rézová, Michaela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Lidové tradice a zvyky v regionální gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Lidové tradice a zvyky v regionální gastronomii | Práce na příbuzné téma
400.
Rieszová, Adéla
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Zkušenosti s nově vzniklým gastronomickým konceptem Fine Buffet by Lovas v Poděbradech | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Zkušenosti s nově vzniklým gastronomickým konceptem Fine Buffet by Lovas v Poděbradech | Práce na příbuzné téma