Theses on a related topic (having the same keywords):
zdravi, nutrition, klicova slova, vyziva, zasady zdrave vyzivy, feeding, gastronomy, lifestyle, principles of healthy nutrition, gastronomie, zivotni styl keywords, health, stravovani, cateringKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
101.
Černý, Vojtěch
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2023, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii | Theses on a related topic

102.
Deglina, Ievgeniia
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu | Theses on a related topic
103.
Dicová, Nikola
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu | Theses on a related topic
104.
Doležalová, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Profesní sdružení a soutěže v gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Profesní sdružení a soutěže v gastronomii | Theses on a related topic
105.
Dostálová, Anna
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Enogastronomie v Champagni | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Enogastronomie v Champagni | Theses on a related topic
106.
Dostálová, Pavla
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka národní a regionální kuchyně na jídelním lístku | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka národní a regionální kuchyně na jídelním lístku | Theses on a related topic
107.
Drazhnikova, Tatiana
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Úloha a význam podpory prodeje v gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Úloha a význam podpory prodeje v gastronomii | Theses on a related topic
108.
Drobná, Eva
Faculty: Banking Institute/College of Banking SK
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Banking / Banking Management
Bachelor's thesis defence: Vnímanie zdravia v súvislosti so životným štýlom | Theses on a related topic
Faculty: Banking Institute/College of Banking SK
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Banking / Banking Management
Bachelor's thesis defence: Vnímanie zdravia v súvislosti so životným štýlom | Theses on a related topic
109.
Dudová, Kateřina
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (Rakovník) | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (Rakovník) | Theses on a related topic
110.
Dvořáčková, Pavla
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Trendy v gastronomii a jejich uplatnění ve vybraném podniku
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Trendy v gastronomii a jejich uplatnění ve vybraném podniku
111.
Dvořáková, Šárka
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Substituce lidského faktoru v oboru služeb pomocí umělé inteligence | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Substituce lidského faktoru v oboru služeb pomocí umělé inteligence | Theses on a related topic
112.
Ehrmann, Petr
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Analýza pitného režimu ve výživě vysokoškolských studentů
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Analýza pitného režimu ve výživě vysokoškolských studentů
113.
Faltusová, Diana
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparácia optimálnych výživových hodnôt v etapách života ženy | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparácia optimálnych výživových hodnôt v etapách života ženy | Theses on a related topic
114.
Fantová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Chyby a mýty ve stravování současné doby | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Chyby a mýty ve stravování současné doby | Theses on a related topic
115.
Filipová, Ludmila
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Odborné vzdělávání v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Odborné vzdělávání v hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic
116.
Fišerová, Kristýna
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: MÍSTO A VÝZNAM PROFESE SOMMELIERA V GASTRONOMII
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: MÍSTO A VÝZNAM PROFESE SOMMELIERA V GASTRONOMII
117.
Floder, Jaroslav
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Vývoj trendů v gastronomii se zaměřením na českou kuchyni
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Vývoj trendů v gastronomii se zaměřením na českou kuchyni
118.
Frolova, Maria
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Uplatnění ruské kuchyně v České republice | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Uplatnění ruské kuchyně v Praze
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Uplatnění ruské kuchyně v České republice | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Uplatnění ruské kuchyně v Praze
119.
Gelná, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Enogastronomický turismus | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Enogastronomický turismus | Theses on a related topic
120.
Gomez Novak, Cristina
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Organizace velkých kongresových akcí | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Organizace velkých kongresových akcí | Theses on a related topic
121.
Gruntová, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Význam a podpora stravovacích služeb v ubytovacích zařízeních | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Význam a podpora stravovacích služeb v ubytovacích zařízeních | Theses on a related topic
122.
Grygová, Anežka
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Porovnání preferencí a očekávání zákazníků v oblasti stravování a ubytování v různých cílových skupinách | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies under way
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Porovnání preferencí a očekávání zákazníků v oblasti stravování a ubytování v různých cílových skupinách | Theses on a related topic
123.
Hanzlíková, Klára
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Tvorba hodnoty pro zákazníky ve vybraném podniku | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Master's thesis defence: Tvorba hodnoty pro zákazníky ve vybraném podniku | Theses on a related topic
124.
Hegerová, Nela
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Zdravá školní jídelna | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Zdravá školní jídelna | Theses on a related topic
125.
Hejnová, Kamila
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko | Theses on a related topic
126.
Hereitová, Simona
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Konkurenceschopnost podniku | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Konkurenceschopnost podniku | Theses on a related topic
127.
Herz, Jakub
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka v gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Nabídka v gastronomii | Theses on a related topic
128.
Hindráková, Zuzana
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Průzkum gastronomických služeb a jejich kvality v konkrétní lokalitě | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Průzkum gastronomických služeb a jejich kvality v konkrétní lokalitě | Theses on a related topic
129.
