Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):
services, satisfaction, gastronomy, gastronomie, zakaznik analysis, sluzby, spokojenost, stravovani, catering, customer, analyzaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
1.
Choděrová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza spokojenosti zákazníků vybrané cestovní kanceláře | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza spokojenosti zákazníků vybrané cestovní kanceláře | Práce na příbuzné téma

2.
Machálková, Zuzana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza služeb ve vybraném ubytovacím zařízení | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza služeb ve vybraném ubytovacím zařízení | Práce na příbuzné téma
3.
Pospíšilová, Barbora
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza konceptu restaurace Podolka | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza konceptu restaurace Podolka | Práce na příbuzné téma
4.
Skreplová, Lucie roz. Skreplova
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza nabídky služeb v gastronomických provozovnách ve vybraném regionu
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza nabídky služeb v gastronomických provozovnách ve vybraném regionu
5.
Syrovátková, Lenka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparační analýza mexické gastronomie v zemi původu a v ČR | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparační analýza mexické gastronomie v zemi původu a v ČR | Práce na příbuzné téma
6.
Blažková, Johana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Stravovací služby v nákupních centrech | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Stravovací služby v nákupních centrech | Práce na příbuzné téma
7.
Bobulová, Barbora
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Rozšíření produktů vybraného gastronomického zařízení
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Rozšíření produktů vybraného gastronomického zařízení
8.
Dudová, Kateřina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (Rakovník) | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (Rakovník) | Práce na příbuzné téma
9.
Dvořáková, Šárka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Substituce lidského faktoru v oboru služeb pomocí umělé inteligence | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Substituce lidského faktoru v oboru služeb pomocí umělé inteligence | Práce na příbuzné téma
10.
Hošková, Markéta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v dopravních prostředcích | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v dopravních prostředcích | Práce na příbuzné téma
11.
Janečka, Adam
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Analýza kvality podniku
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Analýza kvality podniku
12.
Janeková, Silvie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparace stravování v domovech pro seniory ve vybraném regionu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparace stravování v domovech pro seniory ve vybraném regionu | Práce na příbuzné téma
13.
Janouch, Jiří
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v obchodních centrech | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v obchodních centrech | Práce na příbuzné téma
14.
Kapusta, Jiří
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku
Obhajoba bakalářské práce: Výzkum spokojenosti zákazníků s analýzou marketingového mixu Fitcentra „U Pilnáčka“ | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku
Obhajoba bakalářské práce: Výzkum spokojenosti zákazníků s analýzou marketingového mixu Fitcentra „U Pilnáčka“ | Práce na příbuzné téma
15.
Klapka, Miroslav
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Přínosy velkého dodavatele potravin pro gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Přínosy velkého dodavatele potravin pro gastronomii
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Přínosy velkého dodavatele potravin pro gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Přínosy velkého dodavatele potravin pro gastronomii
16.
Košková, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza hotelových služeb ve vybraném místě | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza hotelových služeb ve vybraném místě | Práce na příbuzné téma
17.
Machačná, Radka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika veřejné správy a sociálních služeb
Obhajoba bakalářské práce: Analýza restauračních zařízení ve městě Znojmě a spokojenost zákazníků vybrané restaurace
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika veřejné správy a sociálních služeb
Obhajoba bakalářské práce: Analýza restauračních zařízení ve městě Znojmě a spokojenost zákazníků vybrané restaurace
18.
Marková, Kristýna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Vlivy gastronomie na výživu a zdraví spotřebitelů | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Vlivy gastronomie na výživu a zdraví spotřebitelů | Práce na příbuzné téma
19.
Maršálková, Tereza
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Management (kombinace/zaměření: Strategický management, Management a rozvoj lidských zdrojů)
Obhajoba diplomové práce: Integrovaná marketingová komunikace ve vybrané firmě | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Management (kombinace/zaměření: Strategický management, Management a rozvoj lidských zdrojů)
Obhajoba diplomové práce: Integrovaná marketingová komunikace ve vybrané firmě | Práce na příbuzné téma
20.
Michtalíková, Karolína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti ekologicky zameraného cateringu a jeho rozvoj | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti ekologicky zameraného cateringu a jeho rozvoj | Práce na příbuzné téma
21.
Mišutová, Pavlína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Profil tržního segmentu ubytovacích a stravovacích zařízení - rodiny s dětmi | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Profil tržního segmentu ubytovacích a stravovacích zařízení - rodiny s dětmi | Práce na příbuzné téma
22.
Pelikánová, Eva
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Projekt rozvoje hotelu International Brno a inovace služeb i nabídek | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Projekt rozvoje hotelu International Brno a inovace služeb i nabídek | Práce na příbuzné téma
23.
Posádová, Lenka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza wellness pobytů v hotelu Abácie ve Valašském Meziříčí. | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza wellness pobytů v hotelu Abácie ve Valašském Meziříčí. | Práce na příbuzné téma
24.
Prokop, Michal
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Inovace služeb v hotelnictví a gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Inovace služeb v hotelnictví a gastronomii | Práce na příbuzné téma
25.
