Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

shopping, centrum, gastronomy, centre, gastronomie, fast, food, franchising, obchodni, stravovani, catering

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

451.
Ledecký, Radim
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketing ve službách
Obhajoba bakalářské práce: Zhodnocení možnosti rozšíření produktového portfolia vybrané společnosti | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

452.
Leleková, Zuzana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v gastronómii | Práce na příbuzné téma

453.
Lešňovská, Lucia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2024, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Italská gastronomie | Práce na příbuzné téma

454.
Levická, Dominika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Stravovací služby jako sektor cestovního ruchu

455.
Lisahorava, Ulyana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Restaurant trends. | Práce na příbuzné téma

456.
Lovětinská, Anna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Kvalita služeb v gastronomickém provozu | Práce na příbuzné téma

457.
Luhová, Lívia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Vývoj jídelních lístků

458.
Luptáková, Alena
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: BCG matica a jej aplikácia vo vybraných gastronomických prevádzkach | Práce na příbuzné téma

459.
Ľuptáková, Alžbeta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Mexická gastronómia v Prahe | Práce na příbuzné téma

460.
Macíková, Kristína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Eye-tracking a jeho využití v marketingu | Práce na příbuzné téma

461.
Machurová, Simona
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Kakao jako surovina z hledika gastronomického a potravinářského využití | Práce na příbuzné téma

462.
Malcovská, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparácia kvality služieb v reštauráciách Potrefená husa na území hlavného mesta Prahy | Práce na příbuzné téma

463.
Manyová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Účelové stravování a jeho vliv na stravovací návyky | Práce na příbuzné téma

464.
Manyová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Stravovací návyky dětí a jejich potenciální dopady | Práce na příbuzné téma

465.
Marek, Petr
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Food Truck - bistro na čtyřech kolech | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Food Truck - bistro na čtyřech kolech

466.
Marek, Petr
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Výživový plán ženského sportovního týmu v herním a přípravném období | Práce na příbuzné téma

467.
Marešová, Klára
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ojedinělý gastronomický koncept | Práce na příbuzné téma

468.
Marhita, Nataliia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku | Práce na příbuzné téma

469.
Maršálek, Josef
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Moderní použití čokolády v gastronomii, světové trendy a degustace | Práce na příbuzné téma

470.
Martinková, Petra
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomie v lázeňských zařízeních | Práce na příbuzné téma

471.
Martinková, Petra
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Trh cateringových služieb v gastronómii | Práce na příbuzné téma

472.
Masár, Juraj
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Komparace kvality služeb ve vybraných gastronomických provozovnách

473.
Maslova, Yulia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Vliv náboženských pravidel a tradic na stravovací návyky | Práce na příbuzné téma

474.
Matušek, Jiří
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza kvality cateringových služeb | Práce na příbuzné téma

475.
Mazurová, Květa
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský plán – zdravé svačiny v základních školách | Práce na příbuzné téma

476.
Mečíř, Stanislav
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Food & Beverage Manager | Práce na příbuzné téma

477.
Medveďová, Lucia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ponuka a kvalita poskytovaných gastronomických služieb | Práce na příbuzné téma

478.
Melichar, David
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Bankovnictví / Právní administrativa v podnikatelské sféře
Obhajoba bakalářské práce: Založení a vznik obchodní společnosti | Práce na příbuzné téma

479.
Melkesová, Karla roz. Ryšánková
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Úloha čaje v nápojové gastronomii

480.
Mička, Petr
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Aktuální trendy ve stravování adolescentů | Práce na příbuzné téma

481.
Miklas, Marek
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ponuka a kvalita poskytovaných gastronomických služieb | Práce na příbuzné téma

482.
Mikulenková, Anna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Proces vstupu hotelu do franchizingové sítě | Práce na příbuzné téma

483.
Mitlehner, Petr
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Konkurenceschopnost v gastronomii | Práce na příbuzné téma

484.
Mizler, Denis
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Banketní a cateringové služby | Práce na příbuzné téma

485.
Mládková, Martina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Systémy hodnocení kvality v gastronomickém zařízení | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Systémy hodnocení kvality v gastronomickém zařízení

486.
Mock, Julius
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách

487.
Molin, Lukáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Tvorba podnikatelského záměru s ohledem na analýzu cateringových služeb ve vybraném regionu | Práce na příbuzné téma

488.
Motejl, Filip
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika a management podniku
Obhajoba bakalářské práce: Zefektivnění marketingové komunikace rodinné firmy BufetCZ | Práce na příbuzné téma

489.
Mráz, Zdeněk
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Rozvoj gastronomické sítě | Práce na příbuzné téma

490.
Müller, Petr
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Spotřeba a využívání sladkovodních ryb v české gastronomii | Práce na příbuzné téma

491.
Müller, Petr
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb. | Práce na příbuzné téma

492.
Muzikářová, Tereza
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Budoucnost uvádění nutričních hodnot u potravin | Práce na příbuzné téma

493.
Nácalová, Zuzana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparace frachisingu v oblasti fastfoodů | Práce na příbuzné téma

494.
Nagy, Ján
Fakulta: Bankovní institut vysoká škola SK
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Finance
Obhajoba diplomové práce: Posúdenie možností získavania kapitálu podniku prostredníctvom cudzích zdrojov financovania | Práce na příbuzné téma

495.
Navrátil, Adam
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Řízení a kvalita gastronomických služeb v hotelu | Práce na příbuzné téma

496.
Němečková, Tereza
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Konkurenceschopnost v gastronomii | Práce na příbuzné téma

497.
Neumanová, Petra
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparace kvality poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Komparace kvality poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
Obhajoba diplomové práce: Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách

498.
Ngo, Bao Linh
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komparace gastronomické kultury Vietnamu a Česka | Práce na příbuzné téma

499.
Olekšák, Lukáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza gastronomických služieb vo vybranom regióne | Práce na příbuzné téma

500.
Ondrej, Lukáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus
Obhajoba bakalářské práce: Zelené koření a jeho využití v gastronomii