Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomic establishments, zdrava snidane, nabidka snidane v hotelech, snidane sveta, world breakfast, breakfast offer in hotels, gastronomicke provozovny, healthy breakfast

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Dudová, Kateřina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (Rakovník) | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Pokorná, Edita
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S) | Práce na příbuzné téma

3.
Veselá, Magdaléna
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2023, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Obhajoba bakalářské práce: Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách | Práce na příbuzné téma

4.
Bartáková, Lenka
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza sítě gastronomických podniků v Praze 8 | Práce na příbuzné téma

5.
Černajová, Katarína
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii | Práce na příbuzné téma

6.
Charousková, Barbora
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Beroun - obce a města P-Ž) | Práce na příbuzné téma

7.
Mastný, Jan
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Kolín: obce a města od B-J) | Práce na příbuzné téma

8.
Prudilová, Veronika
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Řízení cestovního ruchu / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Obhajoba bakalářské práce: Technologie vakuování potravin a sous vide v gastronomii

9.
Romová, Kateřina
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza gastronomických služeb v Litoměřicích | Práce na příbuzné téma

10.
Šílená, Jana
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Obhajoba diplomové práce: Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji | Práce na příbuzné téma

11.
Šlais, Daniel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management volného času
Obhajoba bakalářské práce: Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Kolín:obce a města od K-P) | Práce na příbuzné téma

12.
Vavrysová, Helena
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Kvalita sítě gastronomických provozoven v Luhačovicích | Práce na příbuzné téma

13.
Zhmurkovych, Daniel
Fakulta: AMBIS vysoká škola, a.s.
Rok: 2025, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Obhajoba bakalářské práce: Analýza nabídky gastronomických zařízeních turistického regionu Českokrumlovsko. | Práce na příbuzné téma