Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

restauracni retezec, marketing v gastronomii, spolecnost ambiente, analyza ristorante pasta fresca, gastronomie, restaurace, kavarna, charakteristika gastronomickych konceptu ambiente, spolecne stravovani, franchising, odborne vzdelavani pracovniku ambiente., restauracni stravovani

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

401.
Pavlíková, Lenka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: ANALÝZA GASTRONOMICKÉHO PROVOZU „GASTRO U MONIKY“ V BRNĚ

402.
Pavlova, Evgeniya
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Rozvojová strategie podniku ve fázi stabilizace | Práce na příbuzné téma

403.
Pehrová, Tereza
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Specifika v zajišťování stravování ve školách | Práce na příbuzné téma

404.
Pechal, Radek
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Komparace televizních pořadů s gastronomickou tématikou a jejich vliv na odbornou a laickou veřejnost | Práce na příbuzné téma

405.
Pelikánová, Eva
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Projekt rozvoje hotelu International Brno a inovace služeb i nabídek | Práce na příbuzné téma

406.
Pelikánová, Lenka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza gastronomického zařízení se zaměřením na svatební hostiny | Práce na příbuzné téma

407.
Pelikánová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Význam označování alergenů v restauracích a jeho ekonomické dopady

408.
Peřinka, Dominik
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba bakalářské práce: Marketingová komunikace společnosti Restaurace u Čadů

409.
Peřinka, Lukáš
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Úloha a význam profesních sdružení pro rozvoj oboru hotelnictví a gastronomie | Práce na příbuzné téma

410.
Pešková, Gabriela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Význam a úloha gastronomických služeb v hotelu | Práce na příbuzné téma

411.
Pham, Quynh Anh
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Přístupy obcí k regulaci podnikatelského prostředí se zaměřením na hotelnictví a gastronomii na jejich území | Práce na příbuzné téma

412.
Piskurová, Zuzana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Možnosti franchisingu v oblasti Dark Turizmu | Práce na příbuzné téma

413.
Plugari, Liudmila
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Tradice a zvyky gastronomické kuchyně vybrané oblasti

414.
Pobořilová, Barbora
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza aspektů ovlivňujících návštěvu restaurace | Práce na příbuzné téma

415.
Podešva, Jiří
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza firmy MORRIS CL spol. s.r.o. | Práce na příbuzné téma

416.
Podoliaka, Anastasiia
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Přínosy Slovanů ke světové gastronomii | Práce na příbuzné téma

417.
Pokorná, Aneta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Gastronomické služby v dopravních prostředcích | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Slavné postavy v dějinách gastronomie

418.
Pokorná, Aneta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský záměr nového ubytovacího zařízení | Práce na příbuzné téma

419.
Pokorný, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketing a management
Obhajoba bakalářské práce: Hodnocení spokojenosti zákazníků kavárny Čas na kávu v Jevišovicích

420.
Poláčková, Lenka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza překladu jídelního lístku do anglického jazyka | Práce na příbuzné téma

421.
Popeláková, Vlasta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Podpora vnímání atraktivity zaměstnání ve službách pohostinství a cestovního ruchu mezi žáky základních a středních škol

422.
Popl, Patrik
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Trend používání elektronických cigaret v hotelích a restauracích v České republice | Práce na příbuzné téma

423.
Popl Petránková, Lada
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza překladu jídelních lístků | Práce na příbuzné téma

424.
Popova, Ekaterina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Národní kuchyně Ruska se zaměřením na porovnání západní a východní oblasti ruské gastronomie | Práce na příbuzné téma

425.
Pöschková, Magdalena
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Stravování ve školách | Práce na příbuzné téma

426.
Pospíšilová, Barbora
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza konceptu restaurace Podolka | Práce na příbuzné téma

427.
Pošepná, Markéta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Franšíza jako forma podnikání v hotelnictví a gastronomii | Práce na příbuzné téma

428.
Potácel, Michal
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Ekonomika veřejné správy a sociálních služeb
Obhajoba bakalářské práce: Marketingový plán nově vznikající kavárny Pavin

429.
Pranovich, Sabina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti moderních technologií v propagaci restaurace, hotelu… | Práce na příbuzné téma

430.
Pravda, Jan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Požadavky pro provoz food trucku | Práce na příbuzné téma

431.
Procházková, Aneta
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Podnikatelský záměr založení kavárny | Práce na příbuzné téma

432.
Procházková, Dana roz. Halíková
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2021, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Regionální rozvoj / Management rozvoje měst a regionů
Obhajoba bakalářské práce: Tvorba produktu cestovního ruchu pro oblast MICE | Práce na příbuzné téma

433.
Procházková, Daniela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Komunikační dovednosti pracovníků v cestovním ruchu se zaměřením na stravovací služby | Práce na příbuzné téma

434.
Prudilová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Technologie vakuování potravin a sous vide v gastronomii

435.
Přibylová, Denisa
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Ekonomika a management / Marketingové komunikace ve službách
Obhajoba bakalářské práce: Analýza marketingu restaurace The Gallery v Londýně | Práce na příbuzné téma

436.
Přibylová, Denisa
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Analýza podmínek pro založení nové restaurace | Práce na příbuzné téma

437.
Přívozníková, Hana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v kuchyňských technologiích | Práce na příbuzné téma

438.
Ptáček, Dominik
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: VÝZNAM A MÍSTO KÁVY V NÁPOJOVÉ GASTRONOMII

439.
Pucholtová, Petra
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Podnikání ve stravování a v hotelnictví | Práce na příbuzné téma

440.
Puncmann, Petr
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik s vlastní výrobou piva | Práce na příbuzné téma

441.
Pušová, Sarah
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium neúspěšně ukončeno
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Sociální sítě a Reputation management v hotelnictví a gastronomii | Práce na příbuzné téma

442.
Rajlichová, Amálie
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Trendy v kuchyňských technologiích | Práce na příbuzné téma

443.
Rančák, Martin
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Průzkum kvality služeb v gastronomických provozovnách ve Špindlerově Mlýně | Práce na příbuzné téma

444.
Ratajská, Dominika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza kvality služeb v kavárnách | Práce na příbuzné téma

445.
Razskazov, Vojtěch
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Rozvoj podniků hromadného stravování | Práce na příbuzné téma

446.
Remizov, Iegor
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Organizace stravování ve velkých jednotkách | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Organizace stravování ve velkých jednotkách

447.
Rézová, Michaela
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Lidové tradice a zvyky v regionální gastronomii | Práce na příbuzné téma

448.
Režuchová, Ľudmila
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Franchising a jeho využitie v konkrétnej firme | Práce na příbuzné téma

449.
Riecka, Mária
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2022, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví
Obhajoba diplomové práce: Myšlenková mapa ve franchisingu | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Myšlenková mapa ve franchisingu

450.
Richter, Jiří
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Míchané nápoje a jejich místo v gastronomii