Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

quality, klicova slova, dotazniky, kvalita, gastronomy, gastronomie, jidelni listek, menu engineering, questionnaires, restaurant magnificent, safety work., restaurant magnificent. key words, bezpecnost prace, bill of fare

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Válková, Štěpánka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza překladu jídelních lístků | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Vrbský, Milan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Model vzdělávání v gastronomii | Práce na příbuzné téma

3.
Hronová, Tereza
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Italská gastronomie v České republice | Práce na příbuzné téma

4.
Kuznetsova, Elizaveta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Nabídka a kvalita služeb v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Nabídka a kvalita služeb v gastronomii

5.
Limbergová, Kateřina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vývoj českého kulinářství | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Vývoj českého kulinářství

6.
Mayerová, Tereza
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza služeb ve vybraných restauracích Ambiente | Práce na příbuzné téma

7.
Timonina, Marta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza činnosti restauračního podniku TGI Fridays | Práce na příbuzné téma

8.
Veselá, Kateřina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Úloha a význam sledování kvality služeb v gastronomii | Práce na příbuzné téma

9.
Vinkler, David
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Manuál standardů průvodce restauracemi VŠH | Práce na příbuzné téma

10.
Behanec, David
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Komparace nabídky služeb v konceptu pizzerií ve vybraném regionu Itálie a na Slovensku

11.
Benda, Tomáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Vinařský turismus v destinaci Jižní Morava | Práce na příbuzné téma

12.
Beyerová, Karolína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v současné gastronomii | Práce na příbuzné téma

13.
Blažek, Tomáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza trendů a vlivu slevových portálů na rozvoj a kvalitu cestovních kanceláří, hotelnictví a gastronomie.

14.
Brambergerová, Nikola
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Catering versus provoz ala carte | Práce na příbuzné téma

15.
Dlesk, Filip
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Význam otevřených kuchyní v české gastronomii | Práce na příbuzné téma

16.
Domácí, Josef
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Francouzská gastronomie v České republice | Práce na příbuzné téma

17.
Hájek, Josef
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Rodinná firma v hotelnictví / gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Rodinná firma v hotelnictví / gastronomii

18.
Hamaj, Zdeněk roz. Hamaj
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů
Obhajoba bakalářské práce: Outsourcing ve veřejném sektoru | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Outsourcing ve veřejném sektoru | Práce na příbuzné téma

19.
Hladíková, Denisa
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza podniku Cloud 9 sky bar & lounge | Práce na příbuzné téma

20.
Hlaváčová, Kateřina roz. Hlaváčová
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů
Obhajoba bakalářské práce: Hodnocení kvality stravovacích zařízení | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Strategický plán rozvoje města Ivančice | Práce na příbuzné téma

21.
Hošková, Markéta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v dopravních prostředcích | Práce na příbuzné téma

22.
Janeková, Silvie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparace stravování v domovech pro seniory ve vybraném regionu | Práce na příbuzné téma

23.
Janhunenová, Romana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vnější kontrolní orgány a jejich působnost v hotelnictví | Práce na příbuzné téma

24.
Kameníková, Martina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Průzkum kvality služeb v gastronomických provozovnách v konkrétní lokalitě | Práce na příbuzné téma

25.
Koval´, Maroš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Úloha a význam štandardov pre kvalitu služieb v gastronómii | Práce na příbuzné téma

26.
Kratochvíl, Filip
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza francouzské gastronomie | Práce na příbuzné téma

27.
Kučera, Matúš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí | Práce na příbuzné téma

28.
Macháčková, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparace televizních pořadů s gastronomickou tématikou a jejich vliv na odbornou a laickou veřejnost | Práce na příbuzné téma

29.
Marcolová, Petra
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský plán Fit Fast Food | Práce na příbuzné téma

30.
Marková, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Vlivy gastronomie na výživu a zdraví spotřebitelů | Práce na příbuzné téma

31.
Mitlehner, Petr
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v nákupních centrech | Práce na příbuzné téma

32.
Obidina, Alina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Koncept zdravého závodního stravování | Práce na příbuzné téma

33.
Peřinka, Lukáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Úloha a význam profesních sdružení pro rozvoj oboru hotelnictví a gastronomie | Práce na příbuzné téma

34.
Poláčková, Petra
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Šampaňské v gastronomii | Práce na příbuzné téma

35.
Rosa, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Využití marketingových strategií k uvedení nového gastronomického zařízení na trh | Práce na příbuzné téma

36.
Salmanova, Nelli
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Francouzská terminologie v české gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické festivaly jako podpora gastroturismu v Evropské unii

37.
Smutná, Oxana-Michelle
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vznik a provoz nové restaurace | Práce na příbuzné téma

38.
Šturmová, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparace služeb v nákupních centrech v Praze | Práce na příbuzné téma

39.
Vaverková, Marie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: NÁVRH KONKURENČNÍCH STRATEGIÍ PRO ZVOLENÝ PODNIK PŮSOBÍCÍ V ODVĚTVÍ GASTRONOMIE

40.
Venikova, Anna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení) | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)

41.
Vimr, Matěj
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Restaurace zahraniční kuchyně v Praze | Práce na příbuzné téma

42.
Volontsevich, Oleksandra
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Nabídka a řízení kvality gastronomickcýh služeb ve vybraném restauračním zařízení | Práce na příbuzné téma

43.
Abeyeva, Zhamilya
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Hodnocení kvality hotelových služeb (Praha a okolí) hosty z Ruské federace | Práce na příbuzné téma

44.
Abramova, Elizaveta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi | Práce na příbuzné téma

45.
Akulava, Tatsiana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Studie založení a užívání gastronomického videokanálu na Youtube | Práce na příbuzné téma

46.
Alich, Elmaz
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Google reviews a Reputation management v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Google reviews a Reputation management v gastronomii

47.
Altukhova, Diana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Pracovní zkušenosti migrantů v hotelnictví a gastronomii | Práce na příbuzné téma

48.
Anapiya, Madiyar
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation). | Práce na příbuzné téma

49.
Andronnikova, Ulyana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Cena jako faktor konkurence v gastronomii | Práce na příbuzné téma

50.
Arkhipova, Anastasia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Personální řízení v restauraci | Práce na příbuzné téma