Hlaváčová, Kateřina maiden name: Hlaváčová
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Regional Development / Management and Regional Development
Bachelor's thesis defence: Hodnocení kvality stravovacích zařízení | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Strategický plán rozvoje města Ivančice | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Regional Development / Management and Regional Development
Bachelor's thesis defence: Hodnocení kvality stravovacích zařízení | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Strategický plán rozvoje města Ivančice | Theses on a related topic
130.
Hlavatá, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Tradiční a novodobé pivní restaurace | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Tradiční a novodobé pivní restaurace | Theses on a related topic
131.
Hlavatá, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Možnosti zpracování a omezování zbytkových surovin z restaurací | Theses on a related topic
132.
Hodaňová, Veronika maiden name: Schoříková
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Výhody a nevýhody sdílené ekonomiky - aplikace v podobě analýzy návratnosti zvolených investic | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2021, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Výhody a nevýhody sdílené ekonomiky - aplikace v podobě analýzy návratnosti zvolených investic | Theses on a related topic
133.
Holzmannová, Kateřina
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Security & Safety Management / Security & Safety Management
Bachelor's thesis defence: Trestné činy proti životu a zdraví | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Security & Safety Management / Security & Safety Management
Bachelor's thesis defence: Trestné činy proti životu a zdraví | Theses on a related topic
134.
Hrabová, Šárka
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Hodnocení finanční pozice a výkonnosti vybraného podniku v gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Economics and Enterprise Management / Economics and Enterprise Management
Bachelor's thesis defence: Hodnocení finanční pozice a výkonnosti vybraného podniku v gastronomii | Theses on a related topic
135.
Hrabovská, Jana
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam a využití pštrosího masa v české gastronomii
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Význam a využití pštrosího masa v české gastronomii
136.
Hradilíková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Institucionální stravování – školy | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Institucionální stravování – školy | Theses on a related topic
137.
Hraničková, Klára
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Úloha a význam národní gastronomie v cestovním ruchu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2011, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Úloha a význam národní gastronomie v cestovním ruchu | Theses on a related topic
138.
Hrnčiariková, Hana
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Výživa při prevenci a léčbě jaterních onemocnění
Faculty: AMBIS University
Year: 2015, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus
Bachelor's thesis defence: Výživa při prevenci a léčbě jaterních onemocnění
139.
Hronová, Tereza
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Italská gastronomie v České republice | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Italská gastronomie v České republice | Theses on a related topic
140.
Hrubešová, Josefína
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Zhodnocení fungování elektronické evidence tržeb v Česku v letech 2016–2022 | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Zhodnocení fungování elektronické evidence tržeb v Česku v letech 2016–2022 | Theses on a related topic
141.
Hruda, Lukas
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Vliv růstu minimální mzdy na průměrnou mzdu v oborech Ubytování a Stravování a pohostinství v Česku | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Vliv růstu minimální mzdy na průměrnou mzdu v oborech Ubytování a Stravování a pohostinství v Česku
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Vliv růstu minimální mzdy na průměrnou mzdu v oborech Ubytování a Stravování a pohostinství v Česku | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Vliv růstu minimální mzdy na průměrnou mzdu v oborech Ubytování a Stravování a pohostinství v Česku
142.
Huňáčková, Markéta
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Destination Management in the Tourism Industry (Study in Czech)
Master's thesis defence: Odlišnosti v nabídce gastronomických služeb v Čechách a na Moravě | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2012, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Destination Management in the Tourism Industry (Study in Czech)
Master's thesis defence: Odlišnosti v nabídce gastronomických služeb v Čechách a na Moravě | Theses on a related topic
143.
Hybler, Vladimír
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Master's thesis defence: Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Master's thesis defence: Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR | Theses on a related topic
144.
Hylenová, Monika
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Pivo – „tekutý chléb“ ze statistického pohledu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Pivo – „tekutý chléb“ ze statistického pohledu | Theses on a related topic
145.
Charousková, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Beroun - obce a města P-Ž) | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Beroun - obce a města P-Ž) | Theses on a related topic
146.
Chatinyan, Lianna
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně
Faculty: AMBIS University
Year: 2020, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně
147.
Chernenko, Iryna
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Hospitality, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Master's thesis defence: Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu | Theses on a related topic
148.
Chmelíčková, Veronika
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: ZHODNOCENÍ ÚROVNĚ PROVOZŮ GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍ VE VYBRANÝCH AQUAPARCÍCH
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: ZHODNOCENÍ ÚROVNĚ PROVOZŮ GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍ VE VYBRANÝCH AQUAPARCÍCH
149.
Chumak, Vladyslava
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Polévky ve světové gastronomii a jejich výživový význam | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2025, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Bachelor's thesis defence: Polévky ve světové gastronomii a jejich výživový význam | Theses on a related topic
150.
Chumová, Lucie
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Vývoj a změny ve středním odborném vzdělávání se zaměřením na hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic
Faculty: AMBIS University
Year: 2013, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Vývoj a změny ve středním odborném vzdělávání se zaměřením na hotelnictví a gastronomii | Theses on a related topic