Sokolskich, Oxana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelské svazy a organizace ve stravování a ubytování | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelské svazy a organizace ve stravování a ubytování | Práce na příbuzné téma
26.
Šulcová, Monika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mělník:obce a města od L-N) | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mělník:obce a města od L-N) | Práce na příbuzné téma
27.
Timonina, Marta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza činnosti restauračního podniku TGI Fridays | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza činnosti restauračního podniku TGI Fridays | Práce na příbuzné téma
28.
Žihlová, Monika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Rakovník:obce a města od L-P) | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Rakovník:obce a města od L-P) | Práce na příbuzné téma
29.
Akulava, Tatsiana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparativní analýza 4 internetových rezervačních systémů z hlediska uživatele | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparativní analýza 4 internetových rezervačních systémů z hlediska uživatele | Práce na příbuzné téma
30.
Alich, Elmaz
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Google reviews a Reputation management v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Google reviews a Reputation management v gastronomii
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Google reviews a Reputation management v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Google reviews a Reputation management v gastronomii
31.
Baytimerov, Ildar
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza spokojenosti zákazníka podniku z oblasti cestovního ruchu
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza spokojenosti zákazníka podniku z oblasti cestovního ruchu
32.
Bednář, Jan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Lázně Aurora Třeboň a jejich konkurenceschopnost na trhu. | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Lázně Aurora Třeboň a jejich konkurenceschopnost na trhu. | Práce na příbuzné téma
33.
Bednář, Jan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji | Práce na příbuzné téma
34.
Beluský, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza kvality poskytovaných služieb vo vybranom hoteli v hornorakúskej oblasti cestovného ruchu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza kvality poskytovaných služieb vo vybranom hoteli v hornorakúskej oblasti cestovného ruchu | Práce na příbuzné téma
35.
Bendová, Hana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Návrhy společenských akcí spojených s gastronomií na zvýšení návštěvnosti vybraného regionu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Návrhy společenských akcí spojených s gastronomií na zvýšení návštěvnosti vybraného regionu | Práce na příbuzné téma
36.
Beneš, David
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management (kombinace/zaměření: Bankovní manažer)
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský záměr podniku v oblasti služeb | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Bankovní management (kombinace/zaměření: Bankovní manažer)
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský záměr podniku v oblasti služeb | Práce na příbuzné téma
37.
Beyerová, Karolína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v současné gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v současné gastronomii | Práce na příbuzné téma
38.
Bolíková, Gabriela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance - blok B
Obhajoba diplomové práce: Tvorba systému hodnocení spokojenosti zákazníků vybraného podniku | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance - blok B
Obhajoba diplomové práce: Tvorba systému hodnocení spokojenosti zákazníků vybraného podniku | Práce na příbuzné téma
39.
Brambergerová, Nikola
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Catering versus provoz ala carte | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Catering versus provoz ala carte | Práce na příbuzné téma
40.
Brejchová, Brigita
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza pracovní spokojenosti v hotelovém řetězci | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza pracovní spokojenosti v hotelovém řetězci | Práce na příbuzné téma
41.
Briscein, Anna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomicke služby na vyletnich lodich | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomicke služby na vyletnich lodich | Práce na příbuzné téma
42.
Čurdová, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tradice stolování v Rusku ve srovnání s českými tradicemi | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tradice stolování v Rusku ve srovnání s českými tradicemi | Práce na příbuzné téma
43.
Deglina, Ievgeniia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu | Práce na příbuzné téma
44.
Dufková, Nikola
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Proces založení a vzniku podnikatelského subjektu v oboru gastronomie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Proces založení a vzniku podnikatelského subjektu v oboru gastronomie
45.
Dvorský, Juraj
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Basha Well kočovný pivovar
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Basha Well kočovný pivovar
46.
Gopaul, Jaroslava
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Ojedinělý gastronomický koncept | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Ojedinělý gastronomický koncept | Práce na příbuzné téma
47.
Grech, Patrik
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Carving v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Carving v gastronomii | Práce na příbuzné téma
48.
Halagovcová, Katarína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ponuka a rozsah poskytovaných služieb v hoteli zameranom na kongresovu klientelu | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ponuka a rozsah poskytovaných služieb v hoteli zameranom na kongresovu klientelu | Práce na příbuzné téma
49.
Hamplová, Jana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Marketingové komunikace
Obhajoba diplomové práce: Analýza marketingových aktivit ve firmě včetně metrik efektivnosti | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Marketingové komunikace
Obhajoba diplomové práce: Analýza marketingových aktivit ve firmě včetně metrik efektivnosti | Práce na příbuzné téma
50.
Hanzlíková, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management podniku / Ekonomika a management podniku
Obhajoba diplomové práce: Tvorba hodnoty pro zákazníky ve vybraném podniku | Práce na příbuzné téma
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management podniku / Ekonomika a management podniku
Obhajoba diplomové práce: Tvorba hodnoty pro zákazníky ve vybraném podniku | Práce na příbuzné téma