Theses on a related topic (having the same keywords):

regionalni potravina, vyzivova hodnota, mleko, potravinove pravo, hygienicky balicek, pasterovane mleko

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

1.
Čížková, Klára
Faculty: AMBIS University
Year: 2024, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Regionální potraviny v Libereckém kraji | Theses on a related topic Display description

2.
Horváthová, Šárka
Faculty: AMBIS University
Year: 2022, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Hospitality, tourism, and marketing / Hospitality Management
Bachelor's thesis defence: Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry | Theses on a related topic

3.
Kosičová, Beáta
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Bachelor's thesis defence: Mléko v gastronomii

4.
Limbergová, Kateřina
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza profilů apod. se zaměřením na výživové hodnoty na sociálních sítích | Theses on a related topic
Master's thesis defence: Analýza profilů apod. se zaměřením na výživové hodnoty na sociálních sítích

5.
Miroshnichenko, Anton
Faculty: AMBIS University
Year: 2016, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Bachelor's thesis defence: Kysané mléčné výrobky ve výživě člověka

6.
Mock, Julius
Faculty: AMBIS University
Year: 2017, studies completed, degree conferred: Bc.
Programme/field: Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management (Study in Czech)
Bachelor's thesis defence: Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách | Theses on a related topic
Bachelor's thesis defence: Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách

7.
Mock, Julius
Faculty: AMBIS University
Year: 2018, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Analýza profilů apod. se zaměřením na výživové hodnoty na sociálních sítích | Theses on a related topic

8.
Šponarová, Barbora
Faculty: AMBIS University
Year: 2019, studies completed, degree conferred: Ing.
Programme/field: Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Master's thesis defence: Komparace optimálních výživových hodnot v etapách života ženy | Theses on a related topic