Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

jidelna, zdravi. keywords, nutrition, klicova slova, vyziva, gastronomy, gastronomie, health, graphs, catering, tendence, grafy, trends.

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

51.
Venikova, Anna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení) | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

Obhajoba bakalářské práce: Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)

52.
Vimr, Matěj
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Restaurace zahraniční kuchyně v Praze | Práce na příbuzné téma

53.
Vrbský, Milan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Model vzdělávání v gastronomii | Práce na příbuzné téma

54.
Zahradník Ďurišová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vplyv raw food na zdravie člověka | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Raw Food

55.
Abramova, Elizaveta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi | Práce na příbuzné téma

56.
Akulava, Tatsiana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Studie založení a užívání gastronomického videokanálu na Youtube | Práce na příbuzné téma

57.
Alich, Elmaz
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Google reviews a Reputation management v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Google reviews a Reputation management v gastronomii

58.
Altukhova, Diana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Pracovní zkušenosti migrantů v hotelnictví a gastronomii | Práce na příbuzné téma

59.
Anapiya, Madiyar
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation). | Práce na příbuzné téma

60.
Andronnikova, Ulyana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Cena jako faktor konkurence v gastronomii | Práce na příbuzné téma

61.
Appeltová, Karolína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparace výživových hodnot v moderních dietách | Práce na příbuzné téma

62.
Babica, Tomáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium probíhá
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Spokojenost hostů se službami vybrané restaurace | Práce na příbuzné téma

63.
Baranov, Daniela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Méně tradiční byliny v gastronomii

64.
Benešová, Valerie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze | Práce na příbuzné téma

65.
Bessonova, Aleksandra
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Fenomén gastronomie na sociálních sítích | Práce na příbuzné téma

66.
Blažková, Lucie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické akce - podpora prodeje ve vybrané firmě

67.
Bogush, Daria
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský plán na otevření bistra s rozvážkovou službou | Práce na příbuzné téma

68.
Briscein, Anna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomicke služby na vyletnich lodich | Práce na příbuzné téma

69.
Budková, Hana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vývoj odborného gastronomického vzdělání v České republice po roce 2000 | Práce na příbuzné téma

70.
Bunčiaková, Miroslava
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Nebezpečí racionální výživy pro zdraví člověka

71.
Burget, Iva
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Návrh gastronomického konceptu v Praze | Práce na příbuzné téma

72.
Burget, Iva
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Stravovací střediska ve velkém nákupním centru | Práce na příbuzné téma

73.
Cassolová, Niki
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Tradice rodinného podnikání v hotelnictví a gastronomii v Itálii | Práce na příbuzné téma

74.
Cimrman, Jakub
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Slow food a jeho perspektiva v ČR | Práce na příbuzné téma

75.
Černý, Vojtěch
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Senzorická elicitace jako kvalitativní metoda výzkumu v gastronomii | Práce na příbuzné téma

76.
Čurdová, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tradice stolování v Rusku ve srovnání s českými tradicemi | Práce na příbuzné téma

77.
Deglina, Ievgeniia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu | Práce na příbuzné téma

78.
Dicová, Nikola
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Problematika rodinného podnikání v gastronomickém provozu | Práce na příbuzné téma

79.
Doležalová, Lucie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Profesní sdružení a soutěže v gastronomii | Práce na příbuzné téma

80.
Dostálová, Anna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Enogastronomie v Champagni | Práce na příbuzné téma

81.
Dostálová, Pavla
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Nabídka národní a regionální kuchyně na jídelním lístku | Práce na příbuzné téma

82.
Drazhnikova, Tatiana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Úloha a význam podpory prodeje v gastronomii | Práce na příbuzné téma

83.
Dudová, Kateřina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (Rakovník) | Práce na příbuzné téma

84.
Dvořáčková, Pavla
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v gastronomii a jejich uplatnění ve vybraném podniku

85.
Dvořáková, Barbora
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Racionální výživa pro vybrané skupiny obyvatel

86.
Dvořáková, Šárka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Substituce lidského faktoru v oboru služeb pomocí umělé inteligence | Práce na příbuzné téma

87.
Faltusová, Diana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparácia optimálnych výživových hodnôt v etapách života ženy | Práce na příbuzné téma

88.
Filipová, Ludmila
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Odborné vzdělávání v hotelnictví a gastronomii | Práce na příbuzné téma

89.
Fišerová, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: MÍSTO A VÝZNAM PROFESE SOMMELIERA V GASTRONOMII

90.
Floder, Jaroslav
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Vývoj trendů v gastronomii se zaměřením na českou kuchyni

91.
Frolova, Maria
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Uplatnění ruské kuchyně v České republice | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Uplatnění ruské kuchyně v Praze

92.
Frýbortová, Nicole
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Vývoj gastronomie a její současné trendy

93.
Gelná, Lucie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Enogastronomický turismus | Práce na příbuzné téma

94.
Gomez Novak, Cristina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Organizace velkých kongresových akcí | Práce na příbuzné téma

95.
Gopaul, Jaroslava
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Ojedinělý gastronomický koncept | Práce na příbuzné téma

96.
Gruntová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Význam a podpora stravovacích služeb v ubytovacích zařízeních | Práce na příbuzné téma

97.
Grygová, Anežka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium probíhá
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Porovnání preferencí a očekávání zákazníků v oblasti stravování a ubytování v různých cílových skupinách | Práce na příbuzné téma

98.
Hanzlíková, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management podniku / Ekonomika a management podniku
Obhajoba diplomové práce: Tvorba hodnoty pro zákazníky ve vybraném podniku | Práce na příbuzné téma

99.
Hegerová, Nela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zdravá školní jídelna | Práce na příbuzné téma

100.
Hejnová, Kamila
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko | Práce na příbuzné téma